KÕIK UUDISED

CAKE LAB: tervislikud ja täistaimsed koogid

Aina enam küsivad kliendid täistaimseid ning tervislikke kooke ja maiustusi. Selliste retseptide järgi valmistatud hõrgutisi saavad nautida kõik - nii inimesed, kes on loobunud loomsetest saadustest eetilistel kaalutlustel kui ka need, kes mõnd koostisosa ei talu. Taimse küpsetamise maailm on põnev, maitsev ja tervislik.
Küll aga peab arvestama sellega, et veganmaiustuste valmistamine ja gluteenivaba küpsetamine ei allu alati tavalise küpsetamise reeglitele. Läti tippkokk Ina Polišcenko jagab meistriklassis oma nippe ja trikke. 

MEISTRIKLASS TOIMUB:

8. august, 10.00-15.00
Gemossi stuudio, Pallasti 4, Tallinn

Kindlusta endale koht meistriklassis täites registreerimisvorm siin.

Koolituse teemad:

  • Taimsed tooted küpsetamisel
  • Gluteenivaba jahu eripärad
  • Kuivatatud puuviljad ja pähklid magustoitudes
  • Degusteerimine

Koolitusel õpid, kuidas valmistada:

  • Vegan maasikakook
  • Taimne sidruni cheesecake
  • Avokaado toorkook
  • Kikerherne brownie
  • Vegan küpsised

Meistriklass toimub inglise keeles.
Osalustasu: 48€

Kindlusta endale koht meistriklassis täites registreerimisvorm siin.

Kohtume Gemoss stuudios teisipäeval, 8. augustil kell 10.00.

 

KOOLITAJA

Koolitaja on Läti tippkokk Ina Polišchenko. Juba 2016. aastal jõudis ta maineka Forbes ajakirja 30 alla 30-aastase talendi hulka HoReCa kategoorias. Ta on võitnud arvukalt auhindu üle Euroopa, kaasa arvatud Läti parima koka tiitli 2015. aastal. Töötades paljude edukate restoranide köökides nii kuumas, külmas kui ka magustoitude osakonnas on tal kogemusi rohkem, kui mõnel temast mitu korda vanemal kokal. 2017. aastal avas ta oma restorani Jonathan ning selle pidevalt edasi arendamise kõrval on tema suureks kireks just oma teadmiste teistele edasi andmine meistriklassides.


Sarnased retseptid