KÕIK UUDISED

FOOD LAB: Põnevad teraviljad kruubist kooreni

Aina enam liiguvad inimesed taas oma toiduvalikutes loodusele lähemale. Ülitöödeldud toidu asemel jõuavad nii kodustesse kui ka restoranide serveerimiskaussidesse taas puhtad ning päris toidust tehtud road - ohtralt köögivilju, teravilju, kaunvilju ning muud tervislikku headust sisaldavad taldrikutäied. Uuenenud Just Nature sarjast leiab justnimelt päris toiduaineid, ning just need jätkusuutlikult hangitud tooted inspireerisid Läti tippkokk Ina Polišcenkot looma meistriklassi, mis tooraine esikohale tõstab. 

Valmistamisele tulevad toidud sobivad suurepäraselt värskendama ka talviste pidude toiduvalikut. 

MEISTRIKLASS TOIMUB:

14. november, 10.00-13.30
Gemossi stuudio, Pallasti 4, Tallinn

Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit

Koolituse teemad:

  • Erinevad tera- ja kaunviljad
  • Taimsed piimajoogid ja köögikoored
  • Vürtsid
  • Praktilised retseptid, nipid ja trikid
  • Degusteerimine

Koolitusel õpid, kuidas valmistada:

  • Valge kinoa hautis kookoskoore ja köögiviljadega
  • Kikerherneskoonid köögiviljanuudlite ja kõrvitsaseemneõliga
  • Läätsesupp tomatite ja vürtsidega
  • Riisipuding vanilje ja mangokastmega

Meistriklass toimub vene keeles tõlkega eesti keelde.
Osalustasu: 20€

Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit

Kohtume Gemoss stuudios teisipäeval, 14. novembril kell 10.00.

 

KOOLITAJA

Koolitaja on Läti tippkokk Ina Polišchenko. Juba 2016. aastal jõudis ta maineka Forbes ajakirja 30 alla 30-aastase talendi hulka HoReCa kategoorias. Ta on võitnud arvukalt auhindu üle Euroopa, kaasa arvatud Läti parima koka tiitli 2015. aastal. Töötades paljude edukate restoranide köökides nii kuumas, külmas kui ka magustoitude osakonnas on tal kogemusi rohkem, kui mõnel temast mitu korda vanemal kokal. 2017. aastal avas ta oma restorani Jonathan ning selle pidevalt edasi arendamise kõrval on tema suureks kireks just oma teadmiste teistele edasi andmine meistriklassides.

 

VAATA LISA


Sarnased retseptid