Vahel lihtsalt tahaks midagi head! Eriti hea, kui õnnestub see midagi maitsvat valmistada tavapärasest pisut tervislikumas võtmes. Täna jagame teiega toitumisterapeut Aleksandra Gageni mõnusate mustikavahvlite retsepti, mis sisaldavad tavapärasest vähem rasva ning nisu ning rohkem valgurohket kohupiima.
Muide – see kaunis teekann pildil on pärit Churchill Stonecast sarjast, mida meil suures valikus kohapeal saada on.
Mustikavahvlid
Koostisosad:
200 g kohupiima (1 pakk)
3 kanamuna
120 g maisijahu Just Nature
125 g mustikaid
3-4 sl kaerajahu
2-3 sl tavalist suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
näputäis soola
200 g kohupiima (1 pakk)
3 kanamuna
120 g maisijahu Just Nature
125 g mustikaid
3-4 sl kaerajahu
2-3 sl tavalist suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
näputäis soola
Valmistamine:
Blenderda saumikseriga järgmised koostisosad: kohupiim, kanamunad, maisijahu, mustikad ja suhkur.
Valmis saadud segu juurde lisa kaerajahu, küpsetuspulber ja sool ning sega kõik omavahel hoolikalt kokku.
Küpseta vahvleid vastavalt oma vahvliküpsetaja kasutusjuhendile, pannes vahvlitaigna supilusikaga küpsetusplaadi peale (2 sl ühe plaadi kohta).
Serveeri värskete marjade ja tassikese tee või kohviga.
Blenderda saumikseriga järgmised koostisosad: kohupiim, kanamunad, maisijahu, mustikad ja suhkur.
Valmis saadud segu juurde lisa kaerajahu, küpsetuspulber ja sool ning sega kõik omavahel hoolikalt kokku.
Küpseta vahvleid vastavalt oma vahvliküpsetaja kasutusjuhendile, pannes vahvlitaigna supilusikaga küpsetusplaadi peale (2 sl ühe plaadi kohta).
Serveeri värskete marjade ja tassikese tee või kohviga.