10 küsimust joogiprofile: Erik Tammeleht Rudolfist
Erik Tammeleht restoranist Rudolf on joogi ja baarimaailmaga tegelenud 9 aastat, kuid kui arvestada ka toitlustuse osa siis juba 14 aastat. Juba väga palju saavutanud noormehe tegemistel saab silma peal hoida tema Instagrami kontol.
Kuidas selle tööni jõudsid?
Olen tegelikult sünnist saati mööda kööke ja restorane kolanud, suuresti tänu oma pere tegemistele Pärnus kes kõik tegelesid suuremal ja vähemal määral toitlustusäriga. Kui teised mängisid päris pisikesena autodega, mängisin mina pottide ja pannidega. Ütleks, et kogu see hospitality on mul täiesti veres. Olen olnud ka peakoka rollis Pärnu Kalamajaka Kohvikus, kuid tundsin et soovin rohkem külalistega suhelda ja vahetuid emotsioone kogeda, seetõttu tundus restoranijuhtimine olevat just see õige tasakaal köögi, teeninduse, veinide ja kokteili vahel.
Mida pead erialaselt oma suurimaks saavutuseks?
Tänase seisuga võiks öelda kindlasti WorldClass 2023 Singleton Whisky võistluse võitmine ja kõige esimesena meie Balti riikidesse WorldClass võistlustelt auhinna toomine. Näha on, et ka meil on suur potensiaal maailmas. Kuid ei saa unustada ka Rudolf restorani, mida olen saanud oma käega vormida esimesest päevast saati ja millest on saanud väga armas koht minu elus.
Iseloomusta iseennast paari lausega.
Ennast on raske iseloomustada, lasen pigem oma töödel, tegemistel ja auhindadel rääkida ise minu eest
Mis sulle oma töö juures kõige rohkem meeldib?
Vahetu emotsioon ja rõõm, mis külalistelt peegeldub. Restorani tullakse nautima ja väljas käimine on rõõmus sündmus ning ei ole paremat tööd kui olla ümbritsetud parima toidu, joogi ja rõõmsate inimestega.