KÕIK UUDISED

COFFEE LAB: kohvimaailma nüansid

2024. aasta 8. Jaanuar #meistriklass #kohv #inspiratsioon #toode 

Kohvi meistriklassis jagab Andrito Coffee Roastery omanik Andris Petkēvičs oma väga laialdasi teadmisi kohviubade kasvatamisest, nende töötlemisest ja röstimisest kuni väga heade kohvijookide valmistamise erinevate viisideni. Meistriklassis õpid aru saama, kuidas kohvioa teekonna iga etapp kasvatamisest tassi jõudmiseni kohvijoogi kvaliteeti mõjutab.

MEISTRIKLASSID TOIMUVAD:

  • 29.01 kell 12.00 Gemoss Tallinna Stuudios, Pallasti 4
  • 30.01 kell 12.00 Spark HUB, Narva mnt 3, Tartu

Kindlusta endale koht meistriklassis registreerudes siin

KOOLITUSE TEEMAD:

  • Erineva päritoluga kohvide iseloom;
  • Võimalused röstimiseks
  • Kuidas headest ubadest hea kohv valmistada
  • Degustatsioon

Meistriklass toimub inglise keeles.

Kindlusta endale koht meistriklassis registreerudes siin

Kohtume 29.01.2024 Tallinnas ja 30.01.2024 Tartus!

KOOLITAJA

Meistriklasse viib läbi Andrito Coffee Roastery omanik Andris Petkēvičs, kes toob ise maailma kohvifarmidest kohviube Euroopasse ning selles maailmas sügavalt sees olles teab täpselt, kuidas väiksemadki detailid kohvi maitset ja aroomi mõjutavad. Andrito Coffee Roastery teab täpselt, kus nende pakutud kohvioad kasvanud on, kes nende kasvatamisega tegeleb ning kuidas seda töödeldud on. Kohvi tõeline iseloom avaneb alles seda röstides ning oma röstikoja avamiseni jõudis ta alles pärast mitut aastat barista ning baristade koolitajana töötamist.


Sarnased retseptid