KÕIK UUDISED

iSi sifoonid – võluvits oma loomingu uuele tasemele viimiseks ühtlasi raha säästes!

2023. aasta 21. August #kulinaaria #inspiratsioon #toode #köök 

Toidumaailm on täis põnevaid väljakutseid ja loomingulisi võimalusi. Üks selline imeline tööriist, mis on viimasel ajal leidnud tee paljude toidu- ja joogiarmastajatest gurmaanide südametesse, on sifoonpudel. See elegantne seade on tõeliseks abimeheks kokkadele ja toiduhuvilistele, kes soovivad oma loomingulisust avardada ning valmistada võrratuid toite ja jooke.

Mis on sifoonpudel ja miks just iSi toodangut eelistada?

Sifoonpudel on väike tööriist, mille abil saab valmistada vahtusid, kreeme, emulsioone ja gaseeritud jooke. Sifoonpudeli põhimõte on lihtne: sinna valatakse vedelik, mida soovitakse vahustada või gaseerida, seejärel lisatakse pudelile gaasiballooni abil kontrollitud kogus gaasi, mille abil antakse toidule või joogile soovitud tekstuur, õhulisus ja mullid. iSi ei ole ainus sifoonpudelite tootja, kuid soovitame soojalt just nende tooteid, sest nad on üle 100-aastase ajaloo jooksul end tõestanud kui kõrgeima kvaliteedi, pikkade kogemuste ning hea innovatsioonivõimega ettevõttena.

iSi sifoonpudelid on saadaval erinevates suurustes ja mudelites vastavalt kasutaja vajadustele alustades kodusest vahukoorevahustajast kuni profitehnikani, mis võimaldab ka kuuma suppi vahustada. Allolevas tabelis on välja toodud erinevate sifoonpudelite omadused.

Säästa aega ja raha

Igaüks, kes HoReCa sektoris töötab teab, et säästlikkus on edu võti. iSi aitab säästa nii aega kui ka raha võimaldades korraga ette valmistada suurema koguse, mis säilib kauem, sest pudel on hermeetiliselt suletud toit püsib kauem värske. Nii säästad raha toorainelt ning hoiad kokku aega. Samuti on õhulised kreemid lisaks wow-efektile ka kergemad ning tagavad parima maitseelamuse väiksema tooraine koguse juures.

Lase oma loovus valla

iSi sifoonpudelid avavad uksed piiramatule kulinaarsele loovusele. Alustades lihtsast vahukoorest ja praegu väga trendikatest külmadest vahtudest jookidel kuni dessertideni, suppideni ning kastmeteni – kõik need saavad sifoonpudeli abil täiesti uue olemise.
Muide, iSi kodulehel siin leiad veel väga palju erinevaid retsepte. 

Jagame sinuga täna maisisupi retsepti. Sama loogikat saad mõistagi kasutada ka kõigi teiste kreemsuppide puhul!

Kreemine maisisupp

KOOSTISOSAD
250 g maisi
200 ml piima
20 ml maisiõli
30 g võid
200 ml puljongit
Soola-pipart maitse järgi

VALMISTAMINE
Tõsta kõik koostisosad keema ning lase kolm minutit podiseda.
Püreeri saumikseri või blenderi abil siidiseks.
Kurna läbi iSi sõelaga lehtri 0.5 liitrisesse sifoonpudelisse.
Lae pudel ning raputa 16 korda.
Serveeri supp soojalt.

Gemoss on iSi ametlik edasimüüja. Vaata kohapeal olemas olevat valikut siit


Sarnased retseptid