Targa köögi abiline HENDICHEF ja lihtne Chili con Carne retsept
HENDICHEF multifunktsionaalsel köögikombainil on olemas kõik tuttavad funktsioonid nagu riivimine, viilutamine, segamine, vahustamine jne. kuid lisaks saab see hakkama ka kuumutamisega ning võimaldab praadimist, keetmist, aurutamist, madalküpsetamist jne. Suure, 4.5 liitrise potiga on see väga sobilik abiline ka suurte perede jaoks, sest hautised ja supid valmivad selles tõesti imelihtsalt ning praktiliselt iseenesest.
Suureks plussiks on ka otse masina küljes olev WIFI ühendusega ekraan, millelt valida juba ette seadistatud retseptide vahel, mille valik ulatub kastmetest ja suppidest koftade ja isegi magustoitudeni. Mõistagi saab ka ilma eelseadistatud retseptideta masinat kasutada ning selles oma pere lemmikud lihtsama vaevaga valmis vaaritada.
HENDICHEF multifunktsionaalse seadme saad tellida siit.
Lihtne Chili con Carne HENDICHEFIGA
KOOSTISOSAD
100 g sibulat
4 küüslauguküünt
100 g rohelist paprikat, jämedalt hakitult
100 g punast paprikat, jämedalt hakitud
75 g sellerit, jämedalt hakitud
50 g oliiviõli
400 g veisehakkliha
1 puljongikuubik
400 g tomatikonservi, kooritud ja tükeldatud
70 g tomatipastat
3 tl soola
1 tl värskelt jahvatatud pipart
0.5 tl jahvatatud vürtsköömneid
0.25 tl teravat tšillipulbrit
1 tl suhkrut
2 tl (magusat) paprikapulbrit
1 tl kuivatatud oregaanot
200 g vett
400 g punaseid konservube
80 g konservmaisi
Serveerimiseks:
Koriandrit
Riivitud cheddar juustu
Guacamolet (ka selle retsept on Hendichefis olemas)
Hapukoort
Nachosid, tortillasid, riisi, küpsetatud kartuliviile või muud meelepärast
Marineeritud jalapenot
VALMISTAMINE
|