GASTRONOMY LAB: Vormid ja tekstuurid toidumaailmas
NB! Koolitaja on haigestunud. Meistriklass toimub 2025. aasta alguses veel tuntuma koolitajaga. Juba registreerunutega võtame ühendust!
Püsige terved!
On teada-tuntud tõde, et visuaalil on toidu nautimise juures väga oluline roll. Välimus on esimene, mida toidu juures märkame ning põnevate tekstuuride ja vormidega road kutsuvad end nautima. Road saab töövõtteid tundes ja õigeid tarvikuid kasutades lihtsalt uuele tasemele viia ning nõnda ka klientidele tipprestorani väärilisi elamusi pakkuda. Meistriklassis jagab oma suurt kogemust Food and Pastry Innovation Lab „Hangar78“ treener ja ja õpetaja Alberto Facchin.
Põhjalikus meistriklassis valmistatakse kuus rooga – kaks eeltoitu, kaks pearooga ning kaks magustoitu.
MEISTRIKLASS TOIMUB:
22.02 kell 10.00-15.00
Gemossi stuudio, Pallasti 4, Tallinn
Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit.
Koolitusel valmistatakse:
Eelroad |
Spinati panna cotta |
Porgandi-ingveri mousse
|
Pearoad |
Pannil praetud hirve sisefilee |
Homaaritarrend
|
Magustoidud |
Rummibanaan
|
Gluteenivaba pistaatsiapuru |
Meistriklass toimub inglise keeles vajadusel tõlkega eesti keelde.
Osalustasu: 37€
Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit.
Kohtume Gemoss stuudios 22. veebruaril kell 10.00
KOOLITAJA
Alberto Facchin on lõpetanud Maffioli Hotel Institute Castelfrancos Venetos ja Gasronoomiakultuuri ja -teaduse ning cateringi suuna Padua Ülikoolis. Juba oma õpingute ajal alustas ta erialast tööd korraldades toitlustust paljudel sündmustel nii kodus kui ka rahvusvaheliselt.
Tema karjäär on suures osas kulgenud Londonis, kus ta toimetas alates 2014. aastats Meta Inc. Pastry Sou Chef-ina. Täna on Alberto üks kahest püsivast kondiitrist See kool on loodud Euroopa parimate magustoidumeistrite, kokkade ning Silikomarti koostöös ning pakub koolitusi nii kohapeal Itaalias kui ka veebi vahendusel.
Lõplikud koolitusel valmistatavate roogade väljapanekud jätame üllatuseks, aga koolitusel kasutatavate vormidega on valmistatud allolevad road. NB! Koolitusel osalejatele kehtib Silikomart vormidele soodustus. Vaata kõiki vorme siit.