KÕIK UUDISED

Tervitame La Fruitiere valikus uusi 100% naturaalseid püreesid

2024. aasta 14. November #toode #uudis #retsept 

La Fruitiere marja- ja puuviljapüreed on professionaalide seas oma puhta koostise tõttu palavalt armastatud - need on alati sisaldanud vähemalt 90% värskeid vilju ning neis ei kasutata värvi-, lõhna-, maitse- ega säilitusaineid, GMO-sid ega gluteeni. Nüüd on tootja astunud sammu edasi ning toob turule 100% ainult marjadest ja puuviljadest valmistatud püreed, kuhu ei ole lisatud ka grammigi suhkrut. Tänu spetsiifilisele töötlusele säilib püreedes naturaalsete viljade aroom ja maitse.

Vaarikakreem

KOOSTISOSAD
620 g La Fruitiere 100% vaarikapüree
13 g pektiin
5 g stabilisaator
90 g suhkur
90 g munakollane
140 g või

VALMISTAMINE

  1. Kuumuta vaarikapüree ning kui segu saavutab 40°C, lisa pektiin ja stabilisaator.
  2. Kui segu saavutab 50°C, lisa munakollased.
  3. Kuumuta pidevalt segades kuni 85°C saavutamiseni.
  4. Jahuta segu 40°C, lisa või ning töötle saumikseriga ühtlaseks.

Vaata täpset valmistuskäiku videost.

 

Esialgu on 100% värsketest viljadest püreed saadaval nelja maitsega:

Lähitulevikus on valikusse oodata veel rohkem 100% puuviljadest ja marjadest valmistatud püreesid.