Uudised ja sündmused


Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.

#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv 

DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega

2025. aasta 7. Jaanuar

28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.

#retsept #inspiratsioon #toode 

Kreemine Tai kookose-laimi supp

2025. aasta 9. Märts

Rohelise karri pasta, kookospiiim ja laim moodustavad selles kiirelt valmivas supis täiusliku koosluse.

VAATA LISA
#meistriklass #kulinaaria #toitumine #tähistamine 

FOOD LAB: Mida muna?! Ritaga 9. aprillil

2025. aasta 6. Märts

Selles Rita Osa meistriklassis valmistame üheskoos 10 munarooga ning saad kanamunadest teada kõik, mida soovida oskad. 

 

VAATA LISA
#10küsimust #koostöö #inspiratsioon #toode 

10 küsimust toiduprofile: Karoliina Jaakkola

2025. aasta 3. Märts

Karoliina Jaakkola on andekas soomlanna, kes on oma üsna noore ea kohta juba palju teha jõudnud. Kui soovid teada, kust ta inspiratsiooni leiab, siis loe edasi. 

VAATA LISA
#meistriklass #inspiratsioon #vegan #kulinaaria 

FOOD LAB: Põnev taimetoit Ina Polišcenkoga

2025. aasta 21. Veebruar

Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi erinevate teraviljade ja tutvustab gluteenivabade jahude maailma. Praktilises osas tuleb valmistamisele 5 maitsvat rooga.

VAATA LISA
#MONIN #retsept #kokteilid #toode 

MONIN rabarberisiirup inspireerib kevadiselt värskete maitsenootidega

2025. aasta 19. Veebruar

Rabarberi särtsakas ja samas õrnalt hapukas maitse on tõusnud joogimaailma tõeliseks täheks. MONIN Rabarberi siirup pakub seda ikoonilist maitset uues ja intensiivses võtmes, muutes iga joogi unustamatuks.

VAATA LISA
#retsept #koostöö #inspiratsioon 

Kohvri söökla: munasalat friikatega

2025. aasta 14. Veebruar

Masterchef Eesti Kuulsused Köögis võitja Kohver alustab oma retseptide jagamist videoformaadis. Lõbus vaatamine, aga garanteeritud on, et toit tuleb maitsev! 

VAATA LISA
#meistriklass #kulinaaria #inspiratsioon 

FOOD LAB: Tai köök Ritaga 14. mail

2025. aasta 7. Märts

Tai köögi meistriklassis valmistame üheskoos 5 ikoonilist Tai rooga valmistades kõik täiesti nullist. 

VAATA LISA
#meistriklass #tähistamine #kulinaaria #inspiratsioon 

FOOD LAB: Lilledega sefiiritort 5. juunil

2025. aasta 7. Märts

Meistriklassis õpid, kuidas valmistada täiuslikult kaunistatud imemaitsev sefiiritort. Suurepärane kingitus igale koolilõpetajale või sünnipäevalapsele. 

VAATA LISA

#kataloog #kokteilid #kohv #inspiratsioon #HORECA #MONIN #retsept #LYRE'S 

2024. aasta kuumade jookide kontseptsioonid

2024. aasta 25. Oktoober

Inspiratsiooni kuumade jookide kokku segamiseks ei ole kunagi liiga palju! Tutvu selle aasta soojendavate jookide raamatuga, millest leiad 34 põnevat retsepti.

#nõud #HORECA #inspiratsioon #koostöö 

Taldrikust sõltub elamus: kuidas Eesti restoranid nõusid valivad?

2025. aasta 5. Veebruar

Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.

VAATA LISA
#retsept #toode #inspiratsioon 

Gluteenivabad vastlakuklid mandli-marjatäidisega

2025. aasta 29. Jaanuar

Oleme oma Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas juba kõvasti katsetanud ning julgeme jagada üht gluteeni- ja pärmivaba kuklite retsepti, mida saavad nautida ka inimesed, kes gluteeni väldivad.

VAATA LISA
#MONIN #HORECA #inspiratsioon #kokteilid #sündmused #meistriklass 

Mišel Posavac PARAGON meistriklassis sai nuusutada, puudutada ja maitsta

2025. aasta 8. Veebruar

MONIN Global Advocacy Brand Manager Mišel Posavac tutvustas 6. veebruaril Mnemonic baaris PARAGON cordialide saladusi.

VAATA LISA
#retsept #toode 

Austrid roosa kastmega

2025. aasta 4. Veebruar

Austritest romantilisemaid roogasid palju ei ole ning saabuvaks sõbrapäevaks sobivad need suurepäraselt.

VAATA LISA
#10küsimust 

10 küsimust toiduprofile: Pavel Gurjanov Kogu Restost

2025. aasta 9. Jaanuar

Kogu Resto on kaasaegne Eesti restoran, mis sobitab kohalikud tooted ja traditsioonid ning täiendab neid kokkade autorinägemusega. Gemossi küsimustele vastab peakokk Pavel Gurjanov.

VAATA LISA
#kohv #uudis #toode 

Täiuslik kohvilahendus sinu kontorisse

2025. aasta 2. Jaanuar

Rõõmustame väga, et nüüd on Gemossi valikus saadaval ka JURA täisautomaatsed kohvimasinad, mille abil aitame sisustada ideaalseid kohvinurkasid!

VAATA LISA
#MeieInimesed #toode #retsept 

Viktoria tursakotletid ja mimosa-kaste

2024. aasta 28. Detsember

Meie tegevjuht Viktorial oli sel aastal kiusatus valida traditsiooniliselt kiireid retsepte, aga lõpuks otsustas ta hoopis testida, kas on võimalik nutikamal moel aega säästa. Seekord tulid appi HendiChef ja Thermomix.

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept 

Šokolaadi unelm

2024. aasta 26. Detsember

Šokolaadiga retsepte ei ole kunagi üleliia ning siit leiad ahvatleva „Šokolaadi unelma“ valmistamise õpetuse. Mõnusalt õhuline biskviit valmib lihtsalt ja erinevate marjadega kombineerimine võimaldab maitsetega mängimist.

VAATA LISA

#retsept #kulinaaria #kampaania #toode 

3 vastupandamatut grillmarinaadi

2024. aasta 27. Mai

Toorainet ise marineerides tead alati, milliseid koostisosasid kasutatud on ning maitse täpselt enda soovidele vastavaks timmida. Täna jagame kolme meie poolt ära proovitud retsepti.

#MeieInimesed #retsept 

Mokteil "Sügise kallistus"

2024. aasta 22. Detsember

See mokteiliretsept sündis mõeldes sügisestele kokkusaamistele, kus tihti kokteiliklaas saatjaks on ning otsides versioone, kus oleks 100% maitset ja põnevust ning mitte grammigi alkoholi. 

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept 

Mandariini tiramisu

2024. aasta 21. Detsember

Kui tavalises tiramisus troonivad kohv ja Amaretto, siis siin on tegemist hoopis erilise versiooniga, mis on maitselt mahedam ja värskelt tsitruseline. Sobib imeliselt ka pühadelauale!

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept 

Hummus Jane moodi

2024. aasta 19. Detsember

Hummus on lihtne, täistaimne ja enamlevinud allergeenidest vaba mõnus dipp, mille koostisosad on paljudel kodus pidevalt olemas. Meie Tartu kaupluse juhataja Jane jagab oma retsepti. 

VAATA LISA
#10küsimust 

10 küsimust tegevjuhile: Viktoria Rozental

2024. aasta 18. Detsember

„Nagu me kõik tunneme, möödub aeg iga aastaga justkui aina kiiremini. Paljud Eesti ettevõtete juhid on nagu "Alice Imedemaal" raamatu kangelased, kes peavad aina kiiremini jooksma, et jääda paigale,“ nendib Gemossi tegevjuht Viktoria Rozental.

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept 

Karamelliseeritud õuntega Pavlova

2024. aasta 17. Detsember

Kui tavapäraselt oleme harjunud Pavlova peal nägema värskeid marju või granadilli, siis Merily tegi tõeliselt hästi sügishooaega sobivad maiused, mis lausa sulasid suus. 

VAATA LISA
#meistriklass #kulinaaria #toode 

FOOD LAB: Hõrgud koogid ja koogikesed 20. veebruaril

2024. aasta 27. September

Meistriklassis saad Rita Osa käest teada, kuidas valmistada kaht Silikomarti vormi kasutades neli erinevat kooki ja koogikest. Lisaks kuhjaga inspiratsiooni nende edasi arendamiseks. 

VAATA LISA
#MeieInimesed #retsept #pähklid 

Luksuslik maius kuulsa Dubai šokolaadi baasil

2024. aasta 15. Detsember

Sotsiaalmeedias laineid löövad retseptid on alati põnevad, aga selle asemel, et lihtsalt Dubai šokolaadi tegemist katsetada, proovisime meie seda edasi arendada ja lisasime kihi vaarika-mascarponekreemi.

VAATA LISA
#uudis 

Gemoss Eesti saavutas Äripäeva jaekaubanduse TOPis 35. koha

2024. aasta 11. Detsember

Gemoss Eesti jõudis esmakordselt Äripäeva Jaekaubanduse TOP-i, kuhu kuulub vähem, kui 1% Eesti ettevõtetest. 120 jaekaubandusettevõtte hulgast saavutas Gemoss Eesti 35. koha. 

VAATA LISA