Libbey joogipurgid

Alguses võivad need näida nagu moosipurgid, aga 49cl suurused purgid on disainitud hoidma värskendavat külma jooki. Täiustatud sangaga, et hoida teie soojad käed eemal külmast klaasist, need purgid on ideaalsed serveerimaks näiteks jääteed, jääkohvi või muud külma kokteili.

LOE EDASI

Durobor® - Turuliider klaasitööstuses

Joogi ja söögi nõude tootja, kuulus oma kvaliteedi ja sajandipikkuse disaini poolest. Tänapäeval on Durobor samuti iga hooaja stiili ja disaini looja sinu lauale ilma igasuguse järeleandmiseta. www.gemoss.ee

LOE EDASI

Maitsvad ja originaalsed kokteilid koos MONINiga

Frozen Pineapple Mojito   2cl MONIN Mojito siirupit 1 kulp MONIN Le Frappé Non dairy 3cl Sidrunimahla 40cl Rummi 80cl Ananassimahla 5 piparmündi lehte   Blenderdada kuni on segunenud Garneerida: Ananassi lehtedega, piparmündi varrega, laimiga  

LOE EDASI

Durobori Latte klaasid

Esitle kuumi jooke stiilselt Durobori latte klaasides, mis on täiuslikud saavutamaks ideaalsed värske latte kihid. Samuti sobivad need teiste kuumade jookide või kaasaegsete kokteilide jaoks. Need 34 cl mahuga klaasid on toodetud karastatud klaasist ning viimistletud erilise disainiga.

LOE EDASI

Monin Cup 2014 Estonia- 1.koht Janika Roosimäe!

Eelmisel nädalal, 15. oktoobril, toimus Gemossi seminarisaalis kokteilivõistlus Monin Cup 2014 Estonia, millest võttis osa 14 baarmeni! Tänavuse konkursi eesmärk oli võrdlemisi lihtne – osalejatel tuli valmistada lühike alkohoolne neljaosaline kokteil (kuni 9cl), millest üks osa pidi olema vähemalt 10 ml Monin’i produktidest.  

LOE EDASI

RAK Portselan – Kõrgekvaliteedilised lauanõud hotellidele ja restoranidele!

RAK portselan on maailma suurim keraamika tootja, mis on loodud pakkumaks kõrgkvaliteedilisi lauanõusid hotellidele ja restoranidele, samuti ka kodudesse üle maailma.

LOE EDASI

Monin Kokteili Töötuba (14.10.2014)

Kaks päeva tagasi toimus meil Gemossis (Tartu Mnt. 87E) Monin Kokteilide töötuba baarmanidele, kus Alexander Lapierre (Monin jookide innovatsiooni direktor) tõi Tallinnasse uute kokteilide ideesid. Tänan Teid kõiki kes võtsid osa meie imelisest üritusest ! Soovime jätkata samas vaimus ja teha teiega head koostööd koos Moniniga ja leida teie jaoks sobivaid lahendusi!

LOE EDASI

Bellinin koos Le Fruit de MONIN Virsikuga

Meie nõuanne perfektseks Belliniks koos Le Fruit de MONIN Virsikuga ideaalseks tekstuuriks. Vala Le Fruit de MONIN Virsiku ja natuke vahuveini jääga täidetud segamis klaasi • Sega õrnalt • Vala segu šampuse klaasi • Pikenda vahuveniga Segades Le Fruiti ja vahuveini segamisklaasis enne välja valamist jahutab jooki ja väldib joogi üleliigset vahutamist. Le Fruit de MONIN Virsiku asemel võite kasutada Le Fruit de MONIN Maasika, ja saate eriti hea Rossini.  

LOE EDASI

Maitsestatud vahukoor

Parema maitse saavutamiseks võite oma vahu koort maitsestada. Sega värske koos ükskõik millise MONINi siirupiga (vältige happelisi maitseid) vahukoore anumasse. Näiteks segage 50 ml Monini Šokolaadi küpsise siirupit 250 ml värske koorega.  

LOE EDASI

Pritchitt - asendamatu köögis

Pritchittsi Kõrgkvaliteedilisi piimatooteid kasutavad kondiitrid ja kokad ülemaailma! Selleks, et säilitada kõrgeim võimalik kvaliteet toidu valmistamises. Pritchitts on mõeldud professionaalsetele kokkadele ja parimatele cateringidele. Nad hoolitsevad alati iga oma toote kõrge kvaliteedi eest. Nad täiustavad pidevalt oma tooteid ja meie töötajad on professionaalsed igas küsimuses.

LOE EDASI