DESSERT LAB: makroonide valmistamine
Makroonid on õhulised täidisega mandliküpsised, mille ajalugu ulatub tagasi 16. sajandi Prantsusmaale. Need kaunilt elegantsed maiustused on võitnud paljude südamed, kuid samas kogunud kuulsust ka väga keerulise küpsetisena, mille õnnestumises kunagi kindel olla ei saa. Makroonimeister Arina Bojetskaja õpetab praktilises meistriklassis, kuidas neid hõrke küpsiseid valmistada.
MEISTRIKLASS TOIMUB:
23.01, 12.00-15.00 (vene keeles) - osta pilet koolitusele siit.
24.01, 10.00-13.00 (eesti keeles) - osta pilet koolitusele siit.
Gemossi stuudio, Pallasti 4, Tallinn
Mõlemas meistriklassis on vaid 9 kohta, koha koolitusel garanteerib ostetud pilet.
Koolituse teemad:
- Makroonide valmistamine algusest lõpuni
- Toorained ja töövahendid
- Põhilised vead ning nende vältimine
- Kuidas tunda ära täiuslik makroon
- Aastate jooksul kogunenud nipid ja trikid
Koolitusel õpid, kuidas valmistada:
- Makroonid Itaalia beseega
- Vaarikakreem
- Pistaatsiakreem
- Vana Tallinna kreem
Iga osaleja saab endaga koolituselt kaasa:
- Teooriafaili koos kasulike linkidega õigetele toodetele
- Koolitusejärgselt veel 2 veebikonsultatsiooni, kus koolitaja iseseisvalt tehtud makroone analüüsib ning soovitusi jagab
- 10 makrooni
Koolitus toimub väikeses grupis, korraga saab koolitusel osaleda kuni 9 inimest.
Meistriklass toimub eesti keeles. Venekeelse koolituse kohta loe siit.
Osalustasu 68.11 €.
Kohtume Gemoss stuudios!
KOOLITAJA
Arina Bojetskaja on küpsetanud makroone juba üle viie aasta ning viimase kahe aasta jooksul on tema koolitused läbinud juba üle 100 tänuliku õpilase. Tema tegemistega saab end kursis hoida @macarons_by_bojetskaja Instagrami lehel.
Koolitusel kasutatavad tooted
- Saumikser
- Planetaarmikser
- Valge šokolaad
- Vaarikapüree
- Mandlijahu
- Pistaatsiapasta
- Toidupritsi otsik 8 mm makronaaži jaoks
- Toidupritsi otsik 10 mm täidise jaoks
- Pritskotid 40-60 cm
- Matid küpsetamiseks
- Termomeeter siirupi jaoks