KÕIK UUDISED

Grillihooaeg Pujadas söeahjuga

Kutsume toiduproffe osalema Pujadas söeahju demoesitlusel, mille viib läbi peakokk Alvaro Lorca.

Sütel küpsetamine on iidne tehnika, mida viimasel ajal usinalt taasavastatakse – elava tule kasutamine lisab toidule suurepärase maitse ning Pujadas moodsad ahjud ühendavad endas pikaajalised traditsioonid tänapäevaste võimalustega. Esitletav kivisöeahi on mugav, kaasaegne, visuaalselt atraktiivne ning võimas lahendus, mis vastab kõigile HoReCa sektori vajadustele.
Tule saa osa TASUTA esitlusest ning küsi pikaajalise kogemusega peakokk Alvaro Lorca käest kõik söeahju puudutavad küsimused.

SÖEAHJU ESITLUS TOIMUB
22. mail algusega 14.00
Gemossi sisehoov, Valukoja 5, Ülemiste City

Esitlus on TASUTA, kuid vajalik on eelnev registreerimine siin

PUJADAS SÖEAHI ON

🔥 Professionaalseks kasutamiseks nii sise- kui välitingimustes;
🔥 Reguleeritav õhuvool tagab ühtlase grilltemperatuuri 250°C kuni 450°C;
🔥 Lühem küpsetusaeg tänu reguleeritavale temperatuurile ja suletud küpsetuskeskkonnale;
🔥 Vastupidav terasest korpus on kaetud isolatsioonimaterjalidega optimaalse süsiniku tarbimise ja madala soojuskiirguse tagamiseks;
🔥 Mahlane, aromaatne, rikkalik maitse kala-, liha-, köögivilja- ja isegi saiaroogadele;
🔥 Kogu vajalik varustus turvaliseks, mugavaks ja kvaliteetseks grillimiseks;
🔥 Komplektis on: rest, tuhalabidas, tangid, puhastushari ja söekahvel;
🔥 Sobib küpsetamiseks igat tüüpi söe või puiduga;
🔥 Läbimõeldud maht - küpsetab suure koguse toitu tänu suletud ja ühtlasele õhuvoolule kõigil paigutustasanditel (grillpind alates (olenevalt mudelist): 58 x 36,7 cm).

Sündmus on erialaprofessionaalidele tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine siin
Esitlus toimub inglise keeles.

Kohtume Gemossi hoovis, Valukoja 5, Ülemiste City 22. mail kell 14.00.


Sarnased retseptid