Monbana

MOBANA (prantsusmaa) garanteerib aastast 1934 100% puhta kakaovõi, šokolaadi ja šokolaadipulbri. Šokolaadi valmistamiseks valitakse ainult parim kakao elevandiluurannikult ja Lõuna-Aafrikast. MONBANA on tuntud HoReCa sektoris oma puhta kakaovõi toodete poolest, millele pole lisatud piimapulbrit.

LOE EDASI

Palsamiäädikas ja palsamiäädika kreem

Alates 1863. Aastast on Carandini perekond töödelnud ja tootnud Modena palsamiäädikat jälgides traditsioonilisi protseduure, mis on edasi antud isalt pojale. Palsamiäädikas on tehtud Modenas, Põhja-Itaalias, kontinentaalses kliimas külmade talvedega ja soojade suvedega. Kuiv õhk teeb tingimused soodsaks septembris ja oktoobris korjatavale saagile, kui viinamarjad on kõige suurema suhkrusisaldusega.

LOE EDASI

Kas teadsite?

Pistaatsiapähklid aitavad ühtlustada veekogust kehas, tugevdavad luid ja hambaid, vabastavad ja toodavad energiat, parandavad ainevahetust, vähendavad söögiisu. Nad ei sisalda kolesterooli ja kaitsevad organismi südamehaiguste eest ja parandavad vere kvaliteeti. Soovitatav annus on neli korda nädalas, maksimaalselt 30 pähklit.

LOE EDASI

Kuumad Joogid MONIN’iga

Hot Cocktail Nr.1 MONIN Kookospähkli püree 1cl MONIN Piparmündi-šokolaadi siirup 1cl Kama 2bl Viens Piens piim 12cl       Hot Cocktail Nr.2 MONIN Rohelise laimi siirup 1cl MONIN Passioonivilja siirup 1cl Absolut Vodka Pears 3cl Õuna mahl 12cl  

LOE EDASI

Kohvikokteilid Monin’iga

2cl MONIN Mojito münt 3cl espresso kohvi 12cl Tonic vesi jää   kaunistuseks on värske münt     2cl MONIN Mojito münt 3cl espresso kohvi 15cl VIENS PIENS külm piim jää   kaunistuseks on värske münt     2cl MONIN Tonkaubade siirup 3cl espresso kohvi VIENS PIENS aurutatud piim

LOE EDASI

Maailma parimad pannid – AMT Gastroguss

AMT Gastroguss on maailma parim pann, mille põhi ei lähe kasutamise käigus kumeraks. Kõrgekvaliteediline spetsiaalselt tugevdatud alumiiniumpõhi kindlustab ühtlase kuumuse jaotuvuse nii, et Teie toit jääb mahlane ning Teie maitsemeeled saavad erilise kogemuse. Keraamiliselt tugevdatud pannikate tagab nakkumatu pinna - seetõttu on toidu ümberpööramine ning pannilt eemaldamine lihtsam kui kunagi varem.

LOE EDASI

Mmmh... Macarons!

Koostisosad ühe küpsetamisaluse jaoks: 80g Mandlijahu 70g tuhksuhkrut Näpuotsa täis vaniljepulbrit Toiduvärvi (vastavalt oma värvisoovidele) 60g glasuursuhkrut 70ml pastoriseeritud munavalget Valmistamine: Sega mandlijahu, tuhksuhkur ja vaniljepulber. Vahusta munavalge koos glasuur suhkruga. Vala segu suurde kaussi ning lisa toiduvärv ja eelnevalt segatud mandlijahu segu. Sega alt üles liigutustega kuni segu on korralikult segunenud. Pane Silikomarti makrooni matt küpsetusalusele, pane segu pritskotti ning moodusta matile segust kettad. Lase seista umbes 2 tundi ja küpseta 140°C kraadi juures umbes 20 minutit. Lase jahtuda ning täida vastavalt oma soovidele.

LOE EDASI

Libbey joogipurgid

Alguses võivad need näida nagu moosipurgid, aga 49cl suurused purgid on disainitud hoidma värskendavat külma jooki. Täiustatud sangaga, et hoida teie soojad käed eemal külmast klaasist, need purgid on ideaalsed serveerimaks näiteks jääteed, jääkohvi või muud külma kokteili.

LOE EDASI

Maitsvad ja originaalsed kokteilid koos MONINiga

Frozen Pineapple Mojito   2cl MONIN Mojito siirupit 1 kulp MONIN Le Frappé Non dairy 3cl Sidrunimahla 40cl Rummi 80cl Ananassimahla 5 piparmündi lehte   Blenderdada kuni on segunenud Garneerida: Ananassi lehtedega, piparmündi varrega, laimiga  

LOE EDASI

RAK Portselan – Kõrgekvaliteedilised lauanõud hotellidele ja restoranidele!

RAK portselan on maailma suurim keraamika tootja, mis on loodud pakkumaks kõrgkvaliteedilisi lauanõusid hotellidele ja restoranidele, samuti ka kodudesse üle maailma.

LOE EDASI