Gemoss on juba pikemat aega teinud koostööd toitumisterapeut Aleksandra Gageniga ning täna jagame üht tema ülihead tervislikku retsepti.
Kõige lihtsam viis tema tegemistega kursis olla on tema Instagrami konto kaudu, mille leiate siit.
Kõige lihtsam viis tema tegemistega kursis olla on tema Instagrami konto kaudu, mille leiate siit.
Hakitud lõhe kotletid
500 g lõhefileed
Peotäis hakitud peterselli
1 muna
60 g mozzarellla juustu
2 spl odra-, kaera- või riisijahu
Soola-pipart
Serveerimiseks ürtidega maitsestatud sinepit
Peotäis hakitud peterselli
1 muna
60 g mozzarellla juustu
2 spl odra-, kaera- või riisijahu
Soola-pipart
Serveerimiseks ürtidega maitsestatud sinepit
Haki kalafilee ning mozzarella peeneks ning sega koos ülejäänud koostisosadega ühtlaseks taignaks.
Prae madalal kuumusel korraga umbes 1 supilusika jagu tainast ühelt poolt kergelt krõbedaks.
Seejärel pööra kotletid ümber, kata pann kaanega ning pruunista veidi veel.
Prae madalal kuumusel korraga umbes 1 supilusika jagu tainast ühelt poolt kergelt krõbedaks.
Seejärel pööra kotletid ümber, kata pann kaanega ning pruunista veidi veel.
Lõhe on väga tervislik valik ning sobib pühadeperioodi muidu üsna raskele toidulauale suurepäraselt. Tegelikult võiks kala meie kõigi toidulauale jõuda aastaringselt vähemalt mõnel korral nädalas.
Lõhekala peetakse supertoiduks, sest see sisaldab palju meile vajalikke oomega rasvhappeid, seleeni, tsinki, kaaliumit ning B grupi olulisi vitamiine.
Lõhekala peetakse supertoiduks, sest see sisaldab palju meile vajalikke oomega rasvhappeid, seleeni, tsinki, kaaliumit ning B grupi olulisi vitamiine.
Erinevad toitude juurde lisatavad kastmed jäävad tihti oma koostisosade suhtes tähelepanu alt välja, aga tegelikult tasub ka lisandite etikette tähelepanelikumalt uurida, sest neis on tihti väga palju kaloreid ja lisatud suhkrut. Charbonneaux toodetel on väga mõistlik koostis ning neid tasub julgelt oma taldrikule tõsta ka tervislikult toitujatel.