Uudised ja sündmused


Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.

#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv 

DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega

2025. aasta 7. Jaanuar

28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.

 

Luksuslik Paskast inspireeritud lihavõttesai

2025. aasta 11. Aprill

Tratitsioonilise Ukraina lihavõttesaia paska retsepte on niisama palju, kui Eestis pasha retseptegi – igaühel omad lemmikud erinevate nüanssidega. Oma retseptis kaldusime kõrvale traditsioonilistest rosinatest ning asendasime need hoopis suhkrustatud küdoonia, aroonia- ja gojimarjadega.

VAATA LISA
#MONIN #retsept #kokteilid #inspiratsioon 

MONIN Mustsõstra püree pakub intensiivset maitset ja lummavat tooni

2025. aasta 9. Aprill

Mustsõstra tugev ja rikkalik maitse koos sügavalt violetse tooniga viib mõtted südasuvisesse marjaaeda ning see meile nii kodune maitse vallutab hetkel edukalt maailma maitsete edetabelit. Nüüd on MONIN valikus ka mustsõstra püree.

VAATA LISA
 

10 küsimust toiduprofile: The Able Butcher peakondiiter Anna Lobanova

2025. aasta 7. Aprill

Anna Lobanova loob restorani The Able Butcher menüüsse imelisi desserte. Juba 10 aastat kondiitrina tegutsemist ei takista Annat pidevalt juurde õppimast ning ta ütleb ise, et ei valmista mitte lihtsalt küpsetisi vaid terviklikke maitseelamusi.

VAATA LISA
#retsept #vegan #inspiratsioon #toode 

Täistaime „veise“ ja brokoli nuudliroog

2025. aasta 2. Aprill

Taimne toitumine pole pelgalt trend, vaid teadlik valik nii tervise kui ka keskkonna heaks. See täistaimne „veise“ ja brokoli nuudliroog pakub rikkalikku maitset, olles samal ajal keskkonnasõbralikum ja tervislikum alternatiiv loomsele toidule.

VAATA LISA
#koostöö #retsept #inspiratsioon #kulinaaria 

Kohvri söökla: kuidas ühest broilerist nädal aega süüa saab

2025. aasta 30. Märts

Masterchef Eesti Kuulsused Köögis võitja Kohver jätkab oma retseptide jagamist videoformaadis. Kui tahad teada, kuidas ühe broileriga nädal aega söönuks sada, siis vaata kindlasti!

VAATA LISA
#MONIN #toode #kokteilid #inspiratsioon 

Uus maitse MONIN siirupite peres - Röstitud Vahukommi Siirup

2025. aasta 24. Märts

Tervitame MONIN siirupite pere uut liiget – nostalgilist ja lapsepõlve meenutavat röstitud vahukommi maitset, mis toob mõttesse lõkkeõhtud ja rõkkava naeru. See autentne maitse sobib ideaalselt täiendama nii kuumi jooke kui ka kokteile.

VAATA LISA
#10küsimust #kokteilid #koostöö #inspiratsioon #MONIN #retsept 

10 küsimust joogiprofile: EBA asepresident Vyacheslav Ilichev

2025. aasta 28. Märts

EBA asepresident Vyacheslav Ilichev on nagu päikesekiir ning tema energiast saavad osa paljud Eesti heaolusektori töötajad.

VAATA LISA
#MONIN #kokteilid #HORECA #inspiratsioon 

MONIN kokteilimixide valikus on nüüd kolm uut maitset

2025. aasta 18. Märts

Alles eelmisel aastal turule toodud Le Mixeur - ehk MONIN kokteilimixide valikusse on lisandunud veel kolm uut maitset - Daiquri, Mai Tai ja Porn Star Martini.

VAATA LISA

#retsept #kulinaaria #kampaania #toode 

3 vastupandamatut grillmarinaadi

2024. aasta 27. Mai

Toorainet ise marineerides tead alati, milliseid koostisosasid kasutatud on ning maitse täpselt enda soovidele vastavaks timmida. Täna jagame kolme meie poolt ära proovitud retsepti.

#meistriklass #kulinaaria #inspiratsioon 

FOOD LAB: Tai köök Ritaga 14. ja 22. mail

2025. aasta 22. Märts

Tai köögi meistriklassis valmistame üheskoos 5 ikoonilist Tai rooga valmistades kõik täiesti nullist. 

VAATA LISA
#vegan #retsept #toode #inspiratsioon 

Täistaimsed Uhhmami puljongipulbrid ja maitseained toovad maitserevolutsiooni

2025. aasta 20. Märts

Klassikaliselt saavutatakse sügav maitse paljude roogade puhul puljongi abil, mille valmistamiseks kulub palju aega ning ohtralt loomseid ressursse. On ka lihtsam lahendus! Uhhmami puljongid ja maitseainesegud on välja töötatud tugeva Michelini-kogemusega Frank Lantzi poolt ning pälvinud ohtralt auhindu.

VAATA LISA
#MONIN #HORECA #toitumine #toode #retsept #uudis 

PURE by MONIN uued maitsed - värskendav kurk ja särtsakas roosa greip

2025. aasta 13. Märts

PURE by MONIN on aastaga, mil see Eesti turul olnud on, juba paljude lemmikuks tõusnud ning tervitame sarjas rõõmuga särtsaka roosa greibi ning värskendava kurgi maitseid.

VAATA LISA
#retsept #inspiratsioon #toode 

Kreemine Tai kookose-laimi supp

2025. aasta 9. Märts

Rohelise karri pasta, kookospiiim ja laim moodustavad selles kiirelt valmivas supis täiusliku koosluse.

VAATA LISA
#meistriklass #kulinaaria #toitumine #tähistamine 

FOOD LAB: Mida muna?! Ritaga 9. aprillil

2025. aasta 6. Märts

Selles Rita Osa meistriklassis valmistame üheskoos 10 munarooga ning saad kanamunadest teada kõik, mida soovida oskad. 

 

VAATA LISA
#10küsimust #koostöö #inspiratsioon #toode 

10 küsimust toiduprofile: Karoliina Jaakkola

2025. aasta 3. Märts

Karoliina Jaakkola on andekas soomlanna, kes on oma üsna noore ea kohta juba palju teha jõudnud. Kui soovid teada, kust ta inspiratsiooni leiab, siis loe edasi. 

VAATA LISA
#meistriklass #inspiratsioon #vegan #kulinaaria 

FOOD LAB: Põnev taimetoit Ina Polišcenkoga 17. aprillil

2025. aasta 21. Veebruar

Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi erinevate teraviljade ja tutvustab gluteenivabade jahude maailma. Praktilises osas tuleb valmistamisele 5 maitsvat rooga.

VAATA LISA
#MONIN #retsept #kokteilid #toode 

MONIN rabarberisiirup inspireerib kevadiselt värskete maitsenootidega

2025. aasta 19. Veebruar

Rabarberi särtsakas ja samas õrnalt hapukas maitse on tõusnud joogimaailma tõeliseks täheks. MONIN Rabarberi siirup pakub seda ikoonilist maitset uues ja intensiivses võtmes, muutes iga joogi unustamatuks.

VAATA LISA

#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv 

DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega

2025. aasta 7. Jaanuar

28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.

#retsept #koostöö #inspiratsioon 

Kohvri söökla: munasalat friikatega

2025. aasta 14. Veebruar

Masterchef Eesti Kuulsused Köögis võitja Kohver alustab oma retseptide jagamist videoformaadis. Lõbus vaatamine, aga garanteeritud on, et toit tuleb maitsev! 

VAATA LISA
#meistriklass #tähistamine #kulinaaria #inspiratsioon 

FOOD LAB: Lilledega sefiiritort 5. ja 11. juunil

2025. aasta 7. Märts

Meistriklassis õpid, kuidas valmistada täiuslikult kaunistatud imemaitsev sefiiritort. Suurepärane kingitus igale koolilõpetajale või sünnipäevalapsele. 

VAATA LISA
#nõud #HORECA #inspiratsioon #koostöö 

Taldrikust sõltub elamus: kuidas Eesti restoranid nõusid valivad?

2025. aasta 5. Veebruar

Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.

VAATA LISA
#retsept #toode #inspiratsioon 

Gluteenivabad vastlakuklid mandli-marjatäidisega

2025. aasta 29. Jaanuar

Oleme oma Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas juba kõvasti katsetanud ning julgeme jagada üht gluteeni- ja pärmivaba kuklite retsepti, mida saavad nautida ka inimesed, kes gluteeni väldivad.

VAATA LISA
#MONIN #HORECA #inspiratsioon #kokteilid #sündmused #meistriklass 

Mišel Posavac PARAGON meistriklassis sai nuusutada, puudutada ja maitsta

2025. aasta 8. Veebruar

MONIN Global Advocacy Brand Manager Mišel Posavac tutvustas 6. veebruaril Mnemonic baaris PARAGON cordialide saladusi.

VAATA LISA
#retsept #toode 

Austrid roosa kastmega

2025. aasta 4. Veebruar

Austritest romantilisemaid roogasid palju ei ole ning saabuvaks sõbrapäevaks sobivad need suurepäraselt.

VAATA LISA
#10küsimust 

10 küsimust toiduprofile: Pavel Gurjanov Kogu Restost

2025. aasta 9. Jaanuar

Kogu Resto on kaasaegne Eesti restoran, mis sobitab kohalikud tooted ja traditsioonid ning täiendab neid kokkade autorinägemusega. Gemossi küsimustele vastab peakokk Pavel Gurjanov.

VAATA LISA
#kohv #uudis #toode 

Täiuslik kohvilahendus sinu kontorisse

2025. aasta 2. Jaanuar

Rõõmustame väga, et nüüd on Gemossi valikus saadaval ka JURA täisautomaatsed kohvimasinad, mille abil aitame sisustada ideaalseid kohvinurkasid!

VAATA LISA