Maya gold organic. Uus!

Agave Siirup on naturaalne ja orgaaniline magusa lisaja, mis toodetud Salmeana või sinise agave taimest. See on 1,4 korda magusam kui tavaline suhkur. Sellega saab asendada ükskõik millist teist magustajat. See lahustub suurepärselt madalate temperatuuride juures ja maitseb suurepäraselt puuviljadega, kokteilides, magustoitudes ja kookides.

LOE EDASI

Vahtrasiirup

Ideaalne ja tervislik alternatiiv tavalisele suhkrule. Samamoodi nagu mesi sisaldab see palju mineraale, nagu magnesium, tsink, katsium ja raud Vahtrasiitup jagatakse värvide ja maitse järgi, mis oleneb korjamise hooajast – veebruarist märtsini. CLARKS vahtrasiirup tuuakse otse Qebecist, kanadast. CLARKS on Briti perekonna firma, kes suhtuvad väga tõsiselt oma toodete innovatiivsusesse ja toodete kõrgesse kvaliteeti ning naturaalsusesse.

LOE EDASI

Palsamiäädikas ja palsamiäädika kreem

Alates 1863. Aastast on Carandini perekond töödelnud ja tootnud Modena palsamiäädikat jälgides traditsioonilisi protseduure, mis on edasi antud isalt pojale. Palsamiäädikas on tehtud Modenas, Põhja-Itaalias, kontinentaalses kliimas külmade talvedega ja soojade suvedega. Kuiv õhk teeb tingimused soodsaks septembris ja oktoobris korjatavale saagile, kui viinamarjad on kõige suurema suhkrusisaldusega.

LOE EDASI

Kas teadsite?

Pistaatsiapähklid aitavad ühtlustada veekogust kehas, tugevdavad luid ja hambaid, vabastavad ja toodavad energiat, parandavad ainevahetust, vähendavad söögiisu. Nad ei sisalda kolesterooli ja kaitsevad organismi südamehaiguste eest ja parandavad vere kvaliteeti. Soovitatav annus on neli korda nädalas, maksimaalselt 30 pähklit.

LOE EDASI

MONIN Frappe Cocktails

MONIN Frappe Cocktails

LOE EDASI

Coffee cocktails with Monin

Coffee cocktails with Monin!

LOE EDASI

Kuumad Joogid MONIN’iga

Hot Cocktail Nr.1 MONIN Kookospähkli püree 1cl MONIN Piparmündi-šokolaadi siirup 1cl Kama 2bl Viens Piens piim 12cl       Hot Cocktail Nr.2 MONIN Rohelise laimi siirup 1cl MONIN Passioonivilja siirup 1cl Absolut Vodka Pears 3cl Õuna mahl 12cl  

LOE EDASI

Kohvikokteilid Monin’iga

2cl MONIN Mojito münt 3cl espresso kohvi 12cl Tonic vesi jää   kaunistuseks on värske münt     2cl MONIN Mojito münt 3cl espresso kohvi 15cl VIENS PIENS külm piim jää   kaunistuseks on värske münt     2cl MONIN Tonkaubade siirup 3cl espresso kohvi VIENS PIENS aurutatud piim

LOE EDASI

Maailma parimad pannid – AMT Gastroguss

AMT Gastroguss on maailma parim pann, mille põhi ei lähe kasutamise käigus kumeraks. Kõrgekvaliteediline spetsiaalselt tugevdatud alumiiniumpõhi kindlustab ühtlase kuumuse jaotuvuse nii, et Teie toit jääb mahlane ning Teie maitsemeeled saavad erilise kogemuse. Keraamiliselt tugevdatud pannikate tagab nakkumatu pinna - seetõttu on toidu ümberpööramine ning pannilt eemaldamine lihtsam kui kunagi varem.

LOE EDASI

Mmmh... Macarons!

Koostisosad ühe küpsetamisaluse jaoks: 80g Mandlijahu 70g tuhksuhkrut Näpuotsa täis vaniljepulbrit Toiduvärvi (vastavalt oma värvisoovidele) 60g glasuursuhkrut 70ml pastoriseeritud munavalget Valmistamine: Sega mandlijahu, tuhksuhkur ja vaniljepulber. Vahusta munavalge koos glasuur suhkruga. Vala segu suurde kaussi ning lisa toiduvärv ja eelnevalt segatud mandlijahu segu. Sega alt üles liigutustega kuni segu on korralikult segunenud. Pane Silikomarti makrooni matt küpsetusalusele, pane segu pritskotti ning moodusta matile segust kettad. Lase seista umbes 2 tundi ja küpseta 140°C kraadi juures umbes 20 minutit. Lase jahtuda ning täida vastavalt oma soovidele.

LOE EDASI