Uudised ja sündmused


Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.

#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv 

DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega

2025. aasta 7. Jaanuar

28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.

#MONIN #toode #kokteilid #inspiratsioon 

Uus maitse MONIN siirupite peres - Röstitud Vahukommi Siirup

2025. aasta 24. Märts

Tervitame MONIN siirupite pere uut liiget – nostalgilist ja lapsepõlve meenutavat röstitud vahukommi maitset, mis toob mõttesse lõkkeõhtud ja rõkkava naeru. See autentne maitse sobib ideaalselt täiendama nii kuumi jooke kui ka kokteile.

VAATA LISA
#10küsimust #kokteilid #koostöö #inspiratsioon #MONIN #retsept 

10 küsimust joogiprofile: EBA asepresident Vyacheslav Ilichev

2025. aasta 28. Märts

EBA asepresident Vyacheslav Ilichev on nagu päikesekiir ning tema energiast saavad osa paljud Eesti heaolusektori töötajad.

VAATA LISA
#MONIN #kokteilid #HORECA #inspiratsioon 

MONIN kokteilimixide valikus on nüüd kolm uut maitset

2025. aasta 18. Märts

Alles eelmisel aastal turule toodud Le Mixeur - ehk MONIN kokteilimixide valikusse on lisandunud veel kolm uut maitset - Daiquri, Mai Tai ja Porn Star Martini.

VAATA LISA
#vegan #retsept #toode #inspiratsioon 

Täistaimsed Uhhmami puljongipulbrid ja maitseained toovad maitserevolutsiooni

2025. aasta 20. Märts

Klassikaliselt saavutatakse sügav maitse paljude roogade puhul puljongi abil, mille valmistamiseks kulub palju aega ning ohtralt loomseid ressursse. On ka lihtsam lahendus! Uhhmami puljongid ja maitseainesegud on välja töötatud tugeva Michelini-kogemusega Frank Lantzi poolt ning pälvinud ohtralt auhindu.

VAATA LISA
#MONIN #HORECA #toitumine #toode #retsept #uudis 

PURE by MONIN uued maitsed - värskendav kurk ja särtsakas roosa greip

2025. aasta 13. Märts

PURE by MONIN on aastaga, mil see Eesti turul olnud on, juba paljude lemmikuks tõusnud ning tervitame sarjas rõõmuga särtsaka roosa greibi ning värskendava kurgi maitseid.

VAATA LISA
#10küsimust #koostöö #inspiratsioon #toode 

10 küsimust toiduprofile: Karoliina Jaakkola

2025. aasta 3. Märts

Karoliina Jaakkola on andekas soomlanna, kes on oma üsna noore ea kohta juba palju teha jõudnud. Kui soovid teada, kust ta inspiratsiooni leiab, siis loe edasi. 

VAATA LISA
#meistriklass #inspiratsioon #vegan #kulinaaria 

FOOD LAB: Põnev taimetoit Ina Polišcenkoga 17. aprillil

2025. aasta 21. Veebruar

Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi erinevate teraviljade ja tutvustab gluteenivabade jahude maailma. Praktilises osas tuleb valmistamisele 5 maitsvat rooga.

VAATA LISA
#MONIN #retsept #kokteilid #toode 

MONIN rabarberisiirup inspireerib kevadiselt värskete maitsenootidega

2025. aasta 19. Veebruar

Rabarberi särtsakas ja samas õrnalt hapukas maitse on tõusnud joogimaailma tõeliseks täheks. MONIN Rabarberi siirup pakub seda ikoonilist maitset uues ja intensiivses võtmes, muutes iga joogi unustamatuks.

VAATA LISA

#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv 

DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega

2025. aasta 7. Jaanuar

28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.

#retsept #koostöö #inspiratsioon 

Kohvri söökla: munasalat friikatega

2025. aasta 14. Veebruar

Masterchef Eesti Kuulsused Köögis võitja Kohver alustab oma retseptide jagamist videoformaadis. Lõbus vaatamine, aga garanteeritud on, et toit tuleb maitsev! 

VAATA LISA
#nõud #HORECA #inspiratsioon #koostöö 

Taldrikust sõltub elamus: kuidas Eesti restoranid nõusid valivad?

2025. aasta 5. Veebruar

Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.

VAATA LISA
#MONIN #HORECA #inspiratsioon #kokteilid #sündmused #meistriklass 

Mišel Posavac PARAGON meistriklassis sai nuusutada, puudutada ja maitsta

2025. aasta 8. Veebruar

MONIN Global Advocacy Brand Manager Mišel Posavac tutvustas 6. veebruaril Mnemonic baaris PARAGON cordialide saladusi.

VAATA LISA
#retsept #toode 

Austrid roosa kastmega

2025. aasta 4. Veebruar

Austritest romantilisemaid roogasid palju ei ole ning saabuvaks sõbrapäevaks sobivad need suurepäraselt.

VAATA LISA
#10küsimust 

10 küsimust toiduprofile: Pavel Gurjanov Kogu Restost

2025. aasta 9. Jaanuar

Kogu Resto on kaasaegne Eesti restoran, mis sobitab kohalikud tooted ja traditsioonid ning täiendab neid kokkade autorinägemusega. Gemossi küsimustele vastab peakokk Pavel Gurjanov.

VAATA LISA
#MeieInimesed #toode #retsept 

Viktoria tursakotletid ja mimosa-kaste

2024. aasta 28. Detsember

Meie tegevjuht Viktorial oli sel aastal kiusatus valida traditsiooniliselt kiireid retsepte, aga lõpuks otsustas ta hoopis testida, kas on võimalik nutikamal moel aega säästa. Seekord tulid appi HendiChef ja Thermomix.

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept 

Šokolaadi unelm

2024. aasta 26. Detsember

Šokolaadiga retsepte ei ole kunagi üleliia ning siit leiad ahvatleva „Šokolaadi unelma“ valmistamise õpetuse. Mõnusalt õhuline biskviit valmib lihtsalt ja erinevate marjadega kombineerimine võimaldab maitsetega mängimist.

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept 

Mokteil "Sügise kallistus"

2024. aasta 22. Detsember

See mokteiliretsept sündis mõeldes sügisestele kokkusaamistele, kus tihti kokteiliklaas saatjaks on ning otsides versioone, kus oleks 100% maitset ja põnevust ning mitte grammigi alkoholi. 

VAATA LISA

#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv 

DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega

2025. aasta 7. Jaanuar

28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.

#MeieInimesed #retsept 

Mandariini tiramisu

2024. aasta 21. Detsember

Kui tavalises tiramisus troonivad kohv ja Amaretto, siis siin on tegemist hoopis erilise versiooniga, mis on maitselt mahedam ja värskelt tsitruseline. Sobib imeliselt ka pühadelauale!

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept 

Hummus Jane moodi

2024. aasta 19. Detsember

Hummus on lihtne, täistaimne ja enamlevinud allergeenidest vaba mõnus dipp, mille koostisosad on paljudel kodus pidevalt olemas. Meie Tartu kaupluse juhataja Jane jagab oma retsepti. 

VAATA LISA
#10küsimust 

10 küsimust tegevjuhile: Viktoria Rozental

2024. aasta 18. Detsember

„Nagu me kõik tunneme, möödub aeg iga aastaga justkui aina kiiremini. Paljud Eesti ettevõtete juhid on nagu "Alice Imedemaal" raamatu kangelased, kes peavad aina kiiremini jooksma, et jääda paigale,“ nendib Gemossi tegevjuht Viktoria Rozental.

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept 

Karamelliseeritud õuntega Pavlova

2024. aasta 17. Detsember

Kui tavapäraselt oleme harjunud Pavlova peal nägema värskeid marju või granadilli, siis Merily tegi tõeliselt hästi sügishooaega sobivad maiused, mis lausa sulasid suus. 

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept #pähklid 

Luksuslik maius kuulsa Dubai šokolaadi baasil

2024. aasta 15. Detsember

Sotsiaalmeedias laineid löövad retseptid on alati põnevad, aga selle asemel, et lihtsalt Dubai šokolaadi tegemist katsetada, proovisime meie seda edasi arendada ja lisasime kihi vaarika-mascarponekreemi.

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept 

Kurgi-sibula salat ja chilli-tomati-paprika kaste

2024. aasta 12. Detsember

Meie Tallinna kaupluse juhataja Sigrid on suur hoidistamise fänn ning jagab meiega oma kaht raudset lemmikut.

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept 

Guteenivaba mandlibiskviit siidise sidrunikreemiga

2024. aasta 10. Detsember

Meie retseptivõlur ja koolitaja Rita valmistas #meieinimesed raames tõeliselt hõrgu mandlibiskviidi siidise lemon curd-iga. Retsept sai inspiratsiooni elust enesest, olles täiesti gluteenivaba ning lihtsalt ka laktoosivabana valmistatav.

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept #toode 

Šokolaadi-Chai banaanileib

2024. aasta 8. Detsember

Meie müügiesindaja Irina jaoks on oluline, et kui juba hakata küpsetama, siis oleks tulemus eriline. Ja see šokolaadi-chai banaanileib seda ilma igasuguse kahtluseta ka on!

VAATA LISA