Mmmh... Macarons!

Koostisosad ühe küpsetamisaluse jaoks:

80g Mandlijahu
70g tuhksuhkrut
Näpuotsa täis vaniljepulbrit
Toiduvärvi (vastavalt oma värvisoovidele)
60g glasuursuhkrut
70ml pastoriseeritud munavalget

Valmistamine:
Sega mandlijahu, tuhksuhkur ja vaniljepulber. Vahusta munavalge koos glasuur suhkruga. Vala segu suurde kaussi ning lisa toiduvärv ja eelnevalt segatud mandlijahu segu. Sega alt üles liigutustega kuni segu on korralikult segunenud. Pane Silikomarti makrooni matt küpsetusalusele, pane segu pritskotti ning moodusta matile segust kettad.

 

Lase seista umbes 2 tundi ja küpseta 140°C kraadi juures umbes 20 minutit. Lase jahtuda ning täida vastavalt oma soovidele.

   

Mmmh... Makroonid!

Külastage Cash&Carry kauplust Gemoss, Tartu mnt 87E, Tallinn. Pood on avatud argipäeviti 9.00-19.00 ja laupäeviti 10.00-17.00. Tere Tulemast!

Lisainformatsioon:
Gemoss Eesti OÜ
+372 6602221
info@gemoss.ee