KÕIK UUDISED

GASTRONOMY LAB: Vormid ja tekstuurid toidumaailmas

2024. aasta 5. Veebruar #meistriklass #HORECA #inspiratsioon #toode 

NB! Koolitaja on haigestunud. Meistriklass toimub 2025. aasta alguses veel tuntuma koolitajaga. Juba registreerunutega võtame ühendust!

Püsige terved!

On teada-tuntud tõde, et visuaalil on toidu nautimise juures väga oluline roll. Välimus on esimene, mida toidu juures märkame ning põnevate tekstuuride ja vormidega road kutsuvad end nautima. Road saab töövõtteid tundes ja õigeid tarvikuid kasutades lihtsalt uuele tasemele viia ning nõnda ka klientidele tipprestorani väärilisi elamusi pakkuda. Meistriklassis jagab oma suurt kogemust Food and Pastry Innovation Lab „Hangar78“ treener ja ja õpetaja Alberto Facchin.
Põhjalikus meistriklassis valmistatakse kuus rooga – kaks eeltoitu, kaks pearooga ning kaks magustoitu.

MEISTRIKLASS TOIMUB:

22.02 kell 10.00-15.00
Gemossi stuudio, Pallasti 4, Tallinn

Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit

Koolitusel valmistatakse:

Eelroad

Spinati panna cotta
Marineeritud lõhe
Kirsstomati confit
Magushapu punane sibul
Crème fraiche Namelaka
Seepiatindi tuille
Mikrokress

Porgandi-ingveri mousse
Parmesanipuru
Ricotta cremeaux
Värsked porgandilaastud
Tuille

 

Pearoad

Pannil praetud hirve sisefilee
Marjakaste
Maisi cremeaux
Polenta
Röstitud seen
Demi-glace
Kakao tuille

Homaaritarrend
Fenkolipüree
Cake caipirosca
Kaaviar
Krõmps fenkol
Seepiatindi tuille

 

Magustoidud

Rummibanaan
Karamellikaste
Apelsini ja tumeda šokolaadi ganache
Maapähkli cremeaux
Soolane maapähklipuru
Apelsinigeel
Tuille

 

Gluteenivaba pistaatsiapuru
Gluteenivaba tumeda šokolaadi küpsis
Passionivõie
Apelsinigeel
Tumeda šokolaadi bavarese
Pistaatsia cremeaux
Tuille
Chantilly

Pistaatsia biskviit

 

Meistriklass toimub inglise keeles vajadusel tõlkega eesti keelde.
Osalustasu: 37€ 

Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit

Kohtume Gemoss stuudios 22. veebruaril kell 10.00

 

KOOLITAJA

Alberto Facchin on lõpetanud Maffioli Hotel Institute Castelfrancos Venetos ja Gasronoomiakultuuri ja -teaduse ning cateringi suuna Padua Ülikoolis. Juba oma õpingute ajal alustas ta erialast tööd korraldades toitlustust paljudel sündmustel nii kodus kui ka rahvusvaheliselt.
Tema karjäär on suures osas kulgenud Londonis, kus ta toimetas alates 2014. aastats Meta Inc. Pastry Sou Chef-ina. Täna on Alberto üks kahest püsivast kondiitrist See kool on loodud Euroopa parimate magustoidumeistrite, kokkade ning Silikomarti koostöös ning pakub koolitusi nii kohapeal Itaalias kui ka veebi vahendusel.

Lõplikud koolitusel valmistatavate roogade väljapanekud jätame üllatuseks, aga koolitusel kasutatavate vormidega on valmistatud allolevad road. NB! Koolitusel osalejatele kehtib Silikomart vormidele soodustus. Vaata kõiki vorme siit

 


Sarnased retseptid