MONIN rabarberisiirup inspireerib kevadiselt värskete maitsenootidega

Rabarberi särtsakas ja samas õrnalt hapukas maitse on tõusnud joogimaailma tõeliseks täheks. MONIN Rabarberi siirup pakub seda ikoonilist maitset uues ja intensiivses võtmes, muutes iga joogi unustamatuks.
Võluvalt hapu rabarber toob endaga alati meelde varasuve ning kindlasti on paljud eestlased väiksena rabarbrivarsi suhkrusse kastnud ning siis hapukusest nina kirtsutades nautinud. See trendikas maitse sobib suurepäraselt suvistesse jookidesse limonaadidest kokteilideni, aga tänu MONIN-ile ei pea nende jookide nautimine sugugi vaid juunikuuga piirduma.
MONIN Rabarberi siirup on valmistatud naturaalsetest koostisosadest ilma säilitusaineid lisamata. Selle kaunilt punane toon lisab atraktiivsust nii kokteilile, kui jääteele.
MONIN Rabarberi siirupi leiad e-poest siin.
MONIN valikus on ka rabarberi püree. Tutvu siin.
Rabarbri-Paloma
KOOSTISOSAD 20 ml MONIN Rabarberi siirupit 20 ml PURE by MONIN greibi kontsentraati 10 ml PARAGON Palo Santo cordiali 40 ml heledat tekiilat (või Lyre's Agave Blanco alternatiivi) 100 ml soodavett VALMISTAMINE Sega kõik koostisosad peale soodavee kõrges jääga täidetud klaasis. Lisa soodavesi, kaunista ja naudi. |
![]() |
Rabarbri jäätee
KOOSTISOSAD VALMISTAMINE |
![]() |
Gemoss on MONIN toodete ametlik esindaja Eestis. Vaata kogu valikut siit.