10 küsimust toiduprofile: Olga Danilova Pavlovast
Olga Danilova on kondiitrina töötanud juba 17 aastat, kuid viimastel aastatel teatakse teda eelkõige just Pavlova kohvikute järgi, mille kõige uuem kohvik avas muide uksed Dubais. Pavlova retseptid on täiuslikkuseni viimistletud. Kõik koogipõhjad küpsetatakse värskelt samal päeval ning magustoit pannakse kokku vahetult enne kliendile üle andmist. Ka vitriinis näha olevad koogikesed ei seisa seal kunagi enam, kui 15 minutit. Tõeline tippkvaliteet!
Kuidas selle tööni jõudsid?
Olin 12 aastat eritellimuse tortide äris, siis tuli idee teha Pavlovale keskendunud kohvik.
Mida pead erialaselt oma suurimaks saavutuseks?
Kui keegi Tallinnas mõtleb Pavlova koogi peale, siis meie kohviku tuleb talle esimesena meelde.
Iseloomusta iseennast paari lausega.
Põikpäine, usin, ebastandardse mõtlemisega.
Mis sulle oma töö juures kõige rohkem meeldib?
Mulle meeldib nautida inimeste reaktsiooni sel hetkel, kui nad meie tooteid esimest korda proovivad.
Meeldib ka võimalus lõputult edasi areneda.
Kust leiad inspiratsiooni?
Reisidelt, huvitavatelt inimestelt, ajaloost ja loodusest. Samas ka oma eesmärkide saavutamine ja uuele tasemele jõudmine.