KÕIK UUDISED

10 küsimust toiduprofile: Pavel Gurjanov Kogu Restost

2024. aasta 7. November #10küsimust 

Kogu Resto on kaasaegne Eesti restoran, mis sobitab kohalikud tooted ja traditsioonid ning täiendab neid kokkade autorinägemusega. Gemossi küsimustele vastab peakokk Pavel Gurjanov, kelle tegemistel saad pilku peal hoida tema Instagrami kontol.

Kuidas selle tööni jõudsid?

Vana küsimus – minust juristi ei saanud, sellepärast sattusin kokandusse. Olen kokana tegutsenud juba 15 aastat.

Mida pead erialaselt oma suurimaks saavutuseks?

Aasta koka tiitlit, mille ma sain 2013. aastal ning Eesti esindamist Bocuse d'Or võistlusel 2018. aastal.

Iseloomusta iseennast paari lausega.

Eesmärgile orienteeritud inimene, kes armastab motiveerida oma kolleege huvitavaid asju tegema.

Mis sulle oma töö juures kõige rohkem meeldib?

Näha ja suhelda rahulolevate külalistega.
Mulle meeldib, et saan tööasjus reisida. Ja mulle meeldib kokandusvõistlustel osaleda.

Kust leiad inspiratsiooni?

Reisidelt, raamatutest ja toidukatsetuste käigus. Eesti loodusest.