CAKE LAB: Naked cake pulmatordina
2023. aasta 17. Mai
#maiustused #kulinaaria #jahu #meistriklass #inspiratsioon
„Naked cake“ ehk alasti kook on viimasel ajal väga populaarne valik eriti just pulmatordina. Nagu nimigi ütleb ei kata seda torti glasuur, võikreem, martsipan ega ka suhkrumassist kate, vaid kogu koogi sisu on selgelt näha. Biskviidikihid on omavahel ühendatud ohtra maitset ja mahlasust lisava täidisega. Küpsetamisest kaugele inimesele võib see tunduda lihtsam – pealiskihti ju ei ole – kuid tegelikult on naked cake tehniliselt keerulisem valmistusviis, eriti kui tegemist on kõrge tordiga.
Tule õpi oma ala meistrilt!
Tule õpi oma ala meistrilt!
MEISTRIKLASS TOIMUB:
6. juuni, 10.00-14.00
Gemossi stuudio, Pallasti 4, Tallinn
Gemossi stuudio, Pallasti 4, Tallinn
Kindlusta endale koht meistriklassis täites registreerimisvorm siin.
Koolituse teemad:
• Hooajalisus tordikunstis
• Biskviitpõhjad ja täidised
• Kaunistuste nipid ja trikid – lilled, martsipan, suhkrumass
• Kuidas tort kindlalt kokku panna
• Kuidas tordid turvaliselt peopaika toimetada
• Degusteerimine
• Hooajalisus tordikunstis
• Biskviitpõhjad ja täidised
• Kaunistuste nipid ja trikid – lilled, martsipan, suhkrumass
• Kuidas tort kindlalt kokku panna
• Kuidas tordid turvaliselt peopaika toimetada
• Degusteerimine
Koolitusel õpid, kuidas valmistada:
• Võibiskviiti
• Šokolaadibiskviiti
• Mandlikreem
• Valge šokolaadi ganache vaniljega
• Tsitrusesiirupit
• Võibiskviiti
• Šokolaadibiskviiti
• Mandlikreem
• Valge šokolaadi ganache vaniljega
• Tsitrusesiirupit
Meistriklass toimub inglise keeles tõlkega eesti keelde.
Osalustasu: 48€
Osalustasu: 48€
Kindlusta endale koht meistriklassis täites registreerimisvorm siin.
Kohtume Gemoss stuudios neljapäeval, 6. juunil kell 10.00.
KOOLITAJA
Koolitaja on Läti tippkokk Ina Polišchenko. Juba 2016. aastal jõudis ta maineka Forbes ajakirja 30 alla 30-aastase talendi hulka HoReCa kategoorias. Ta on võitnud arvukalt auhindu üle Euroopa, kaasa arvatud Läti parima koka tiitli 2015. aastal. Töötades paljude edukate restoranide köökides nii kuumas, külmas kui ka magustoitude osakonnas on tal kogemusi rohkem, kui mõnel temast mitu korda vanemal kokal. 2017. aastal avas ta oma restorani Jonathan ning selle pidevalt edasi arendamise kõrval on tema suureks kireks just oma teadmiste teistele edasi andmine meistriklassides.