Trendikad kokteili MONINiga!

Virgin vaarika Mojito 
• 2 cl le Fruit de MONIN Vaarika 
• 1 cl MONIN Mojito mint siirupit 
• 1 cl MONIN Caribbean siirupit
• 8 piparmündi lehte 
• ½ laimi
• Mullivett
Tambi piparmündi lehed, laim ja MONIN maitsed. Lisa purustatud jää ning pikenduseks kasuta mullivett. Sega ja garneeri! Võite kasutada ja proovida tervet Le fruit de MONIN valikut, maitsestamaks mojitot või virgin mojitot.

Bourbon spicy mango sour 
• 2 cl MONIN Spicy mango 

• 2 cl värsket sidrunimahla 
• 4 cl Bourbooni 
• 1 cl munavalget 
Sheigi kõik koostisosad jääga täidetud sheikeris ja kurna jahutatud martini klaasi.

Eksootiline tee 
• 2 cl MONIN sidrunitee siirupit 
• 1,5 cl Le fruit de MONIN Passion 
• 4 cl spiced rum 
• 1 cl värsket laimimahla 
• Mullivesi või Ginger ale
Ehita kõik koostisosad jääga täidetud tumbler klaasi.Pikenda mulliveega või ginger alega või ingveri õllega! Garneeringust võite kasutada ingveriviilu ja laimi! Le Fruit de MONIN Passion võite asendada näiteks le fruit de MONIN Mangoga!

Džinn toonik 
• 2 cl MONIN maitseid
• 5 cl Džinni 
• Toonikut 

Serveerida suures jääga täidetud veiniklaasis!

Passion Mojito 
• 1 cl MONIN Mojito Mint siirupit 
• 2 cl LE Fruit de MONIN Passion vilja 
• Värsket ingveri viilu 
• ½ laimi 
• 10 piparmündi lehte 
• 4 cl spiced rummi 
• Ingveri õlu /mullivesi/ ginger ale 
Tambi piparmündi lehed, ingver, laim ja MONIN maitsed. Lisa rumm, purustatud jää, pikenduseks kasuta mullivett, ginger alei või ingveri õlut! Sega ja garneeri.

Virsiku julep 
• 3 cl le fruit de MONIN virsiku 

• 1 dash apelsini bitter 
• 10 piparmündi lehte
• 5 cl bourbooni
• 5 cl ginger ale 
Sega ja tambi kõik koostisosad julepi klaasis. Lisa 5 cl bourbooni ja 5 cl ginger alei. Täida klaas purustatud jääga ning sega. Garneeringuks kasuta apelsini keerdu ja piparmünti.

Virsiku limonaad 
• 3 cl le fruit de MONIN Virsiku

• 2 cl värsket sidunimahla 
• Ehitada limonaadi purki 
• Pikendada mulliveega 
Samuti võite tampida värskeid salvei lehti koos le fruit de MONIN Virsikuga. Garneeringuks võite kasutada värskeid ürte nagu roomariin või basiilikut!

Virsiku Spritzer 
• 1,5 cl le fruit de MONIN peach 

• 2 cl MONIN Bitter 
• 16 cl vahuveini 
Ehita kõik koostisosad suurde jääga täidetud veini klaasi. Garneeringuks kasuta apelsini viilu ja koore keerdu. Le Fruit de MONIN Peach võite asendada Le Fruit de MONIN Passion viljaga või vaarikaga!

Pina colada 
• 30 ml Le Fruit de MONIN Coconut 

• 15 cl ananassi mahla 
• 4 cl kuldset rummi 
• 1 cl värsket laimimahla 
Sheigi kõik koostisosad jääga täidetud sheikeris ja kurna tumblerise või hurricane klaasi ja garneeri.

Plant Art Smoothie 
• 1 kulp MONIN Vanilje frappet

• 3 cl MONIN Pina Colada siirupit
• 12 cl piima 
• Klaas jääd 
Sega kõik koostisained blenderis. Serveeri klaasis koos purustatud oreo küpsistega, garneeringuks kasuta piparmündi oksa. Võite MONIN Pina colada siirupi asendada MONIN Šokolaadi küpsise siirupiga, Makadaamia siirupiga, kookose või või teiste maitsetega Le Fruit de Monin valikust eriti Passion vilja või kiiviga.

Kurgi Martini
• 2 cl MONIN kurgi siirupit 

• 2,5 cl sidrunimahla
• 5 cl džinni 
• Estragoni lehti 
Vala koostiained sheikerisse. Kurna kokteiliklaasi. Garneeri! MONIN kurgi siirupi võite asendada MONIN estragoni siirupiga, sidrunheinaga või rohelise õuna siirupiga!

Maasika vein
• 2 cl MONIN Metsmaasika siirupit 

• 2 x 1/8 laimi 
• 10 piparmündi lehte
• 12 cl vahuveini
Rebi piparmünt jääga täidetud klaasi ning pigista sisse laim. Lisa MONINi maitsed ja vahuvein. Võite pikendada 5 cl mulliveega. MONIN metsmaasika siirupi võite asendada MONIN valge virsiku või Morello kirsi siirupiga.

Külastage Cash&Carry kauplust Gemoss, mis asub Tartu mnt 87E, Tallinn. Pood on avatud argipäeviti 9.00-19.00 ja laupäeviti 10.00-17.00. Tere Tulemast!

Lisainformatsioon:
Gemoss Eesti OÜ
+372 6602221
info@gemoss.ee