Kolm suvist jäätiseretsepti professionaalidele
Jäätis on alati hea mõte. Eriti siis, kui tegemist on Itaalia tunnustatud jäätisemeister Luca Bernardini retseptide järgi valmistatud jäätisega, nagu allolevad hõrgutised.
Jäätiste valmistamisel on kasutatud Silikomart tooteid.
Retseptides kasutatud SUN jäätisevormi leiab siit.
Gemoss on Silikomarti ametlik esindaja Eestis ning meie kaudu saate tellida kõiki nende tooteid.
2023. aasta suvise kataloogi leiab siit.
Otsetee e-poe valikuni on siin.
NB! Personaalse hinnapakkumise saamiseks pöörduge palun [email protected] või oma personaalse müügiesindaja poole.
Videot jäätiste valmistamisest vaata siit.
Eksootiliselt päikseline pulga-gelato
Eksootiline apelsinigeel
150 g apelsinimahla
100 g mangopüreed
150 g passionipüreed
½ g vaniljet
150 g glükoos 40de
483 g sukroosi
10 g pektiin nh
Kombineeri kolm esimest koostisosa, emulgeeri. Kuumuta 40 kraadini. Seejärel lisa ülejäänud koostisosad ja tõsta segu keema. Jahuta 35 kraadini ning seejärel vala vormi.
Tsitruse ja mandli jäätis
480 g täispiima
100 g 100% mandlipastat
167 g munakollast
140 g suhkrut
52 g madala rasvasisaldusega piimapulbrit
27 g akaatsiamett
20 g glükoosisiirupit 30DE
2 g neutral
3 g soola
10 g apelsini- ja sidrunikoort
Kombineeri kõik koostisosad peale mandlipasta. Kuumuta 81 kraadini, seejärel emulgeeri mandlipastaga ning vahusta.
Kokku panemine
Täida Gel017M SUN vormid pooleldi jäätisega ning lisa jäätisepulgad. Täida ülejäänud vorm jäätisega, koputa vorme kergelt vastu lauda ning külmuta.
Võta jäätis vormidest välja ning kata kollase Velvet Spray by i78 kattega. Täida tühimikud apelsinigeeliga.