Suvi on maailma parim aastaaeg, eriti neile, kel oma aiamaal värsket kraami kasvab.
Kui enda peenart ei ole, siis ka turuletid on värskest kodumaisest toorainest lookas ning tervislik toitumine on just suvel kõigist aastaaegadest kõige lihtsam.
Toitumisterapeut Aleksandra Gagen sättis Gemossist pärit taldrikutele kokku imelihtsa suvise salati, mis maitseb lihtsalt taevalikult!
Kui enda peenart ei ole, siis ka turuletid on värskest kodumaisest toorainest lookas ning tervislik toitumine on just suvel kõigist aastaaegadest kõige lihtsam.
Toitumisterapeut Aleksandra Gagen sättis Gemossist pärit taldrikutele kokku imelihtsa suvise salati, mis maitseb lihtsalt taevalikult!
Suvine salat maasikatega
Koostisosad:
400 g suvikõrvitsat
250 g paprikat
1 spl oliiviõli
1 küps avokaado
1 pall mozzarellat
3-4 maasikat
2 tl hakitud tilli
2 spl mandliõli
0.5 spl seesamiseemneid
2 tl palsamiäädikat
Näpuotsatäis soola
400 g suvikõrvitsat
250 g paprikat
1 spl oliiviõli
1 küps avokaado
1 pall mozzarellat
3-4 maasikat
2 tl hakitud tilli
2 spl mandliõli
0.5 spl seesamiseemneid
2 tl palsamiäädikat
Näpuotsatäis soola
Valmistamine:
Tükelda suvikõrvits ning paprika ja kuumuta need pannil oliiviõlis läbi.
Tükelda avokaado ning mozzarella, viiluta maasikad.
Säti taldrikule kõigepealt suvikõrvits ja paprika, seejärel avokaado ning mozzarella, viimasena säti kaunilt maasikaviilud ning raputa peale hakitud till.
Sega omavahel kõik kastme koostisosad ning vala salat sellega üle.
Tükelda suvikõrvits ning paprika ja kuumuta need pannil oliiviõlis läbi.
Tükelda avokaado ning mozzarella, viiluta maasikad.
Säti taldrikule kõigepealt suvikõrvits ja paprika, seejärel avokaado ning mozzarella, viimasena säti kaunilt maasikaviilud ning raputa peale hakitud till.
Sega omavahel kõik kastme koostisosad ning vala salat sellega üle.
Head nautimist!