KÕIK UUDISED

Müügitiimi pühademenüü

MONIN on eelkõige tuntud joogimaailmas, aga tegelikult saab seda kasutada ka paljude toiduretseptide juures. Kõige lihtsam on muidugi niristada püreed või dessertkastet otse jäätisele, aga võimalusi on palju rohkem – meie müügimeeskond inspireerus MONIN kokaraamatust ning siit postitusest leiad nende garantiiga retseptid nii ribidele, banaanimagustoidule kui ka soojendavale punšile.

Gemossi müügimeeskond armastab head toitu, aga kuna nende päevad on väga kiireid tegemisi täis, siis palju aega nad selle peale kulutada ei taha. MONIN abil saab valmistada tõeliselt maitsekaid ja mõnusaid roogasid väga lihtsa vaevaga ja just sellepärast nad sellised retseptid välja valisidki. Tõsi – ribide küpsetamiseks kulub küll 7 tundi, aga samal ajal saad ise muude asjadega tegeleda.  Muide, MONIN abil saab teha veel väga palju erinevaid toite salatitest kookideni ning paljud neist leiad retseptiraamatust – küsi seda julgelt oma müügiesindaja käest!

Irina kirsiribid

KOOSTISOSAD
160 g MONIN Püree Kirss
40 g MONIN Muscovado suhkur siirupit
10 g Sool
1 g vedel suits
5 g BBQ maitseaine
1650 g searibid

VALMISTAMINE

  1.  Sega omavahel kokku kõik marinaadi koostisosad.
  2. Lisa ribid marinaadi ning veendu, et kõik oleks kaetud.
  3. Aseta searibid ööseks külmkappi.
  4. Pane ribid küpsetuskotti ja küpseta 7 tundi 77°C juures.
  5. Enne serveerimist grilli ribid krõbeduse saavutamiseks.

 

Diana banaanimagustoit

KOOSTISOSAD
50 g MONIN Püree Banaan
1 banaan
Suhkrustatud sarapuupähklid
10 g maapähklivõi
100 g MONIN Karamellikaste
Vaniljejäätis

VALMISTAMINE

  1. Lõika banaan endale meeldivateks tükkideks ning sega kokku MONIN banaanipüreega. Hoia serveerimiseni külmikus.
  2.  Jahvata suhkrustatud sarapuupähklid blenderiga jämedaks puruks.
  3. Sega maapähklivõi ja MONIN karamellikaste omavahel ühtlaseks.
  4. Serveerimisel aseta kaussi 1-2 palli vaniljejäätist, lisa ka banaanilisand, kata magustoit maapähkli-karamellikastmega ja kaunista pähklipuruga.

Anna-Maria kuum džinnipunš

KOOSTISOSAD
20 ml MONIN Vürtsikad punased marjad siirupit
20 ml MONIN Cloudy limonaadi MIX’i
10 ml Monin püree Yuzu
30 ml Lyre’s London Dry / London Dry džinni
160 ml kuuma vett
Kaunistamiseks: punaseid marju, tähtaniisi

VALMISTAMINE

  1. Sega kõik koostisosad omavahel.
  2. Serveeri.

Sarnased retseptid