Uudised ja sündmused


Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.

#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv 

DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega

2025. aasta 7. Jaanuar

28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.

#meistriklass #kulinaaria #inspiratsioon 

FOOD LAB: Tai köök Ritaga 14. ja 22. mail

2025. aasta 22. Märts

Tai köögi meistriklassis valmistame üheskoos 5 ikoonilist Tai rooga valmistades kõik täiesti nullist. 

VAATA LISA
#meistriklass #kulinaaria #toitumine #tähistamine 

FOOD LAB: Mida muna?! Ritaga 9. aprillil

2025. aasta 6. Märts

Selles Rita Osa meistriklassis valmistame üheskoos 10 munarooga ning saad kanamunadest teada kõik, mida soovida oskad. 

 

VAATA LISA
#meistriklass #inspiratsioon #vegan #kulinaaria 

FOOD LAB: Põnev taimetoit Ina Polišcenkoga 17. aprillil

2025. aasta 21. Veebruar

Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi erinevate teraviljade ja tutvustab gluteenivabade jahude maailma. Praktilises osas tuleb valmistamisele 5 maitsvat rooga.

VAATA LISA
#meistriklass #tähistamine #kulinaaria #inspiratsioon 

FOOD LAB: Lilledega sefiiritort 5. ja 11. juunil

2025. aasta 7. Märts

Meistriklassis õpid, kuidas valmistada täiuslikult kaunistatud imemaitsev sefiiritort. Suurepärane kingitus igale koolilõpetajale või sünnipäevalapsele. 

VAATA LISA
#MONIN #HORECA #inspiratsioon #kokteilid #sündmused #meistriklass 

Mišel Posavac PARAGON meistriklassis sai nuusutada, puudutada ja maitsta

2025. aasta 8. Veebruar

MONIN Global Advocacy Brand Manager Mišel Posavac tutvustas 6. veebruaril Mnemonic baaris PARAGON cordialide saladusi.

VAATA LISA
#meistriklass #kulinaaria #toode 

FOOD LAB: Hõrgud koogid ja koogikesed 20. veebruaril

2024. aasta 27. September

Meistriklassis saad Rita Osa käest teada, kuidas valmistada kaht Silikomarti vormi kasutades neli erinevat kooki ja koogikest. Lisaks kuhjaga inspiratsiooni nende edasi arendamiseks. 

VAATA LISA
#meistriklass 

FOOD LAB: Jaapani toidu rännak Ritaga 12. märtsil

2024. aasta 30. November

Meistriklassis tutvustab Rita Osa põneva ja tervisliku Jaapani köögi saladusi ning koos valmistatakse tõeline pidusöök. 

 

VAATA LISA
#meistriklass 

FOOD LAB: Korea köögi nipid 6. ja 13.. veebruaril

2024. aasta 30. November

Meistriklassis tutvustab Rita Osa eksootilise Korea köögi saladusi ning koos valmistatakse tõeline pidusöök. 

 

VAATA LISA

#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv 

DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega

2025. aasta 7. Jaanuar

28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.

#meistriklass 

FOOD LAB: Hapusaia saladused 9. ja 16. jaanuaril

2024. aasta 30. November

Meistriklassis saad Rita Osa käest teada, kuidas küpsetada haputaignast saia ning saad kaasa ka juuretise sellega ise kodus edasi tegelemiseks.

VAATA LISA
#meistriklass #kulinaaria #inspiratsioon 

FOOD LAB: 5 hõrgutavat ise tehtud kingitust

2024. aasta 7. November

Meistriklassis õpetab Rita Osa ise söödavaid jõulukingitusi meisterdama. Üheskoos valmivad 5 hõrgutavat kingitust, millest paljud on ka tervislikud. NB! Maksimaalne osalejate arv on 10 inimest. 

VAATA LISA
#meistriklass #kulinaaria #pähklid #seemned 

FOOD LAB: Pähklite ja seemnete kasutamine soolastes ja magusates roogades

2024. aasta 15. Oktoober

Meistriklassis õpetab Rita Osa tervislikke ja toitainerikkaid pähkleid ja seemneid roogades kasutama. Valmistamisele tulevad kaks soolast toitu, magustoit ja küpsised.

VAATA LISA
#tähistamine #sündmused #meistriklass 

Gemoss Köögi ja Baarikunsti Õppetuba ootab põnevaid sündmusi korraldama

2024. aasta 28. August

Ülemiste City südames, hästi ligipääsetavas asukohas asuv seminariruum/õppeklass sobib ühtviisi hästi nii koolituste ja seminaride läbi viimiseks, kui ka privaatsete gurmeeõhtusöökidega pidude pidamiseks.

VAATA LISA
#meistriklass #MONIN #LYRE'S #HORECA #inspiratsioon 

DRINKS LAB: 2024/2025 joogimaailma uudised

2024. aasta 15. August

Sel sügisel teeme oma meistriklassidega taas Eestile ringi peale. Räägime sellest, millised tuuled jookidemaailmas puhuvad ja toome esile maailma trendid, mis kohe-kohe ka meieni jõuavad. Mõistagi on meistriklassis ka palju praktilisi näiteid ning degusteerimist. 

VAATA LISA
#meistriklass #koostöö #kulinaaria #inspiratsioon 

FOOD LAB: Fermenteerimine

2024. aasta 13. August

Meistriklassis saad Rita Osa käest teada, kuidas fermenteerimisega algust teha ning kuidas fermenteeritud toidud tervist toetavad. Praktilises meistriklassis õpid valmistama kimchit ja kombuchat.

VAATA LISA
#meistriklass #toode #HORECA #inspiratsioon 

Meistriklass: aurutamine, grillimine, küpsetamine ja kergitamine EKA Millenial Touch Screen Gastro kombiahjuga

2024. aasta 23. Mai

Väga suure kogemusega kuninglikke perekondi toitlustanud tippkokk Grzegorz Kazubski tutvustab Eestis uudistooteid. Mõistagi kuulub meistriklassi juurde praktiline retseptide tutvustus ning selle lõpetab mõnus lõunasöök just valminud hõrgutistega.

VAATA LISA
#toode #koostöö #inspiratsioon #meistriklass 

Grillihooaeg Pujadas söeahjuga

2024. aasta 3. Mai

Kutsume toiduproffe osalema Pujadas söeahju demoesitlusel, mille viib läbi peakokk Alvaro Lorca.

VAATA LISA

#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv 

DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega

2025. aasta 7. Jaanuar

28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.

#meistriklass #HORECA #maiustused #kulinaaria 

GASTRONOMY LAB: toidukunst SOSA abil

2024. aasta 21. Veebruar

Kondiiter Albert Jofre annab Gemossi stuudios põneva meistriklassi tutvustades professionaalse toidumaailma põnevat kunsti SOSA toodete abil.

VAATA LISA
#meistriklass #kokteilid #kohv #HORECA #MONIN #LYRE'S 

DRINKS LAB: 2024. aasta suvised joogikontseptsioonid

2024. aasta 22. Veebruar

Meie traditsiooniks saanud meistriklassid toimuvad igas Eestimaa nurgas ka sel kevadel - senisest veel põnevamas ja sisukamas formaadis!

VAATA LISA
#meistriklass #inspiratsioon #retsept 

FOOD LAB: Autentse pitsa saladused

2024. aasta 12. Veebruar

Pitsat võib valmistada sadadel erinevatel viisidel. Selles meistriklassis õpetab paljude rahvusvaheliste auhindadega pärjatud pitsameister Jose Francisco Ojeda Ramos, kuidas valmistada ehtsat Napoli stiilis pitsat.

VAATA LISA
#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #toode 

GASTRONOMY LAB: Vormid ja tekstuurid toidumaailmas

2024. aasta 5. Veebruar

Põhjalikus meistriklassis valmistatakse kuus rooga kasutades Silikomart erinevaid vorme – kaks eeltoitu, kaks pearooga ning kaks magustoitu.
NB! Meistriklass on edasi lükatud ja toimub 2025. aasta alguses.

VAATA LISA
#meistriklass #kohv #inspiratsioon #toode 

COFFEE LAB: kohvimaailma nüansid

2024. aasta 8. Jaanuar

Kohvimaailm on põnev ja nüansirikas. Andris Petkēvičs avab meistriklassis kohviubade töötlemise ja röstimise saladusi ning näitab, kuidas valmistada väga häid kohvijooke. 

VAATA LISA
#meistriklass #JustNature #teraviljad #kaunviljad #seemned #inspiratsioon 

FOOD LAB: Põnevad teraviljad kruubist kooreni Tartus

2023. aasta 27. November

Läti tippkokk Ina Polišcenko räägib sel korral Tartus toimuvas meistriklassis täpselt lahti erinevad tera- ja kaunviljad ning nende kasutusvõimalused. Praktilises osas valmistatakse nii soolaseid kui ka magusaid roogasid.

VAATA LISA
#teraviljad #meistriklass #vegan #kulinaaria #inspiratsioon #JustNature 

FOOD LAB: Põnevad teraviljad kruubist kooreni

2023. aasta 11. Oktoober

Läti tippkokk Ina Polišcenko räägib meistriklassis täpselt lahti erinevad tera- ja kaunviljad ning nende kasutusvõimalused. Praktilises osas valmistatakse nii soolaseid kui ka magusaid roogasid, mis sobivad imeliselt ka saabuval pidude hooajal sõpru üllatama. 

VAATA LISA
#meistriklass #alkoholivaba #kokteilid #kohv #sündmused #HORECA #LYRE'S #MONIN 

Tasuta meistriklassid üle Eesti – "DRINKS LAB: värviline tulevik"

2023. aasta 30. August

Sel sügisel toimuvad üle Eesti meistriklassd, mis toovad baarmenide ja baaridaamideni joogimaailma trendid. Koolitused on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine. 

VAATA LISA