KÕIK UUDISED

Targa köögi abiline HENDICHEF ja lihtne Chili con Carne retsept

2024. aasta 29. Oktoober #retsept #HORECA #toode #inspiratsioon 

HENDICHEF multifunktsionaalsel köögikombainil on olemas kõik tuttavad funktsioonid nagu riivimine, viilutamine, segamine, vahustamine jne. kuid lisaks saab see hakkama ka kuumutamisega ning võimaldab praadimist, keetmist, aurutamist, madalküpsetamist jne. Suure, 4.5 liitrise potiga on see väga sobilik abiline ka suurte perede jaoks, sest hautised ja supid valmivad selles tõesti imelihtsalt ning praktiliselt iseenesest.

Suureks plussiks on ka otse masina küljes olev WIFI ühendusega ekraan, millelt valida juba ette seadistatud retseptide vahel, mille valik ulatub kastmetest ja suppidest koftade ja isegi magustoitudeni. Mõistagi saab ka ilma eelseadistatud retseptideta masinat kasutada ning selles oma pere lemmikud lihtsama vaevaga valmis vaaritada.

HENDICHEF multifunktsionaalse seadme saad tellida siit.

Lihtne Chili con Carne HENDICHEFIGA

KOOSTISOSAD

100 g sibulat
4 küüslauguküünt
100 g rohelist paprikat, jämedalt hakitult
100 g punast paprikat, jämedalt hakitud
75 g sellerit, jämedalt hakitud
50 g oliiviõli
400 g veisehakkliha
1 puljongikuubik
400 g tomatikonservi, kooritud ja tükeldatud
70 g tomatipastat
3 tl soola
1 tl värskelt jahvatatud pipart
0.5 tl jahvatatud vürtsköömneid
0.25 tl teravat tšillipulbrit
1 tl suhkrut
2 tl (magusat) paprikapulbrit
1 tl kuivatatud oregaanot
200 g vett
400 g punaseid konservube
80 g konservmaisi

Serveerimiseks:
Koriandrit
Riivitud cheddar juustu
Guacamolet (ka selle retsept on Hendichefis olemas)
Hapukoort
Nachosid, tortillasid, riisi, küpsetatud kartuliviile või muud meelepärast
Marineeritud jalapenot

VALMISTAMINE

  1. Pane Hendichef kaussi lõiketera ning lisa sinna sibul, küüslauk, punane ja roheline paprika ning seller.
    Sega 6 sekundit, kiirusel 5.
  2. Lükka spaatli abil koostisosad kausi seintelt allapoole, lisa õli.
    Hauta 6 minutit, kiirusel 1, 100 kraadi juures.
  3. Lisa kaussi hakkliha, puljongikuubik ja tomatikonserv.
    Hauta 10 minutit, kiirusel 2, 130 kraadi juures.
  4. Lisa kaussi maitseained, tomatipasta ja vesi.
    Hauta 15 minutit, kiirusel 2, 110 kraadi juures.
  5. Lisa kaussi konserveeritud oad ja mais.
    Hauta 10 minutit, kiirusel 2, 100 kraadi juures.
  6. Serveeri nachode, tortillade või riisiga lisades koriandrit, cheddarit, hapukoort ja marineeritud jalapenosid.

 


Sarnased retseptid