GASTRONOMY LAB: kuidas oma toidud ja joogid iSi abil uuele tasemele viia
4. juulil toimub Gemossi stuudios taas molekulaargastronoomia ühe tugisamba – iSi sifoonide meistriklass, mille viib läbi kaasaegse gastronoomia tippekspert Stefan Holzschuh. Mai alguses toimunud meistriklass sai osalejatelt vaid kiidusõnu ning sel korral tutvustatakse koolitusel veel enam praktilisi retsepte - teiste hulgas enim küsitud Hollandi kastme valmistamist. Eelmise meistriklassi pilte näeb siit.
Koolitusel saab hea ülevaate kõigist iSi toodetest leidmaks just enda vajadustele kõige sobivamad tarvikud ning mõistagi on suur rõhk nende praktilisel kasutamisel. Eesti kokkadel, kondiitritel, baarmenidel, joogiekspertidel ja kodustel molekulaargastronoomia austajatel on suurepärane võimalus tutvuda siinsamas Eestis tipptasemel köögitarvikutega, mida kasutavad auhindadega pärjatud professionaalid üle maailma.
MEISTRIKLASS TOIMUB:
4. juuli, 10.00-12.00
Gemossi stuudio, Pallasti 4, Tallinn
Kindlusta endale koht meistriklassis täites registreerimisvorm siin.
PROGRAMM:
Teoreetiline osa
- iSi tootesarja tutvustus;
- Täielik erinevate sifoonpudelite ning laadimisballoonide selgitus;
- Mida kõike sifoonpudeliga teha saab ja mida kindlasti teha ei tohiks;
- N2O vahustaja kasutusalad;
- Mis vahe on N2 (lämmastik) ja N2O (dilämmastikoksiid) gaasidel.
Praktiline osa
- Hollandi kaste spargliga;
- Pannkoogid ja šokolaadivaht;
- Vahune kreemsupp maisi ja kookosega;
- Kiir-infusioon tšilliõli ja muu valmistamiseks;
- Espresso Martini kokteil.
Küsimuste ja vastuste osa
Meistriklass toimub inglise keeles.
Osalustasu: 36€.
Kindlusta endale koht meistriklassis täites registreerimisvorm siin.
Kohtume Gemoss stuudios teisipäeval, 4. juulil kell 10.00.
KOOLITAJA TUTVUSTUS
Stefan Holzschuh on iSi grupi suursaadik, molekulaargastronoomia ekspert ja kaasaegse köögikunsti spetsialist. Ta nõustab ning koolitab kokkasid nii iSi kodumaal Austrias kui ka teistes Euroopa riikides.