10 küsimust toiduprofile: Jegors Porulevs Ciao Ragazzi, Hygge ja Om.House restoranidest
Jegors Porulevs on mees, nagu orkester ning juhib lausa kolme restorani (Ciao Ragazzi, Hygge ja Om.House) kööke. Tema tegemistel saad silma peal hoida tema Instagrami kontol.
Kuidas selle tööni jõudsid?
Olen alati olnud ümbritsetud suurepärase ja maitsva toiduga, seega ei olnud eriala valikut just keeruline teha. Tänaseks olen kokana töötanud juba 20 aastat.
Mida pead erialaselt oma suurimaks saavutuseks?
„Sky is the limit“ – mul on alati eesmärgid silme ees ning tahan aina rohkem saavutada, seega ma ei oskagi välja tuua, mis mu suuriv saavutus on või olema saab. Kindel on aga see, et mind teeb kirjeldamatult rõõmsaks see, kui meie kliendid toidust elamuse saavad.
Iseloomusta iseennast paari lausega.
Olen kirglik ja töökas, aga muidugi vahel ka veidi laisk 😊
Mis sulle oma töö juures kõige rohkem meeldib?
See, kuidas iga päev midagi uut ja väljakutsuvat kaasa toob. See, kui mõte mõnest roast reaalselt taldrikule jõuab ja toimib. Ning loomulikult ka inimestega töötamine.
Kust leiad inspiratsiooni?
Loodusest, mälestustest, ilust, inspireerivatest ja andekatest inimestes ning kõikvõimalikest ootamatutest kohtadest.
Milline on sinu lemmikrestoran Eestis ja miks?
Teistes restoranides ma väga tihti ei käi, sest mul on endal kolm erinevat juhtida 😊 Aga armastan restorane, mis on mere lähedal, Noa puhul on nii asukoht kui ka toit suurepärased.
Mis seostub sinu peas sõnaga “Gemoss”?
Kõik HoReCa-le. Suurepärane valik ja asukoht, ülisõbralikud töötajad ja müügiesindajad.
Mis on sinu lemmiktoode või lemmikbränd Gemossi valikust?
Silikomart, MONIN, külmkuivatatud marjad. Hea valik nõusid serveerimiseks.