KÕIK UUDISED

Värskendavad kokteilid MONIN uuenenud rabarberipüreega

MONIN tootearendusmeeskond teeb oma tööd alati südamega ning äsja läbis uuenduskuuri rabarberi püree, mis on nüüdsest veelgi autentsema rabarberimaitsega – särtsakas, värske ja hapu.

Jagame sinuga just rabarberipüree jaoks välja töötatud kokteiliretsepte, kuid tea, et võid julgelt katsetada samades retseptides ka teisi MONIN püreesid.

RABARBERI GIN & TONIC

Gin&Tonic on olnud üks moodsamaid jooke juba aastaid ning see trend ei paista ka kuhugi kaduvat. Anna enda Gin&Tonic kokteilile iseloomu juurde – rabarber sobib giniga imeliselt kokku ning lisaks annab püree kokteilile ka kauni kahvaturoosa tooni.

Sheigi omavahel:
15 ml MONIN rabarberipüreed
40 ml gini
Vala jääga täidetud klaasi ning täida klaas 100 ml toonikuga.
Sega, kaunista ja serveeri

RABARBERI VIRGIN SPRITZ

Vähese alkoholisisaldusega ja täiesti alkoholivabad kokteilid on tõusuteel, aga see ei tähenda sugugi Itaaliast pärit Spritz-kokteilidest loobumist – MONIN püreed võimaldavad ka alkoholivabasse kokteili tuua juurde originaalsust, värskust, ning isegi kergelt mõrkjaid noote.

Täida suur veiniklaas jääga
Vala klaasi 15 ml MONIN rabarberipüreed
Lisa 10 ml MONIN bitteri kontsentraati
Täida klaas 150 ml gaseeritud veega
Sega ja serveeri

VAARIKA JA RABARBERI JÄÄTEE

Jäätee on kuumal suvepäeval imeliselt jahutav. MONIN toodete abil valmib see imelise kiirusega.

Täida klaas jääga
Vala klaasi 15 ml MONIN rabarberipüreed
Lisa 20 ml MONIN vaarika tee kontsentraati
Täida klaas 180 ml veega.
Sega, kaunista ja serveeri

RABARBERI ja SARAPUUPÄHKLI OLD FASHIONED

Kasuta joogi valmistamiseks segamisklaasi.
Vala jääga täidetud klaasi 20 ml MONIN rabarberipüreed,
5 ml MONIN sarapuupähkli siirupit,
50 ml viskit ja
2 sutsu šokolaadi bitterit.
Sega korralikult ning kurna jääga täidetud viskiklaasi.
Kaunista ja serveeri.

Pea meeles - alkohol on tarkade inimeste jook. Tarbi omal vastutusel. 

Oleme alati rõõmsad nähes teie loomingut - märgi meid julgelt sotsiaalmeedias ja jagame oma lemmikpilte heal meelel edasi. 


Sarnased retseptid