Uudised ja sündmused
Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.
#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv
DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega
2025. aasta 7. Jaanuar
28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.


Luksuslik Paskast inspireeritud lihavõttesai
2025. aasta 11. Aprill
Tratitsioonilise Ukraina lihavõttesaia paska retsepte on niisama palju, kui Eestis pasha retseptegi – igaühel omad lemmikud erinevate nüanssidega. Oma retseptis kaldusime kõrvale traditsioonilistest rosinatest ning asendasime need hoopis suhkrustatud küdoonia, aroonia- ja gojimarjadega.

MONIN Mustsõstra püree pakub intensiivset maitset ja lummavat tooni
2025. aasta 9. Aprill
Mustsõstra tugev ja rikkalik maitse koos sügavalt violetse tooniga viib mõtted südasuvisesse marjaaeda ning see meile nii kodune maitse vallutab hetkel edukalt maailma maitsete edetabelit. Nüüd on MONIN valikus ka mustsõstra püree.

10 küsimust toiduprofile: The Able Butcher peakondiiter Anna Lobanova
2025. aasta 7. Aprill
Anna Lobanova loob restorani The Able Butcher menüüsse imelisi desserte. Juba 10 aastat kondiitrina tegutsemist ei takista Annat pidevalt juurde õppimast ning ta ütleb ise, et ei valmista mitte lihtsalt küpsetisi vaid terviklikke maitseelamusi.

Täistaime „veise“ ja brokoli nuudliroog
2025. aasta 2. Aprill
Taimne toitumine pole pelgalt trend, vaid teadlik valik nii tervise kui ka keskkonna heaks. See täistaimne „veise“ ja brokoli nuudliroog pakub rikkalikku maitset, olles samal ajal keskkonnasõbralikum ja tervislikum alternatiiv loomsele toidule.

Kohvri söökla: kuidas ühest broilerist nädal aega süüa saab
2025. aasta 30. Märts
Masterchef Eesti Kuulsused Köögis võitja Kohver jätkab oma retseptide jagamist videoformaadis. Kui tahad teada, kuidas ühe broileriga nädal aega söönuks sada, siis vaata kindlasti!

Uus maitse MONIN siirupite peres - Röstitud Vahukommi Siirup
2025. aasta 24. Märts
Tervitame MONIN siirupite pere uut liiget – nostalgilist ja lapsepõlve meenutavat röstitud vahukommi maitset, mis toob mõttesse lõkkeõhtud ja rõkkava naeru. See autentne maitse sobib ideaalselt täiendama nii kuumi jooke kui ka kokteile.

10 küsimust joogiprofile: EBA asepresident Vyacheslav Ilichev
2025. aasta 28. Märts
EBA asepresident Vyacheslav Ilichev on nagu päikesekiir ning tema energiast saavad osa paljud Eesti heaolusektori töötajad.

MONIN kokteilimixide valikus on nüüd kolm uut maitset
2025. aasta 18. Märts
Alles eelmisel aastal turule toodud Le Mixeur - ehk MONIN kokteilimixide valikusse on lisandunud veel kolm uut maitset - Daiquri, Mai Tai ja Porn Star Martini.
#retsept #kulinaaria #kampaania #toode
3 vastupandamatut grillmarinaadi
2024. aasta 27. Mai
Toorainet ise marineerides tead alati, milliseid koostisosasid kasutatud on ning maitse täpselt enda soovidele vastavaks timmida. Täna jagame kolme meie poolt ära proovitud retsepti.

FOOD LAB: Tai köök Ritaga 14. ja 22. mail
2025. aasta 22. Märts
Tai köögi meistriklassis valmistame üheskoos 5 ikoonilist Tai rooga valmistades kõik täiesti nullist.

Täistaimsed Uhhmami puljongipulbrid ja maitseained toovad maitserevolutsiooni
2025. aasta 20. Märts
Klassikaliselt saavutatakse sügav maitse paljude roogade puhul puljongi abil, mille valmistamiseks kulub palju aega ning ohtralt loomseid ressursse. On ka lihtsam lahendus! Uhhmami puljongid ja maitseainesegud on välja töötatud tugeva Michelini-kogemusega Frank Lantzi poolt ning pälvinud ohtralt auhindu.

PURE by MONIN uued maitsed - värskendav kurk ja särtsakas roosa greip
2025. aasta 13. Märts
PURE by MONIN on aastaga, mil see Eesti turul olnud on, juba paljude lemmikuks tõusnud ning tervitame sarjas rõõmuga särtsaka roosa greibi ning värskendava kurgi maitseid.

Kreemine Tai kookose-laimi supp
2025. aasta 9. Märts
Rohelise karri pasta, kookospiiim ja laim moodustavad selles kiirelt valmivas supis täiusliku koosluse.

FOOD LAB: Mida muna?! Ritaga 9. aprillil
2025. aasta 6. Märts
Selles Rita Osa meistriklassis valmistame üheskoos 10 munarooga ning saad kanamunadest teada kõik, mida soovida oskad.

10 küsimust toiduprofile: Karoliina Jaakkola
2025. aasta 3. Märts
Karoliina Jaakkola on andekas soomlanna, kes on oma üsna noore ea kohta juba palju teha jõudnud. Kui soovid teada, kust ta inspiratsiooni leiab, siis loe edasi.

FOOD LAB: Põnev taimetoit Ina Polišcenkoga 17. aprillil
2025. aasta 21. Veebruar
Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi erinevate teraviljade ja tutvustab gluteenivabade jahude maailma. Praktilises osas tuleb valmistamisele 5 maitsvat rooga.

MONIN rabarberisiirup inspireerib kevadiselt värskete maitsenootidega
2025. aasta 19. Veebruar
Rabarberi särtsakas ja samas õrnalt hapukas maitse on tõusnud joogimaailma tõeliseks täheks. MONIN Rabarberi siirup pakub seda ikoonilist maitset uues ja intensiivses võtmes, muutes iga joogi unustamatuks.
#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv
DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega
2025. aasta 7. Jaanuar
28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.


Kohvri söökla: munasalat friikatega
2025. aasta 14. Veebruar
Masterchef Eesti Kuulsused Köögis võitja Kohver alustab oma retseptide jagamist videoformaadis. Lõbus vaatamine, aga garanteeritud on, et toit tuleb maitsev!

FOOD LAB: Lilledega sefiiritort 5. ja 11. juunil
2025. aasta 7. Märts
Meistriklassis õpid, kuidas valmistada täiuslikult kaunistatud imemaitsev sefiiritort. Suurepärane kingitus igale koolilõpetajale või sünnipäevalapsele.

Taldrikust sõltub elamus: kuidas Eesti restoranid nõusid valivad?
2025. aasta 5. Veebruar
Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.

Gluteenivabad vastlakuklid mandli-marjatäidisega
2025. aasta 29. Jaanuar
Oleme oma Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas juba kõvasti katsetanud ning julgeme jagada üht gluteeni- ja pärmivaba kuklite retsepti, mida saavad nautida ka inimesed, kes gluteeni väldivad.

Mišel Posavac PARAGON meistriklassis sai nuusutada, puudutada ja maitsta
2025. aasta 8. Veebruar
MONIN Global Advocacy Brand Manager Mišel Posavac tutvustas 6. veebruaril Mnemonic baaris PARAGON cordialide saladusi.

Austrid roosa kastmega
2025. aasta 4. Veebruar
Austritest romantilisemaid roogasid palju ei ole ning saabuvaks sõbrapäevaks sobivad need suurepäraselt.

10 küsimust toiduprofile: Pavel Gurjanov Kogu Restost
2025. aasta 9. Jaanuar
Kogu Resto on kaasaegne Eesti restoran, mis sobitab kohalikud tooted ja traditsioonid ning täiendab neid kokkade autorinägemusega. Gemossi küsimustele vastab peakokk Pavel Gurjanov.

Täiuslik kohvilahendus sinu kontorisse
2025. aasta 2. Jaanuar
Rõõmustame väga, et nüüd on Gemossi valikus saadaval ka JURA täisautomaatsed kohvimasinad, mille abil aitame sisustada ideaalseid kohvinurkasid!