Uudised ja sündmused
Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.
#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv
DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega
2025. aasta 7. Jaanuar
28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.


Kohvri söökla: kuidas ühest broilerist nädal aega süüa saab
2025. aasta 30. Märts
Masterchef Eesti Kuulsused Köögis võitja Kohver jätkab oma retseptide jagamist videoformaadis. Kui tahad teada, kuidas ühe broileriga nädal aega söönuks sada, siis vaata kindlasti!

Uus maitse MONIN siirupite peres - Röstitud Vahukommi Siirup
2025. aasta 24. Märts
Tervitame MONIN siirupite pere uut liiget – nostalgilist ja lapsepõlve meenutavat röstitud vahukommi maitset, mis toob mõttesse lõkkeõhtud ja rõkkava naeru. See autentne maitse sobib ideaalselt täiendama nii kuumi jooke kui ka kokteile.

10 küsimust joogiprofile: EBA asepresident Vyacheslav Ilichev
2025. aasta 28. Märts
EBA asepresident Vyacheslav Ilichev on nagu päikesekiir ning tema energiast saavad osa paljud Eesti heaolusektori töötajad.

MONIN kokteilimixide valikus on nüüd kolm uut maitset
2025. aasta 18. Märts
Alles eelmisel aastal turule toodud Le Mixeur - ehk MONIN kokteilimixide valikusse on lisandunud veel kolm uut maitset - Daiquri, Mai Tai ja Porn Star Martini.

FOOD LAB: Tai köök Ritaga 14. ja 22. mail
2025. aasta 22. Märts
Tai köögi meistriklassis valmistame üheskoos 5 ikoonilist Tai rooga valmistades kõik täiesti nullist.

Täistaimsed Uhhmami puljongipulbrid ja maitseained toovad maitserevolutsiooni
2025. aasta 20. Märts
Klassikaliselt saavutatakse sügav maitse paljude roogade puhul puljongi abil, mille valmistamiseks kulub palju aega ning ohtralt loomseid ressursse. On ka lihtsam lahendus! Uhhmami puljongid ja maitseainesegud on välja töötatud tugeva Michelini-kogemusega Frank Lantzi poolt ning pälvinud ohtralt auhindu.

PURE by MONIN uued maitsed - värskendav kurk ja särtsakas roosa greip
2025. aasta 13. Märts
PURE by MONIN on aastaga, mil see Eesti turul olnud on, juba paljude lemmikuks tõusnud ning tervitame sarjas rõõmuga särtsaka roosa greibi ning värskendava kurgi maitseid.

Kreemine Tai kookose-laimi supp
2025. aasta 9. Märts
Rohelise karri pasta, kookospiiim ja laim moodustavad selles kiirelt valmivas supis täiusliku koosluse.
#retsept #kulinaaria #kampaania #toode
3 vastupandamatut grillmarinaadi
2024. aasta 27. Mai
Toorainet ise marineerides tead alati, milliseid koostisosasid kasutatud on ning maitse täpselt enda soovidele vastavaks timmida. Täna jagame kolme meie poolt ära proovitud retsepti.

FOOD LAB: Mida muna?! Ritaga 9. aprillil
2025. aasta 6. Märts
Selles Rita Osa meistriklassis valmistame üheskoos 10 munarooga ning saad kanamunadest teada kõik, mida soovida oskad.

10 küsimust toiduprofile: Karoliina Jaakkola
2025. aasta 3. Märts
Karoliina Jaakkola on andekas soomlanna, kes on oma üsna noore ea kohta juba palju teha jõudnud. Kui soovid teada, kust ta inspiratsiooni leiab, siis loe edasi.

FOOD LAB: Põnev taimetoit Ina Polišcenkoga 17. aprillil
2025. aasta 21. Veebruar
Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi erinevate teraviljade ja tutvustab gluteenivabade jahude maailma. Praktilises osas tuleb valmistamisele 5 maitsvat rooga.

MONIN rabarberisiirup inspireerib kevadiselt värskete maitsenootidega
2025. aasta 19. Veebruar
Rabarberi särtsakas ja samas õrnalt hapukas maitse on tõusnud joogimaailma tõeliseks täheks. MONIN Rabarberi siirup pakub seda ikoonilist maitset uues ja intensiivses võtmes, muutes iga joogi unustamatuks.

Kohvri söökla: munasalat friikatega
2025. aasta 14. Veebruar
Masterchef Eesti Kuulsused Köögis võitja Kohver alustab oma retseptide jagamist videoformaadis. Lõbus vaatamine, aga garanteeritud on, et toit tuleb maitsev!

FOOD LAB: Lilledega sefiiritort 5. ja 11. juunil
2025. aasta 7. Märts
Meistriklassis õpid, kuidas valmistada täiuslikult kaunistatud imemaitsev sefiiritort. Suurepärane kingitus igale koolilõpetajale või sünnipäevalapsele.

Taldrikust sõltub elamus: kuidas Eesti restoranid nõusid valivad?
2025. aasta 5. Veebruar
Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.

Gluteenivabad vastlakuklid mandli-marjatäidisega
2025. aasta 29. Jaanuar
Oleme oma Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas juba kõvasti katsetanud ning julgeme jagada üht gluteeni- ja pärmivaba kuklite retsepti, mida saavad nautida ka inimesed, kes gluteeni väldivad.
#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv
DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega
2025. aasta 7. Jaanuar
28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.


Mišel Posavac PARAGON meistriklassis sai nuusutada, puudutada ja maitsta
2025. aasta 8. Veebruar
MONIN Global Advocacy Brand Manager Mišel Posavac tutvustas 6. veebruaril Mnemonic baaris PARAGON cordialide saladusi.

Austrid roosa kastmega
2025. aasta 4. Veebruar
Austritest romantilisemaid roogasid palju ei ole ning saabuvaks sõbrapäevaks sobivad need suurepäraselt.

10 küsimust toiduprofile: Pavel Gurjanov Kogu Restost
2025. aasta 9. Jaanuar
Kogu Resto on kaasaegne Eesti restoran, mis sobitab kohalikud tooted ja traditsioonid ning täiendab neid kokkade autorinägemusega. Gemossi küsimustele vastab peakokk Pavel Gurjanov.

Täiuslik kohvilahendus sinu kontorisse
2025. aasta 2. Jaanuar
Rõõmustame väga, et nüüd on Gemossi valikus saadaval ka JURA täisautomaatsed kohvimasinad, mille abil aitame sisustada ideaalseid kohvinurkasid!

Viktoria tursakotletid ja mimosa-kaste
2024. aasta 28. Detsember
Meie tegevjuht Viktorial oli sel aastal kiusatus valida traditsiooniliselt kiireid retsepte, aga lõpuks otsustas ta hoopis testida, kas on võimalik nutikamal moel aega säästa. Seekord tulid appi HendiChef ja Thermomix.

Šokolaadi unelm
2024. aasta 26. Detsember
Šokolaadiga retsepte ei ole kunagi üleliia ning siit leiad ahvatleva „Šokolaadi unelma“ valmistamise õpetuse. Mõnusalt õhuline biskviit valmib lihtsalt ja erinevate marjadega kombineerimine võimaldab maitsetega mängimist.

Mokteil "Sügise kallistus"
2024. aasta 22. Detsember
See mokteiliretsept sündis mõeldes sügisestele kokkusaamistele, kus tihti kokteiliklaas saatjaks on ning otsides versioone, kus oleks 100% maitset ja põnevust ning mitte grammigi alkoholi.

Mandariini tiramisu
2024. aasta 21. Detsember
Kui tavalises tiramisus troonivad kohv ja Amaretto, siis siin on tegemist hoopis erilise versiooniga, mis on maitselt mahedam ja värskelt tsitruseline. Sobib imeliselt ka pühadelauale!