MONIN vürtsikate punaste marjade siirup on palju enamat, kui lihtsalt koostisosa. See on oskuslikult kokku segatud kombinatsioon naturaalsetest marjadest ning maitseainetest, mille laiapõhjaline maitse ja loomulikult punane toon muudavad siirupi täiuslikuks lisandiks väga paljudele jookidele. Erinevad marjamahlad (mustikas, leeder, jõhvikas, vaarikad) ning vürtsid nagu kaneel ning nelk toovad endaga kaasa vastupandamatult unikaalse aromaatsuse.
Kõige esimesena meenub selle siirupiga loomulikult hõõgvein – olgu siis alkoholiga või ilma. See ei ole aga kaugeltki ainus kasutusviis! Vürtsita punaste marjadega oma lemmiklimonaadi ja (jää)teed või kasuta isegi klassikaliste kokteilide värskendamiseks. Kujuta ette Negronit, kus on pisut lisatud seda uut põnevat maitset. MONIN peakontoris armastatakse ikka öelda, et ainus piirang, mis meil on – see on meie kujutlusvõime. Seega paneme selle nüüd julgelt tööle! Altpoolt leiad retseptiinspiratsiooni, kuid ära karda ka neid endale iseloomulikuks muuta!
Kalla kõik koostisosad kannu ning kuumuta läbi. Seejärel kalla kuumakindlasse kruusi või klaasi. Kaunista punaste marjade, kaneelikoore ning kuivatatud apelsinilõiguga. Vürtsikate punaste marjade “hõõgmahl”
Kalla siirup ning kontsentraat jääga täidetud klaasi. Pikenda veega ning sega korralikult läbi. Kaunista punaste marjade ning mündioksaga ning serveeri.
Vala kõik koostisosad jääkuubikutega täidetud sheikerisse. Sheigi esimest korda. Seejärel kurna läbi sõela teise sheikerisse ning sheigi ilma jääta veel, et kokteilivahtu emulgeerida. Kurna jahutatud coupe klaas. Kaunista jahvatatud kaneeli ning kuivatatud lilledega.