10 küsimust toiduprofile: Olga Danilova Pavlovast
Olga Danilova on kondiitrina töötanud juba 17 aastat, kuid viimastel aastatel teatakse teda eelkõige just Pavlova kohvikute järgi, mille kõige uuem kohvik avas muide uksed Dubais. Pavlova retseptid on täiuslikkuseni viimistletud. Kõik koogipõhjad küpsetatakse värskelt samal päeval ning magustoit pannakse kokku vahetult enne kliendile üle andmist. Ka vitriinis näha olevad koogikesed ei seisa seal kunagi enam, kui 15 minutit. Tõeline tippkvaliteet!
Kuidas selle tööni jõudsid?
Olin 12 aastat eritellimuse tortide äris, siis tuli idee teha Pavlovale keskendunud kohvik.
Mida pead erialaselt oma suurimaks saavutuseks?
Kui keegi Tallinnas mõtleb Pavlova koogi peale, siis meie kohviku tuleb talle esimesena meelde.
Iseloomusta iseennast paari lausega.
Põikpäine, usin, ebastandardse mõtlemisega.
Mis sulle oma töö juures kõige rohkem meeldib?
Mulle meeldib nautida inimeste reaktsiooni sel hetkel, kui nad meie tooteid esimest korda proovivad.
Meeldib ka võimalus lõputult edasi areneda.
Kust leiad inspiratsiooni?
Reisidelt, huvitavatelt inimestelt, ajaloost ja loodusest. Samas ka oma eesmärkide saavutamine ja uuele tasemele jõudmine.
Milline on sinu lemmikrestoran Eestis ja miks?
Mulle meeldivad restoran Gianni ja kohvik Grenka.
Mis seostub sinu peas sõnaga “Gemoss”?
Professionaalne valik – lai ja kvaliteetne. Paindlikkus ja tähelepanelikkus kliendi vajaduste suhtes.
Mis on sinu lemmiktoode või lemmikbränd Gemossi valikust?
MONIN tooted ja külmkuivatatud marjad – kasutame neid oma kohvikutes kogu aeg nii kohvides, limonaadides kui makroonides.
Miks just need ja kuidas sa neid kasutad? Jaga palun mõni retsept või kasutamise nipp.
Kvaliteet ja saadavus üle maailma on meie jaoks oluline, sest Pavlova frantsiisi jaoks on oluline sama kvaliteet igal pool.
Mida sooviksid Gemossi valikust veel leida? Ehk on mõni selline asi, mida Eestis kuskil ei müüda, aga sooviksid osta?
Ei oskagi tahta midagi rohkem 😊