KÕIK UUDISED

10 küsimust toiduprofile: Pavel Gurjanov Kogu Restost

2024. aasta 4. Mai #10küsimust 

Kogu Resto on kaasaegne Eesti restoran, mis sobitab kohalikud tooted ja traditsioonid ning täiendab neid kokkade autorinägemusega. Gemossi küsimustele vastab peakokk Pavel Gurjanov, kelle tegemistel saad pilku peal hoida tema Instagrami kontol.

Kuidas selle tööni jõudsid?

Vana küsimus – minust juristi ei saanud, sellepärast sattusin kokandusse. Olen kokana tegutsenud juba 15 aastat.

Mida pead erialaselt oma suurimaks saavutuseks?

Aasta koka tiitlit, mille ma sain 2013. aastal ning Eesti esindamist Bocuse d'Or võistlusel 2018. aastal.

Iseloomusta iseennast paari lausega.

Eesmärgile orienteeritud inimene, kes armastab motiveerida oma kolleege huvitavaid asju tegema.

Mis sulle oma töö juures kõige rohkem meeldib?

Näha ja suhelda rahulolevate külalistega.
Mulle meeldib, et saan tööasjus reisida. Ja mulle meeldib kokandusvõistlustel osaleda.

Kust leiad inspiratsiooni?

Reisidelt, raamatutest ja toidukatsetuste käigus. Eesti loodusest.

Milline on sinu lemmikrestoran Eestis ja miks?

Lemmik on Kogu Resto ikka! Samas meeldivad mulle ka Mon Repos ja Art Priori.

Mis seostub sinu peas sõnaga “Gemoss”?

Kokapood. Mitmekesisus. See on üks huvitavamaid poode Eestis.

Mis on sinu lemmiktoode või lemmikbränd Gemossi valikust?

Sosa valik ja iSi sifoonid.

Miks just need ja kuidas sa neid kasutad? Jaga palun mõni retsept või kasutamise nipp.

Ma kasutan neid täpselt. Nii saab huvitavaid tekstuure saavutada.

Mida sooviksid Gemossi valikust veel leida? Ehk on mõni selline asi, mida Eestis kuskil ei müüda, aga sooviksid osta?

Võiks olla huvitavamaid maitseid või teistsugune taldrikute valik.


Sarnased retseptid