GEMOSS osaleb Tallinn Food Festil 29.09-1.10.2022
2022. aasta 22. August
#sündmused #HORECA #meistriklass
Juba 29-aastase ajalooga toidumessil on esindatud üle 165 eksponendi, teiste hulgas ka meie. Ootame külastajaid 29.09-1.10 Eesti Näituste Messikeskuses (Pirita tee 28, Tallinn). Neljapäeval ning reedel on mess avatud vaid kutsetega erialaspetsialistidele, laupäeval oodatakse kõiki huvilisi.
Toidumessil tutvustame külastajatele uuenduskuuri läbinud JUST NATURE brändi; low-ABV ja no-ABV kokteilide kontseptsiooni; smart kitchen tööriistu ning palju muud. Olete oodatud Gemossi stendi C-209 ka kõigi muude (võimalikku) koostööd puudutavate küsimustega
GEMOSS stendis C-209 toimuvad workshopid
NB! Ina Polischenko on kahjuks haigestunud ning tema töötoad jäävad ära. Kutsume ta õige pea Eestisse eraldi töötubasid läbi viima ning anname sellest teada sotsiaalmeedia vahendusel.
NELJAPÄEV, 29.09
12.00-12.35 KOHVIPAUS
Cold-brew kohv ning jahutatud kohvijoogid
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld
Cold-brew kohv ning jahutatud kohvijoogid
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld
13.30-14.05 SPRITZIPAUS
Mis peitub Spritz kokteilide populaarsuse taga?
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld
Mis peitub Spritz kokteilide populaarsuse taga?
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld
15.00-15.35 PÕNEV KOKTEILIMAAILM
Low-ABV ja no-ABV kokteilid igast maailma nurgast
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld
Low-ABV ja no-ABV kokteilid igast maailma nurgast
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld
REEDE, 30.09
11.00-11.35 KOHVIPAUS
Cold-brew kohv ning jahutatud kohvijoogid
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld
Cold-brew kohv ning jahutatud kohvijoogid
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld
12.00-12.30 INNOVAATILINE TAIMETOIT
Vürtsitatud hernehelbed: valmistamine ja degustatsioon
Läti tippkokk Ina Polischenko
Vürtsitatud hernehelbed: valmistamine ja degustatsioon
Läti tippkokk Ina Polischenko
12.30-13.05 SPRITZIPAUS
Mis peitub Spritz kokteilide populaarsuse taga?
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld
Mis peitub Spritz kokteilide populaarsuse taga?
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld
13.30-14.30 ÄRI: TÄNAVATOIDU JA SMART KITCHEN TÖÖRIISTAD
Kuidas väikses köögis maksimaalne tulemus saavutada
Läti tippkokk Ina Polischenko
Kuidas väikses köögis maksimaalne tulemus saavutada
Läti tippkokk Ina Polischenko
14.45-15.30 JUST NATURE – TERAVILJAD SINU KÖÖGIS
Kuidas lisada menüüsse rohkem teravilju: valmistamine ja degustatsioon
Läti tippkokk Ina Polischenko
Kuidas lisada menüüsse rohkem teravilju: valmistamine ja degustatsioon
Läti tippkokk Ina Polischenko
15.30-16.05 PÕNEV KOKTEILIMAAILM
Low-ABV ja no-ABV kokteilid igast maailma nurgast
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld
Low-ABV ja no-ABV kokteilid igast maailma nurgast
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld
LAUPÄEV 1.10
12.00-12.30 INNOVAATILINE TAIMETOIT
Vürtsitatud hernehelbed: valmistamine ja degustatsioon
Läti tippkokk Ina Polischenko
Vürtsitatud hernehelbed: valmistamine ja degustatsioon
Läti tippkokk Ina Polischenko
13.00-14.00 ÄRI: TÄNAVATOIDU JA SMART KITCHEN TÖÖRIISTAD
Kuidas väikses köögis maksimaalne tulemus saavutada
Läti tippkokk Ina Polischenko
Kuidas väikses köögis maksimaalne tulemus saavutada
Läti tippkokk Ina Polischenko
14.30-15.15JUST NATURE – TERAVILJAD SINU KÖÖGIS
Kuidas lisada menüüsse rohkem teravilju: valmistamine ja degustatsioon
Läti tippkokk Ina Polischenko
Kuidas lisada menüüsse rohkem teravilju: valmistamine ja degustatsioon
Läti tippkokk Ina Polischenko