Maitsvalt mitmekülgne banaanileib
Meie müügiassistent Kristel-Merit on tegelikult rohkem nagu hunt kriimsilm, kui assistent. Vahel jõuab ta üheainsa päeva jooksul pool raamatut ära tõlkida, kaks meistriklassi korraldada, tuhat flaierit tellida, barista-väärilised kohvid valmis meisterdada ja pildile püüda ning justkui muuseas ka banaanileiva valmis küpsetada.
Kusjuures banaanileib on osaliselt just kiire tempo tulemus, sest niisama söömiseks eelistab ta just rohelisi banaane – need võivad vahel kodus aga lihtsalt õigel ajal söömata jääda ning banaanileiva küpsetamiseks sobivad küpsed ja pruunitäpiliseks muutunud banaanid ideaalselt.
Lisaks saab retsepti alati täiendada millegagi, mida kodus olema juhtub - pähkleid, šokolaadi, kookoshelbeid, mandlilaaste. Kristeli isiklik lemmik on marjad - vastavalt hooajale kas siis sõstrad, mustikad või mida vanaema juurest maalt või juba sügavkülmast leiab. Need annavad juurde hapukust ning teevad banaanileiva palju mahlasemaks ja maitsvamaks. Pähklid annavad mõnusa krõmpsu ja no kellele siis šokolaad ei meeldiks!