KÕIK UUDISED

Kõrgekvaliteetsed baari tarvikud oivaliste kokteilide valmistamiseks

2019. gada 28. Jūnijs #kokteilid #nõud #inspiratsioon #toode 
 
Ka kokteili valmistamise protsess mängib rolli, milline mulje sellest tellijale jääb. Seega on üha olulisem valida, milliseid tarvikuid kokteilide segamiseks kasutada, ning loomulikult, milles neid serveerida, et joogist saaks ka esteetiline nauding.

Enam pole võimalik üllatada vaid maitsega – kaasaegsetele inimestele meeldib vaadata ja hinnata jookide valmistamist, kuidas baarmen koostisosi kombineerib ja lõpptulemust esitleb. Naudingu üheks elemendiks on visuaalne disain, seega peavad kokteilid olema presenteeritud loovalt ja huvitavalt, vaid siis on nende maitse veenev. Jookide serveerimise 2019. aasta trendidest rääkides pakume julge disainiga klaasivalikut. Näiteks valitakse sellel aastal pigem ilma jalata veiniklaase, samal ajal kui kokteiliklaaside puhul eelistatakse paksu klaasi ning reljeefseid ja lõigatud elemente. Materjaliks ei pea üldse olema klaas, vaid hoopis metall või vask, mis annab tavalisele joogile täiesti uue kuue. Serveerimiseks võib kasutada metallist, bambusest või eri värvi paberist kõrsi.

Inimestele meeldib jälgida, kuidas väljaõppinud käed oivalisi kokteile valmistavad, ja nendega samastuda. Nad peavad vajalikuks järgida baaritarvikute turu trende – enam ei ole nendeks vaid šeikerid ja baarilusikad. Erilised aurustajad bitterite lisamiseks, segajad, suitsupüstolid, mensuurid, sõelad, valamisotsikud, sifoonid ja muud delikaatsed vidinad, mis võimaldavad serveerida kokteile uuel tasemel. Stiliseeritud baarilusikad, omapärase disainiga segamisklaasid, šeikerid ja muud vahendid mitte ainult ei lihtsusta kokteilide tegemist, vaid pakuvad baarile esteetilist lisandväärtust. Just nagu laboratooriumis, mõjuvad elegantsed ekstraktide pudelid muljetavaldavalt. Pihustite ja pipettidega pudelid võimaldavad serveerida kokteile kõige peenemate valmistamismeetodite abil. Kõigele lisaks on need tarvikud iseenesest nii efektsed, et nad ei vääri kohta leti all. Vastupidi – need peavad olema baari külastajale nähtaval.

Kõik külastajad on oodatud Gemossi kauplusesse Pallasti 4, Tallinnas. Oleme avatud argipäeviti 9.00-19.00 ning laupäeviti 10.00-17.00. Lepinguliste klientide tellimusi ootame [email protected] ning +3726602221


Līdzīgas receptes

 
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

 
 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

 
 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldenās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.
 
 

Sezonas recepte: mandeļu miltu cepumi