KÕIK UUDISED

GASTRONOMY LAB: toidukunst SOSA abil

2024. aasta 21. Veebruar #meistriklass #HORECA #maiustused #kulinaaria 

Kondiiter Albert Jofre annab Gemossi stuudios põneva meistriklassi tutvustades professionaalse toidumaailma põnevat kunsti SOSA toodete abil.

MEISTRIKLASS TOIMUB
14. märtsil 10.00-14.00
Gemossi Stuudio, Pallasti 4, Tallinn

KOOLITUSE TEEMAD

  • Kuidas tagada professionaalses köögis alati ühtlane tase
  • SOSA toodete maailm – mida, millal, kuidas ja kui palju kasutada

KOOLITUSEL ÕPID, KUIDAS VALMISTADA

  • Kartulisalat rannakarpidega (rannakarbi majonees, musta oliivi puru, hernekaaviar)
  • Herne ja mündi terriin, wasabi ja pistaatsiavahuga
  • Mascarpone panna cotta kohvi ja metspähkli tekstuuridega
  • Šokolaadi mousse banaani ja misoga

Meistriklass toimub inglise keeles vajadusel tõlkega eesti keelde.
Osalustasu: 50€.

Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit.

Kohtume Gemossis 14. märtsil kell 10.00!

KOOLITAJA

Albert Jofre õppis kondiitriks auhinnatud ja ülemaailma tuntud ning tunnustatud kondiitri Erika Ortuño juures. Peale õpingute lõppu praktiseeris ta Barcelona parimates kondiitriärides. Praegu on ta juba ise koolitaja kingades ning jagab oma laialdasi erialaseid teadmisi ja nõu SOSA klientidele. Tema kirg ja teadmised võib oma silmaga näha ka tema Instagrami kontol.

Meistriklassis kasutab Albert Jofre järgmiseid Sosa tooteid:

Taimne emulgaator, Natur Emul
Maltosec 38772
Gluconolactat 38683
Xanthan gum 48642
Alginat 38467
Gelbinder 37873
Proespuma Cold 38976
Gelcrem Hot 38673
Pro-pannacotta 38970
Albuwhip 38461
Dextrose powder 39462
Procrema 100 Cold Hot Natur 37627
Liquid glycerine 37302
Vegan Mousse Gelatine 37857
Kartuliproteiin, Potatowhip

VAATA LISA


Sarnased retseptid