Meistriklass: aurutamine, grillimine, küpsetamine ja kergitamine EKA Millenial Touch Screen Gastro kombiahjuga
Professionaalne köök ei saa kunagi olla edukas ilma hea varustuseta. Hendi on proffidele mõeldud tehnikat tootnud peaaegu 100 aastat ning innovatsioon ei saa ettevõttes kunagi otsa. Väga suure kogemusega kuninglikke perekondi toitlustanud tippkokk ja Hendi kulinaariakeskuse juht Grzegorz Kazubski tutvustab meistriklassis, kuidas uue EKA Millenial Touch Screen Gastro kombiahju abil grillida, aurutada, kergitada ja küpsetada. Mõistagi kuulub meistriklassi juurde praktiline retseptide tutvustus ning selle lõpetab mõnus lõunasöök just valminud hõrgutistega.
Koolitus on erialaprofessionaalidele tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine siin.
MEISTRIKLASS TOIMUB:
19.06 10.00-13.00
Gemoss Köögi ja Baarikunsti õppetuba
Valukoja 5, Ülemiste City
KOOLITUSE TEEMAD
- EKA Millenial Touch Screen Gastro kombiahju tutvustus
- Ahju erinevate kulinaarsete võimaluste praktiline tutvustus – aurutamisest grillimiseni ja kergitamisest küpsetamiseni.
- HENDI blenderi presentatsioon
- LÕUNASÖÖK koolitusel valminud roogadega.
KOOLITUSEL ÕPID, KUIDAS VALMISTADA
- Keto linnulihapallid mozzarella ja tomatikastmega
- Paneeritud seašnitsel
- Grillitud lõhesteik
- Üleöö röstitud seakael sibulakastmega
- Juustuga küpsetatud veiseburger
- Aeglaselt küpsetatud BBQ ribid
- Aurutatud jasmiiniriis
- Aurutatud tangud
- Aurutatud lillkapsas ja brokoli küüslauguvõiga
- Aurutatud porgandid ning kukkel võiga
- Kartulisektorid
- Grillitud köögiviljad (paprika, brokoli, suvikõrvits, seened)
- Smuuti
Kindlusta endale koht meistriklassis, registreerides siin.
Meistriklass toimub inglise keeles vajadusel tõlkega eesti keelde.
Kohtume Gemoss Köögi ja Baarikunsti õppetoas 19. juunil kell 10.00.
KOOLITAJA
Grzegorz Kazubski on väga muljetavaldava kogemustepagasiga tunnustatud peakokk, kes täna töötab HENDI kulinaariakeskuse juhi ning koolitajana. Tema karjäär sai alguse kokana ja pikki aastaid töötaski ta erinevatel juhtivatel ametikohtadel Poola tipprestoranides. Muu hulgas on ta valmistanud õhtusöögid näiteks Margaret Thatcherile ja Ameerika Ühendriikide presidendile. Samuti on ta juhendanud kuninglikke perekondi vastuvõtvaid bankette toitlustanud meeskondi - tema hõrgutistest on osa saanud Rootsi kuninganna, Jaapani valitseja Akihito, Hispaania, Taani ja Suurbritannia aadlikud. Tema kogemus ulatub kaugele ning tema juhtimisel on korraldatud diplomaatilisi õhtusööke nii Hollandis, Belgias, Horvaatias kui ka Lõuna-Aafrika Vabariigis.
Ta on saavutanud esikoha ka paljudel barbeque-võistlustel: European Barbecue Championship, Annual World Barbecue Championship jne.
Aastate jooksul on ta oma juhtimisoskusi rakendada saanud koolitades eelkõige köögipersonali, aga ka HoReCa äri teisi meeskondi. Tal on kogemusi nii hotelli juhtimisel kui kutseõppeasutuste toiduvõistluste välja töötamisel. Alates aastast 2021 töötab ta HENDI kulinaariakeskuse juhina ja aitab HoReCa sektori äridel edu saavutada.