Vegan brüleekreem ja The Bridge taimsed joogid
Aina enam inimesi valib tavapärase lehmapiima asemel mõne taimse alternatiivi - olgu põhjuseks siis keskkonnateadlikkus, tervislikkus või maitse. Õnneks on ka taimsete jookide ning muude toodete valik lai ning oma lemmiku leiab igaüks.
The Bridge on Itaalias tegutsev väikeettevõte, mis kasutab erinevate teravilja-, seemne- ja pähklijookide valmistamiseks ainult orgaaniliselt sertifitseeritud tooraineid ning ei lisa neisse kunagi säilitusaineid ega kunstlikke maitseaineid.
Teame, et paljudel tekkis kohe küsimus, kas neid jooke ka kohvi peal kasutada saab ning saame rõõmuga kinnitada, et saab küll. Muide, kuulus kohvikute kett Costa Coffee kasutab just The Bridge tooteid, seega on olemas ka professionaalide garantii. Valikus on olemas spetsiaalne baristadele välja töötatud kaerajook. Samuti sobivad kohvijookidele hästi tatra- ja riisijook ning riisijook kookosega.
Taimsete jookide kasutusvõimalused ei piirdu sugugi vaid kohviga, vaid need sobivad nii putrudesse, smuutisse, magustoiduks või puhtalt nautimiseks. Toome allpool välja ka ühe mõnusa brüleekreemi retsepti.
Magusasõpradele on jookidest valikus ka kakaoga versioonid, millest vaid sojajoogis on kasutatud roosuhkrut ning riisi- ja kaerajoogid on magustatud kontsentreeritud õunamahlaga.
Toidu valmistamiseks on välja töötatud spetsiaalsed köögikoored.
Gemoss on The Bridge ametlik edasimüüja Baltikumis ning kõige suurem valik on alati saadaval kohapeal ning meie e-poes.
Edasimüümise sooviga või personaalse HoReCa hinnapakkumise saamiseks pöörduge palun [email protected] või oma personaalse müügiesindaja poole.
Toidu valmistamiseks on välja töötatud spetsiaalsed köögikoored.
Gemoss on The Bridge ametlik edasimüüja Baltikumis ning kõige suurem valik on alati saadaval kohapeal ning meie e-poes.
Edasimüümise sooviga või personaalse HoReCa hinnapakkumise saamiseks pöörduge palun [email protected] või oma personaalse müügiesindaja poole.
Vegan brüleekreem
500 ml Bio riisijooki mandliga
50 g agaavisiirupit
30 g kookspähkliõli
0.5 vaniljekauna
2 g agar agarit
Suhkrut (karamelliseerimiseks)
50 g agaavisiirupit
30 g kookspähkliõli
0.5 vaniljekauna
2 g agar agarit
Suhkrut (karamelliseerimiseks)
- Sega potis kokku riisijook, agaavisiirup, kookospähkliõli ning agar agar.
- Poolita vaniljekaun, kraabi sellest seemned välja ning lisa ka see potti.
- Sega hoolikalt vispliga kuni segu kuumeneb ning keeda 1 minut agar agari aktiveerimiseks. Keera kuumus kinni ning lase segul mõni minut jahtuda. Seni otsi välja ramekinid.
- Kalla pisut jahtunud segu vormidesse ning jahuta toatemperatuurini, seejärel tõsta külmikusse lõplikult tarduma.
- Kui oled valmis serveerima, siis puista igale vormile peale õhuke kiht suhkrut ning karamelliseeri köögipõletiga. Serveeri koheselt.