KÕIK UUDISED

Väärtuse säilitanud toit – Sous Vide Professional™ keetja

2021. aasta 10. September #toode #HORECA #köök 
Sous Vide Professional Chef toodete seeria on seadnud standardi sous-vide meetodile. CHEF seeria Immersion Circulator on arendatud välja selleks, et täita maailma parimate kokkade nõudmisi ja lisada sinu köögi võimalustele täiesti uus dimensioon.

PolyScience-Gemoss_GemossEesti.jpg 129.09 KB
Immersion Circulator CHEF 120V/60Hz loodi väga lihtsa, kuid sellegipoolest olulise eesmärgiga – kasutada küpsetamisel vaakumit, õige temperatuuriga vett ja täpselt kontrollitavat aega, säilitades seetõttu tooraine parimad maitse- ja lõhnaomadused ning toitaineväärtuse. Sellega on võimalik valmistada nii liha, kala, kui aedvilju, aga ka palju muid toiduaineid. Keetja abil valmistatud toit säilitab oma parimad omadused. Ühtlaselt ja aeglaselt valminud road maitsevad täiesti uudselt.

Gemoss_Eesti_PolyScience.jpg 21.65 KB
Kompaktne disain tagab lihtsad hoiustamisvõimalused. Keetjat on võimalik kinnitada iga vähemalt 30L mahutava ümarate või sirgete seintega poti või vanni külge, et tagada kontrollitud veeringlus, mis on professionaalses köögis hinnatud.

Kõik külastajad on oodatud Gemossi kauplustesse Valukoja 5 Tallinnas ja Narva mnt 3 Tartus. Oleme avatud argipäeviti 9.00-19.00 ning laupäeviti 10.00-17.00. Lepinguliste klientide tellimusi ootame [email protected] ning +3726602221



Sarnased retseptid