MONIN CUP EESTI 2023 ootab osalema
MONIN EESTI koostöös Gemossi ning Eesti Baarmenite Assotsiatsiooniga kuulutab välja võistluse MONIN CUP ESTONIA 2023, mis toimub sel aastal esmakordselt TARTUS.
MONIN CUP ESTONIA 2023 TOIMUB:
26. septembril algusega kell 14.00
Gemoss kaupluses
Narva mnt 3, Tartu
Osalema on oodatud kõik Eesti baarmenid.
Esikoha võitja saab kogeda põnevaid elamusi eksklusiivsel MONIN Bartenders Diary sündmusel, mis toimub Bar Convent Berlin messil 9. oktoobril
Teine ja kolmas koht pälvivad üllatusauhinnad ning kõik osalejad saavad hulgaliselt kingitusi MONINilt.
Rahvusvaheline MONIN CUP toimub iga kahe aasta tagant ning tänavune MONIN CUP ESTONIA on suurepäraseks võimaluseks end vaheaastal kohalikul tasemel proovile panna, kaasvõistlejate tasemega tutvuda ning omaenda sooritusele profikohtunike hinnang saada.
2023. aasta võistluse teemaks on “Jagades unustamatuid hetki” (Sharing Memorable Moments).
Ootame osalejatelt oma loovuse, oskuste, kire ning uuenduslikkuse näitamist loomaks unustamatuid kokteile. Ootame kunstiteoseid, mis haaravad kõiki meie meeli ning on serveeritud sära, emotsioonide, üllatuste ning teatraalsusega pakkudes publikule ning kohtunikele kogemust, mida pole võimalik unustada.
Vaata kõiki MONIN CUP ESTONIA reegleid ning osalemistingimusi altpoolt.
Kui oled valmis väljakutse vastu võtma, siis täida registreerimisvorm hiljemalt 15. septembril siin.
Kõigile täiendavatele küsimustele vastab Haim Vital Grinfeld telefonil +372 511 5603 või e-mailil [email protected].
OSALEMISTINGIMUSED
· MONIN CUP 2023 võistlusel võivad osaleda kõik täisealised baarmenid ja baaridaamid;
· Osalemissoovist tuleb teada anda hiljemalt 15.09.2023 täites registreerimisvorm siin;
· Võistlus toimub klassikalise kokteili kategoorias;
· Kokteili retsept peab sisaldama vähemalt 10 ml MONIN tooteid (siirupid, püreed, Paragon jne.). Soovi korral võib kasutada mitut MONIN toodet;
· Kokteilides võib kasutada mistahes teisi tooraineid, mis ei konkureeri MONIN toodetega.
· Kõik koostisosad peavad olema tarbimiseks turvalised. Soovides kasutada isetehtud või kahtlaseid koostisosasid tuleb see eelnevalt kohtunikega kooskõlastada;
· Kokteili kaunistused võivad, kuid ei pea olema söödavad, kui see kokteili kontseptsiooniga kokku sobib;
· Osalemisega annab võistleja MONIN EESTILE täieliku õiguse jagada võistluskokteili retsepti ja pilte;
· Võistlejad peavad valmistama neli identset kokteili, millest kolm serveeritakse kohtunikele ja üks pildistamiseks;
· Enne lavale astumist on võistlejatel 7 minutit aega lava taga ettevalmistamiseks. Soovi korral võib kaunistused eelnevalt valmis teha;
· Võistluskokteili valmistamiseks on laval aega 7 minutit;
· Selle 7 minuti jooksul peavad võistlejad valmistama kokteilid ning selgitama selle seotust võistluse teemaga ning MONIN toodete valikut;
· Peale kokteili valmimist on võistlejatel 2 minutit aega töölaua korda seadmiseks;
· Võistlusjärjekord pannakse paika loosi teel.
HINDAMISKRITEERIMID
· Presentatsioon ja suhtlemisoskus
· Puhtus ning organiseeritus
· Kokteili kompositsioon: välimus, aroom, maitse, tasakaal, originaalsus ning sobivus teemaga.
MAITSEKOHTUNIKE PUNKTID
Bar Convent Berlin
BCB on suurim mess baari- ja jookide maailmas, kus kohtuvad pea 90 riigist pärit professionaalid - baarmenid, baaride omanikud, tootjad ja edasimüüjad. Messil saab osa põnevatest seminaridest, näha innovaatilisi tooteid ning uusi kontakte luua.