Uudised ja sündmused
Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.
#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv
DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega
2025. aasta 7. Jaanuar
28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.


Uus maitse MONIN siirupite peres - Röstitud Vahukommi Siirup
2025. aasta 24. Märts
Tervitame MONIN siirupite pere uut liiget – nostalgilist ja lapsepõlve meenutavat röstitud vahukommi maitset, mis toob mõttesse lõkkeõhtud ja rõkkava naeru. See autentne maitse sobib ideaalselt täiendama nii kuumi jooke kui ka kokteile.

10 küsimust joogiprofile: EBA asepresident Vyacheslav Ilichev
2025. aasta 28. Märts
EBA asepresident Vyacheslav Ilichev on nagu päikesekiir ning tema energiast saavad osa paljud Eesti heaolusektori töötajad.

MONIN kokteilimixide valikus on nüüd kolm uut maitset
2025. aasta 18. Märts
Alles eelmisel aastal turule toodud Le Mixeur - ehk MONIN kokteilimixide valikusse on lisandunud veel kolm uut maitset - Daiquri, Mai Tai ja Porn Star Martini.

Täistaimsed Uhhmami puljongipulbrid ja maitseained toovad maitserevolutsiooni
2025. aasta 20. Märts
Klassikaliselt saavutatakse sügav maitse paljude roogade puhul puljongi abil, mille valmistamiseks kulub palju aega ning ohtralt loomseid ressursse. On ka lihtsam lahendus! Uhhmami puljongid ja maitseainesegud on välja töötatud tugeva Michelini-kogemusega Frank Lantzi poolt ning pälvinud ohtralt auhindu.

PURE by MONIN uued maitsed - värskendav kurk ja särtsakas roosa greip
2025. aasta 13. Märts
PURE by MONIN on aastaga, mil see Eesti turul olnud on, juba paljude lemmikuks tõusnud ning tervitame sarjas rõõmuga särtsaka roosa greibi ning värskendava kurgi maitseid.

10 küsimust toiduprofile: Karoliina Jaakkola
2025. aasta 3. Märts
Karoliina Jaakkola on andekas soomlanna, kes on oma üsna noore ea kohta juba palju teha jõudnud. Kui soovid teada, kust ta inspiratsiooni leiab, siis loe edasi.

FOOD LAB: Põnev taimetoit Ina Polišcenkoga 17. aprillil
2025. aasta 21. Veebruar
Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi erinevate teraviljade ja tutvustab gluteenivabade jahude maailma. Praktilises osas tuleb valmistamisele 5 maitsvat rooga.

MONIN rabarberisiirup inspireerib kevadiselt värskete maitsenootidega
2025. aasta 19. Veebruar
Rabarberi särtsakas ja samas õrnalt hapukas maitse on tõusnud joogimaailma tõeliseks täheks. MONIN Rabarberi siirup pakub seda ikoonilist maitset uues ja intensiivses võtmes, muutes iga joogi unustamatuks.
#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv
DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega
2025. aasta 7. Jaanuar
28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.

Kohvri söökla: munasalat friikatega
2025. aasta 14. Veebruar
Masterchef Eesti Kuulsused Köögis võitja Kohver alustab oma retseptide jagamist videoformaadis. Lõbus vaatamine, aga garanteeritud on, et toit tuleb maitsev!

Taldrikust sõltub elamus: kuidas Eesti restoranid nõusid valivad?
2025. aasta 5. Veebruar
Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.

Mišel Posavac PARAGON meistriklassis sai nuusutada, puudutada ja maitsta
2025. aasta 8. Veebruar
MONIN Global Advocacy Brand Manager Mišel Posavac tutvustas 6. veebruaril Mnemonic baaris PARAGON cordialide saladusi.

Austrid roosa kastmega
2025. aasta 4. Veebruar
Austritest romantilisemaid roogasid palju ei ole ning saabuvaks sõbrapäevaks sobivad need suurepäraselt.

10 küsimust toiduprofile: Pavel Gurjanov Kogu Restost
2025. aasta 9. Jaanuar
Kogu Resto on kaasaegne Eesti restoran, mis sobitab kohalikud tooted ja traditsioonid ning täiendab neid kokkade autorinägemusega. Gemossi küsimustele vastab peakokk Pavel Gurjanov.

Viktoria tursakotletid ja mimosa-kaste
2024. aasta 28. Detsember
Meie tegevjuht Viktorial oli sel aastal kiusatus valida traditsiooniliselt kiireid retsepte, aga lõpuks otsustas ta hoopis testida, kas on võimalik nutikamal moel aega säästa. Seekord tulid appi HendiChef ja Thermomix.

Šokolaadi unelm
2024. aasta 26. Detsember
Šokolaadiga retsepte ei ole kunagi üleliia ning siit leiad ahvatleva „Šokolaadi unelma“ valmistamise õpetuse. Mõnusalt õhuline biskviit valmib lihtsalt ja erinevate marjadega kombineerimine võimaldab maitsetega mängimist.

Mokteil "Sügise kallistus"
2024. aasta 22. Detsember
See mokteiliretsept sündis mõeldes sügisestele kokkusaamistele, kus tihti kokteiliklaas saatjaks on ning otsides versioone, kus oleks 100% maitset ja põnevust ning mitte grammigi alkoholi.
#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv
DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega
2025. aasta 7. Jaanuar
28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.


Mandariini tiramisu
2024. aasta 21. Detsember
Kui tavalises tiramisus troonivad kohv ja Amaretto, siis siin on tegemist hoopis erilise versiooniga, mis on maitselt mahedam ja värskelt tsitruseline. Sobib imeliselt ka pühadelauale!

Hummus Jane moodi
2024. aasta 19. Detsember
Hummus on lihtne, täistaimne ja enamlevinud allergeenidest vaba mõnus dipp, mille koostisosad on paljudel kodus pidevalt olemas. Meie Tartu kaupluse juhataja Jane jagab oma retsepti.

10 küsimust tegevjuhile: Viktoria Rozental
2024. aasta 18. Detsember
„Nagu me kõik tunneme, möödub aeg iga aastaga justkui aina kiiremini. Paljud Eesti ettevõtete juhid on nagu "Alice Imedemaal" raamatu kangelased, kes peavad aina kiiremini jooksma, et jääda paigale,“ nendib Gemossi tegevjuht Viktoria Rozental.

Karamelliseeritud õuntega Pavlova
2024. aasta 17. Detsember
Kui tavapäraselt oleme harjunud Pavlova peal nägema värskeid marju või granadilli, siis Merily tegi tõeliselt hästi sügishooaega sobivad maiused, mis lausa sulasid suus.

Luksuslik maius kuulsa Dubai šokolaadi baasil
2024. aasta 15. Detsember
Sotsiaalmeedias laineid löövad retseptid on alati põnevad, aga selle asemel, et lihtsalt Dubai šokolaadi tegemist katsetada, proovisime meie seda edasi arendada ja lisasime kihi vaarika-mascarponekreemi.

Kurgi-sibula salat ja chilli-tomati-paprika kaste
2024. aasta 12. Detsember
Meie Tallinna kaupluse juhataja Sigrid on suur hoidistamise fänn ning jagab meiega oma kaht raudset lemmikut.

Guteenivaba mandlibiskviit siidise sidrunikreemiga
2024. aasta 10. Detsember
Meie retseptivõlur ja koolitaja Rita valmistas #meieinimesed raames tõeliselt hõrgu mandlibiskviidi siidise lemon curd-iga. Retsept sai inspiratsiooni elust enesest, olles täiesti gluteenivaba ning lihtsalt ka laktoosivabana valmistatav.

Šokolaadi-Chai banaanileib
2024. aasta 8. Detsember
Meie müügiesindaja Irina jaoks on oluline, et kui juba hakata küpsetama, siis oleks tulemus eriline. Ja see šokolaadi-chai banaanileib seda ilma igasuguse kahtluseta ka on!