FOOD LAB: Põnev taimetoit Ina Polišcenkoga

Aina enam küsivad kliendid täistaimseid, gluteenivabasid roogasid ning paljudes menüüdes on vegan valikud juba ka esindatud. Kuidas aga lisada vaheldust nii, et see igavaks ei muutuks? Läti tippkokk Ina Polišcenko on taimetoidu hingeelu uurinud nii teoreetiliselt kui ka praktiliselt katsetades, erinevate toorainete ja tehnikatega eksperimenteerides ja ohtralt retsepte luues.
Ina jagab meistriklassis oma teadmisi, nippe ja trikke. Lisaks teoreetilisele osale näitab ta põnevate roogade valmistamise ka samm sammult ette ning loomulikult saab hõrgutisi ka maitsta.
MEISTRIKLASS TOIMUB:
20. märts, 10.00-15.00
Gemoss Köögi ja Baarikunsti Õppetuba
Valukoja 5, Ülemiste City, Tallinn
Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit.
Koolituse teemad:
- Mitmekülgsed teraviljad;
- Gluteenivabade jahude maailm;
- Praktiline retseptide läbi tegemine ja maitsmine;
- Küsimused ja vastused.
Koolitusel demonstreeritakse, kuidas valmistada:
- Buddha bowl kontseptsioonina;
- Valik hummuseid ja määrdeid;
- Karri alternatiivid;
- Kinoapuding mandlite ja vaniljega;
- Gluteenivaba leib.
Meistriklass toimub inglise keeles.
Osalustasu: 35 €.
Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit.
Kohtume Gemoss stuudios neljapäeval, 20. märtsil kell 10.00.
KOOLITAJA
Koolitaja on Läti tippkokk Ina Polišchenko. Juba 2016. aastal jõudis ta maineka Forbes ajakirja 30 alla 30-aastase talendi hulka HoReCa kategoorias. Ta on võitnud arvukalt auhindu üle Euroopa, kaasa arvatud Läti parima koka tiitli 2015. aastal. Töötades paljude edukate restoranide köökides nii kuumas, külmas kui ka magustoitude osakonnas on tal kogemusi rohkem, kui mõnel temast mitu korda vanemal kokal. 2017. aastal avas ta oma restorani Jonathan ning selle pidevalt edasi arendamise kõrval on tema suureks kireks just oma teadmiste teistele edasi andmine meistriklassides.