Uudised ja sündmused
Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.
#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv
DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega
2025. aasta 7. Jaanuar
28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.


FOOD LAB: Tai köök Ritaga 14. ja 22. mail
2025. aasta 22. Märts
Tai köögi meistriklassis valmistame üheskoos 5 ikoonilist Tai rooga valmistades kõik täiesti nullist.

FOOD LAB: Mida muna?! Ritaga 9. aprillil
2025. aasta 6. Märts
Selles Rita Osa meistriklassis valmistame üheskoos 10 munarooga ning saad kanamunadest teada kõik, mida soovida oskad.

FOOD LAB: Põnev taimetoit Ina Polišcenkoga 17. aprillil
2025. aasta 21. Veebruar
Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi erinevate teraviljade ja tutvustab gluteenivabade jahude maailma. Praktilises osas tuleb valmistamisele 5 maitsvat rooga.

FOOD LAB: Lilledega sefiiritort 5. ja 11. juunil
2025. aasta 7. Märts
Meistriklassis õpid, kuidas valmistada täiuslikult kaunistatud imemaitsev sefiiritort. Suurepärane kingitus igale koolilõpetajale või sünnipäevalapsele.

Mišel Posavac PARAGON meistriklassis sai nuusutada, puudutada ja maitsta
2025. aasta 8. Veebruar
MONIN Global Advocacy Brand Manager Mišel Posavac tutvustas 6. veebruaril Mnemonic baaris PARAGON cordialide saladusi.

FOOD LAB: Hõrgud koogid ja koogikesed 20. veebruaril
2024. aasta 27. September
Meistriklassis saad Rita Osa käest teada, kuidas valmistada kaht Silikomarti vormi kasutades neli erinevat kooki ja koogikest. Lisaks kuhjaga inspiratsiooni nende edasi arendamiseks.

FOOD LAB: Jaapani toidu rännak Ritaga 12. märtsil
2024. aasta 30. November
Meistriklassis tutvustab Rita Osa põneva ja tervisliku Jaapani köögi saladusi ning koos valmistatakse tõeline pidusöök.

FOOD LAB: Korea köögi nipid 6. ja 13.. veebruaril
2024. aasta 30. November
Meistriklassis tutvustab Rita Osa eksootilise Korea köögi saladusi ning koos valmistatakse tõeline pidusöök.
#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv
DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega
2025. aasta 7. Jaanuar
28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.

FOOD LAB: Hapusaia saladused 9. ja 16. jaanuaril
2024. aasta 30. November
Meistriklassis saad Rita Osa käest teada, kuidas küpsetada haputaignast saia ning saad kaasa ka juuretise sellega ise kodus edasi tegelemiseks.

FOOD LAB: 5 hõrgutavat ise tehtud kingitust
2024. aasta 7. November
Meistriklassis õpetab Rita Osa ise söödavaid jõulukingitusi meisterdama. Üheskoos valmivad 5 hõrgutavat kingitust, millest paljud on ka tervislikud. NB! Maksimaalne osalejate arv on 10 inimest.

FOOD LAB: Pähklite ja seemnete kasutamine soolastes ja magusates roogades
2024. aasta 15. Oktoober
Meistriklassis õpetab Rita Osa tervislikke ja toitainerikkaid pähkleid ja seemneid roogades kasutama. Valmistamisele tulevad kaks soolast toitu, magustoit ja küpsised.

Gemoss Köögi ja Baarikunsti Õppetuba ootab põnevaid sündmusi korraldama
2024. aasta 28. August
Ülemiste City südames, hästi ligipääsetavas asukohas asuv seminariruum/õppeklass sobib ühtviisi hästi nii koolituste ja seminaride läbi viimiseks, kui ka privaatsete gurmeeõhtusöökidega pidude pidamiseks.

DRINKS LAB: 2024/2025 joogimaailma uudised
2024. aasta 15. August
Sel sügisel teeme oma meistriklassidega taas Eestile ringi peale. Räägime sellest, millised tuuled jookidemaailmas puhuvad ja toome esile maailma trendid, mis kohe-kohe ka meieni jõuavad. Mõistagi on meistriklassis ka palju praktilisi näiteid ning degusteerimist.

FOOD LAB: Fermenteerimine
2024. aasta 13. August
Meistriklassis saad Rita Osa käest teada, kuidas fermenteerimisega algust teha ning kuidas fermenteeritud toidud tervist toetavad. Praktilises meistriklassis õpid valmistama kimchit ja kombuchat.

Meistriklass: aurutamine, grillimine, küpsetamine ja kergitamine EKA Millenial Touch Screen Gastro kombiahjuga
2024. aasta 23. Mai
Väga suure kogemusega kuninglikke perekondi toitlustanud tippkokk Grzegorz Kazubski tutvustab Eestis uudistooteid. Mõistagi kuulub meistriklassi juurde praktiline retseptide tutvustus ning selle lõpetab mõnus lõunasöök just valminud hõrgutistega.

Grillihooaeg Pujadas söeahjuga
2024. aasta 3. Mai
Kutsume toiduproffe osalema Pujadas söeahju demoesitlusel, mille viib läbi peakokk Alvaro Lorca.
#meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #toode #kokteilid #kohv
DRINKS LAB: 2025. aasta suve joogimenüü MONIN uudistoodetega
2025. aasta 7. Jaanuar
28. veebruaril tervitame Gemoss Köögi- ja Baarikunsti Õppetoas väga suure kogemusega MONIN brändisaadik Anastasiia Sudaki, kes jagab koos meie jookide kategooriajuht Kaisaga nippe ja trikke uue hooaja joogikaardi koostamiseks läbi maailma trendide prisma.


GASTRONOMY LAB: toidukunst SOSA abil
2024. aasta 21. Veebruar
Kondiiter Albert Jofre annab Gemossi stuudios põneva meistriklassi tutvustades professionaalse toidumaailma põnevat kunsti SOSA toodete abil.

DRINKS LAB: 2024. aasta suvised joogikontseptsioonid
2024. aasta 22. Veebruar
Meie traditsiooniks saanud meistriklassid toimuvad igas Eestimaa nurgas ka sel kevadel - senisest veel põnevamas ja sisukamas formaadis!

FOOD LAB: Autentse pitsa saladused
2024. aasta 12. Veebruar
Pitsat võib valmistada sadadel erinevatel viisidel. Selles meistriklassis õpetab paljude rahvusvaheliste auhindadega pärjatud pitsameister Jose Francisco Ojeda Ramos, kuidas valmistada ehtsat Napoli stiilis pitsat.

GASTRONOMY LAB: Vormid ja tekstuurid toidumaailmas
2024. aasta 5. Veebruar
Põhjalikus meistriklassis valmistatakse kuus rooga kasutades Silikomart erinevaid vorme – kaks eeltoitu, kaks pearooga ning kaks magustoitu.
NB! Meistriklass on edasi lükatud ja toimub 2025. aasta alguses.

COFFEE LAB: kohvimaailma nüansid
2024. aasta 8. Jaanuar
Kohvimaailm on põnev ja nüansirikas. Andris Petkēvičs avab meistriklassis kohviubade töötlemise ja röstimise saladusi ning näitab, kuidas valmistada väga häid kohvijooke.

FOOD LAB: Põnevad teraviljad kruubist kooreni Tartus
2023. aasta 27. November
Läti tippkokk Ina Polišcenko räägib sel korral Tartus toimuvas meistriklassis täpselt lahti erinevad tera- ja kaunviljad ning nende kasutusvõimalused. Praktilises osas valmistatakse nii soolaseid kui ka magusaid roogasid.

FOOD LAB: Põnevad teraviljad kruubist kooreni
2023. aasta 11. Oktoober
Läti tippkokk Ina Polišcenko räägib meistriklassis täpselt lahti erinevad tera- ja kaunviljad ning nende kasutusvõimalused. Praktilises osas valmistatakse nii soolaseid kui ka magusaid roogasid, mis sobivad imeliselt ka saabuval pidude hooajal sõpru üllatama.

Tasuta meistriklassid üle Eesti – "DRINKS LAB: värviline tulevik"
2023. aasta 30. August
Sel sügisel toimuvad üle Eesti meistriklassd, mis toovad baarmenide ja baaridaamideni joogimaailma trendid. Koolitused on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine.