FOOD LAB: 5 hõrgutavat ise tehtud kingitust
4.12 koolitus on välja müüdud. Lisakoolitus toimub 11. detsembril kell 17-21:00. Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit.
Mis võiks olla veel erilisem kui käsitsi, just sulle, valmistatud kingitus? Just sellised kingitused panevad saaja tundma end hoituna ja väärtuslikuna. Käsitööna valminud kingitustes peitub midagi erilist – hool, aeg ja tähelepanu, mille kinkija on panustanud. Selline kingitus pole mitte ainult meeldejääv, vaid kannab endas ka soojust ja armastust, mis ulatub palju kaugemale poest ostetud asjadest. Lisaboonus on loomulikult see, kui need kingitused ka ära süüa saab.
Just selliseid erilisi ise tehtud kingitusi õpetab selle aasta viimases meistriklassis looma alati särav Rita Osa. Võid kindel olla, et nende kingituste valmistamisega saab igaüks hakkama, need näevad silmapaistvad välja ja maitsevad lihtsalt oivaliselt. Lisaks on suur osa retseptidest gluteenivabad ning üks ka lisatud suhkrust prii.
MEISTRIKLASS TOIMUB:
4. detsembril, 17.00-21.00; 11. detsembril, 17.00-21.00
Gemoss Köögi ja Baarikunsti Õppetuba
Valukoja 5, Ülemiste City, Tallinn
Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit.
NB! Koolitusele mahub vaid 10 kiiremat.
Koolitusel saad teada, kuidas valmistada:
- Väikseid beseest jõulukuusekesi (kaunilt rohelised ning täisehtes, gluteenivabad);
- Pehmeid mandlijahust Itaalia jõuluküpsiseid (naturaalselt punased ja rohelised, gluteenivabad);
- Piparkookidest jõulupärg läbipunutava paelaga (iga osaleja saab endale ühe koju kaasa meisterdada);
- Jahuvabad, ilma lisatud suhkruta tervislikud küpsised datlite ja maapähklivõiga;
- Tempereeritud tumeda šokolaadi "küpsised" pähkliassortii ja kuivatatud marjadega (gluteenivabad).
Koolituse hinna sisse kuulub:
- Kõige ülaloleva valmistamine üheskoos;
- Maitsmine ja koju kaasa karbike valminud hõrgutistest;
- Kohv, tee ja vesi;
- Retseptid ja hulgaliselt häid nippe.
Osalustasu: 65€.
Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit.
NB! Koolitusele mahub vaid 10 kiiremat.
KOOLITAJA