Aasiapärased pelmeenid ja kiire pasta Meat Futurega
Mõnikord on kõigil kiire ning pikaks vaaritamiseks ei ole aega. Toidu maitses aga järeleandmisi teha ei soovi. Õnneks on täiesti olemas ka võimalus kõhu kiirelt ja maitsvalt täis saamiseks!
Jagame täna kaht retsepti Meat Future toodetega, mis on Gemossis saadaval sügavkülmas nig Tallinnas kiirelt koju tellitavad ka Wolti kaudu.
Jagame täna kaht retsepti Meat Future toodetega, mis on Gemossis saadaval sügavkülmas nig Tallinnas kiirelt koju tellitavad ka Wolti kaudu.
Aasiapärased pelmeenid sojaga
Kahele inimesele
1 pakk Meat Future pelmeene
1 tl õli
2 spl sojakastet
0,5 dl vett
Serveerimiseks rohelist sibulat ja röstitud seesamiseemneid
1 tl õli
2 spl sojakastet
0,5 dl vett
Serveerimiseks rohelist sibulat ja röstitud seesamiseemneid
Kuumuta pannil õli ning prae selles otse sügavkülmast võetud pelmeene mõned minutid nii, et need kergelt pruunistuvad.
Seejärel kalla pannile sojakaste ning vesi, kata pann kaanega ning auruta pelmeene 3 minutit.
Eemalda kaas ning lase kogu vedelikul pelmeenidesse imbuda.
Serveeri ohtra rohelise sibula ning röstitud seesamiseemnetega
Seejärel kalla pannile sojakaste ning vesi, kata pann kaanega ning auruta pelmeene 3 minutit.
Eemalda kaas ning lase kogu vedelikul pelmeenidesse imbuda.
Serveeri ohtra rohelise sibula ning röstitud seesamiseemnetega
Kiire (gluteenivaba) pasta tomatikastme ja “liha”pallidega
Kahele inimesele
2 Meat Future rohelises pakis burgerit
1 suur sibul
Maitseks pipart ja kuivatatud oregaanot
200 g meelepärast pastat (meie kasutasime gluteenivaba punase läätse pastat)
Praadimiseks pisut õli
400 g purustatud tomateid
Serveerimiseks värsket basiilikut ning soovi korral parmesani
1 suur sibul
Maitseks pipart ja kuivatatud oregaanot
200 g meelepärast pastat (meie kasutasime gluteenivaba punase läätse pastat)
Praadimiseks pisut õli
400 g purustatud tomateid
Serveerimiseks värsket basiilikut ning soovi korral parmesani
Haki sibul peenelt ning sega pool sellest kokku burgeri”lihaga”.
Maitsesta lihasegu pipra ning kuivatatud oregaanoga (soola on selles piisavalt, aga loomulikult võid lisada ka muid meelepäraseid maitseaineid) ning veereta see käte vahel pallikesteks.
Prae pallid pannil vähese õliga igast küljest krõbedaks ning tõsta seejärel kõrvale.
Keera kuumus madalamaks ning prae sibul klaasjaks, seejärel lisa purustatud tomatid ning lase kastmel madalal kuumusel podiseda kuni pastat keedad. Olenevalt kaustatud tomatitest pead ehk pisut soola, pipart või suhkrut lisama – usalda oma maitsemeeli!
Keeda pastat pakendil märgitust minut vähem ning lisa siis kurnatud pasta tomatikastmele ja lase sel veel minutike tõmmata.
Serveerimisel lisa pallid pastale ning serveeri värske basiilikuga.
Head isu!
Maitsesta lihasegu pipra ning kuivatatud oregaanoga (soola on selles piisavalt, aga loomulikult võid lisada ka muid meelepäraseid maitseaineid) ning veereta see käte vahel pallikesteks.
Prae pallid pannil vähese õliga igast küljest krõbedaks ning tõsta seejärel kõrvale.
Keera kuumus madalamaks ning prae sibul klaasjaks, seejärel lisa purustatud tomatid ning lase kastmel madalal kuumusel podiseda kuni pastat keedad. Olenevalt kaustatud tomatitest pead ehk pisut soola, pipart või suhkrut lisama – usalda oma maitsemeeli!
Keeda pastat pakendil märgitust minut vähem ning lisa siis kurnatud pasta tomatikastmele ja lase sel veel minutike tõmmata.
Serveerimisel lisa pallid pastale ning serveeri värske basiilikuga.
Head isu!
MEAT FUTURE uuenduslikud tooted un head sulle ja planeedile!
Taimsed liha meenutavad tooted on juba mitu aastat väga populaarseks valikuks ning Meat Future bränd on välja arendatud meie lähedal Lätis. Muu hulgas on nad pärjatud ka 2021. aastal auhinnaga “Most innovative company”. Loomse valgu asendamine taimsega ei tohiks aga kunagi maitses järeleandmisi tähendada ning tegemist on tõepoolest väga maitsvate ning kõrge toiteväärtusega toodetega.
Lihavaba klassikaline kotlett (pakendatud kahe- ning kümnekaupa)
100% taimsed hernevalgul põhinevad burgeripihvid, mis maitsevad kõigile!
Valmistamiseks prae pannil 2 minutit mõlemalt poolt, grillil 1,5 minutit mõlemalt poolt või ahjus 230 kraadi juures 10 minutit.
100% taimsed hernevalgul põhinevad burgeripihvid, mis maitsevad kõigile!
Valmistamiseks prae pannil 2 minutit mõlemalt poolt, grillil 1,5 minutit mõlemalt poolt või ahjus 230 kraadi juures 10 minutit.
Koostisosad: vesi, hernevalk, kookosrasv, sool, lõhna- ja maitseained, karamellipulber, värvaine (peedipunane), suhkur, taimeõli, paksendajad (metüültselluloos, tselluloos), maltodekstriin.
100 g toodet sisaldab:
983 kJ/237 kcal
Rasva: 17,8 g /millest küllastunud rasvhappeid 11,4 g
Süsivesikud: 2,6 g /millest suhkrud 1,3 g
Valgud: 15,2 g
Sool: 1,85 g
100 g toodet sisaldab:
983 kJ/237 kcal
Rasva: 17,8 g /millest küllastunud rasvhappeid 11,4 g
Süsivesikud: 2,6 g /millest suhkrud 1,3 g
Valgud: 15,2 g
Sool: 1,85 g
Lihavaba peedikotlett (pakendatud kahe- ning kümnekaupa)
Lihavaba peedikotlet on iga taimetoitlase unistus! Mõnusalt peedine ning sobib ideaalselt nii burgerikukli vahele kui ka salati peale.
Valmistamiseks prae pannil 1,5 minutit mõlemalt poolt, grillil 1 minut mõlemalt poolt või ahjus 230 kraadi juures 7 minutit.
Lihavaba peedikotlet on iga taimetoitlase unistus! Mõnusalt peedine ning sobib ideaalselt nii burgerikukli vahele kui ka salati peale.
Valmistamiseks prae pannil 1,5 minutit mõlemalt poolt, grillil 1 minut mõlemalt poolt või ahjus 230 kraadi juures 7 minutit.
Koostisosad: punapeet, MUNAvalgepulber, kartulikiud, kartulitärklis, sibulad, sool, kaer, taimeõli, suhkur, vürtsid, hüdrolüüsitud taimne valk, dekstroos, vürtsiekstraktid.
100 g toodet sisaldab:
665 kJ/158 kcal
Rasva: 4,5 g /millest küllastunud rasvhappeid 0,6 g
Süsivesikud: 22,4 g /millest suhkrud 0,5 g
Valgud: 6,9 g
Sool: 1,3 g
100 g toodet sisaldab:
665 kJ/158 kcal
Rasva: 4,5 g /millest küllastunud rasvhappeid 0,6 g
Süsivesikud: 22,4 g /millest suhkrud 0,5 g
Valgud: 6,9 g
Sool: 1,3 g
Pelmeenid
Meat Future täistaimsed pelmeenid sobivad hästi kiireks koduseks lõunaks või õhtuseks näksimiseks.
Valmistamiseks asetage pelmeenid keevasse vette, lisage maitse järgi soola ning vürtse ja keetke 7-12 minutit. Sobivad hästi ka pannil praadimiseks ning ahjus küpsetamiseks.
Meat Future täistaimsed pelmeenid sobivad hästi kiireks koduseks lõunaks või õhtuseks näksimiseks.
Valmistamiseks asetage pelmeenid keevasse vette, lisage maitse järgi soola ning vürtse ja keetke 7-12 minutit. Sobivad hästi ka pannil praadimiseks ning ahjus küpsetamiseks.
Koostisosad: taigen, täidis (vähemalt 50%). Taigen: nisujahu, joogivesi, rapsiõli, nisukiud. Täidis: vesi, hernevalk, kookosrasv, porgand, sibul, sool, lõhna- ja maitseained, karamellipulber, toiduvärv (peedipunane), suhkur, rapsiõli, paksendajad (metüültselluloos, tselluloos), maltodekstriin.
100 g toodet sisaldab:
879 kJ/211 kcal
Rasva: 5,2 g /millest küllastunud rasvhappeid 1,4 g
Süsivesikud: 29 g /millest suhkrud 2,5 g
Kiudaineid: 1,6 g
Valgud: 11 g
Sool: 1,2 g
100 g toodet sisaldab:
879 kJ/211 kcal
Rasva: 5,2 g /millest küllastunud rasvhappeid 1,4 g
Süsivesikud: 29 g /millest suhkrud 2,5 g
Kiudaineid: 1,6 g
Valgud: 11 g
Sool: 1,2 g