KÕIK UUDISED

BARU chai- ja šokolaadijoogid vallutavad südameid

2024. aasta 4. Aprill #uudis #HORECA #retsept #toode 

Lubage esitleda brändi, mis on oma ainulaadse maitsega vallutanud juba paljude eurooplaste südame – Barú! Chai- ja šokolaadijoogid, mille sarnaseid pole veel nähtud ning mis muudavad tõeliselt eriliste jookide serveerimise lihtsamaks, kui kunagi varem. Lisaboonus HoReCa sektorile on, et need on saadaval ka suurtes, 1500-grammistes pakendites.

Brändi on loonud Belgialased Gunther ja Maarten, kelle südameasjaks on lisaks lihtsalt väga maitsvate toodete loomisele ka jätkusuutlikkus, millele pööratakse tähelepanu igast aspektist alustades tooraine hankimisest ja tootmisest kuni loodussõbralike pakenditeni.

Kasutatud on autentseid retsepte ning joogid on valmis koheseks tarbimiseks nii kuumalt kui ka külmalt – joogisegu tuleb lihtsalt segada oma lemmiku (taimse) piima hulka ning ongi koheselt valmis nautimiseks. Kusjuures, suur osa Barú jooke on täistaimsed ning sobivad nautimiseks ka veganitele.

Vaata kõiki BARU tooteid siit

Swirly Chai Iced Mocha

Koostisosad:
10 g BARU Spiced Chai latte joogipulbrit
10 g Swirly šokolaadipulbrit
1 espresso
150 ml (taimset) piima
3-4 jääkuubikut

Valmistamine:
Mõõda joogipulbrid oma lemmikklaasi
Lisa espresso ja sega läbi
Täida klaas (taimse) piima ja jääkuubikutega, sega

 

Šokolaadi-chai banaanileib

Koostisosad:
180 g nisujahu
1.25 tl soodat
0.75 tl soola
80 g mascarponet
50 g võid (toatemperatuuril)
2 suurt muna
4 väga küpset banaani
170 g tumeda šokolaadi nööpe
80 g vahtrasiirupit
2 tl vaniljeekstrakti
3-4 spl BARU Spiced Chai Latte joogipulbrit

Valmistamine
Eelkuumuta ahi 180 kraadini, õlita 10 x 20 cm keeksivorm ning kata see küpsetuspaberiga. 
Sega omavahel jahu, sooda ja Spiced Chai latte pulber.
Teises kausis purusta kahvliga banaanid.
Kolmadas kausis vahusta kõrgel kiirusel mascarpone, või ja vahtrasiirup õhliseks vahuks. Seejärel lisa korraga üks muna ning vahusta segu mõlemal korral taas õhtuliseks. 
Sega õrnalt juurde juurde jahusegu ning viimasena banaanid ja šokolaadinööbid. 
Vala taigen vormi ning küpseta 60-65 minutit. Lase enne lahti lõikamist vormis tund aega jahtuda.