KÕIK UUDISED

FOOD LAB: Fermenteerimine

Fermenteerimine muutub aina populaarsemaks ning see on hea viis toidu väärindamiseks nii restorani- kui ka koduköögis. Meistriklassis saad Rita Osa käest teada, kuidas fermenteerimisega algust teha ning kuidas fermenteeritud toidud tervist toetavad. Praktilises meistriklassis õpid valmistama kimchit ja kombuchat.

MEISTRIKLASS TOIMUB: 

12. september, 10.00-14.00
Gemoss Köögi ja Baarikunsti Õppetuba
Valukoja 5, Ülemiste City, Tallinn

Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit

Koolituse teemad:

1. Kombucha

  • Miks on kombuchast saanud trendikas tervisejook, mida võib üritustel pakkuda vahuveini asemel alkoholivaba alternatiivina?
  • Kombucha on terviseteadliku inimese jaoks võrratu valik, sest see on elus, funktsionaalne jook, mida võib muretult nautida iga päev, kartmata suhkrupiiki.
  • Kas kõik poes müüdavad kombuchad on tervislikud?
  • Kuidas kombuchat ise valmistada? Milliseid eri maitseid kombuchale võib lisada?
  • Koolituselt saad kaasa õpetuse kombucha samm-sammult valmistamiseks, retsepti ja  kombucha-seene pojukese, et kodus kohe kombucha käima panna.

2. Kimchi

  • Miks on Koreast pärit kimchi nii populaarne?
  • Räägime kimchi tervislikkusest. Kas teadsid, et ühes teelusikatäies kimchi vedelikus on keskmiselt 5 miljardit piimhappebakteri?
  • Millega kimchit süüa ja kuidas?
  • Kuidas valmistada ise õiget Korea kimchit? Teeme valmistamisprotsessi samm-sammult koos läbi, räägime ka vegan kimchi tegemise nippidest.
  • Koolituselt saad kaasa retsepti ja 0,5-liitrise purgi isetehtud kimchit.

Meistriklassi kohtade arv on piiratud. 
Osalustasu: 65€.

Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit

KOOLITAJA

Rita Osa on juba väikesest peale köögis kodus olnud. Õppinud toidu armastamist ja austamist oma perelt, õppis ta TEKO-s kondiitriks ning viimased 12 aastat töötanud Oma Maitse retseptitoimetajana ning toidukoolitajana. 2024. aasta kevadhooajal jõudis Kanal2 ekraanile tema soe autorisaade Rita Köök. Loe Rita kohta lähemalt siit

VAATA LISA


Sarnased retseptid