SOSA kataloog ja isomalt dekoratsioon
Magustoitude ja küpsetiste maailmas on kaunistused olulisemad, kui ühegi teise roa juures - me sööme silmadega ning eriliste kaunistuste kasutamine muudab desserdid tõeliselt meeldejäävaks. Altpoolt leiad Sosa Isomalti baasil valmistatud karamellikeeru valmistamise õpetuse. Mõistagi võid sama loogika alusel valmistada ka muu kuju, värvi ja isegi maitsega kaunistusi - ainsaks piiriks siin on sinu enda fantaasia! Vaata kõiki SOSA tooteid siit.
SOSA on kõigi kodiitrite jaoks hästi tuntud bränd ning selle abil saab küpsetised ja desserdid elamuslikuks muuta. Gemossi kaudu saab tellida kõike SOSA kataloogis olevat. Tutvu kataloogiga siin.
NB! Personaalse hinnapakkumise saamiseks pöördu palun [email protected] või oma personaalse müügiesindaja poole.
Selle karamellikaunistuse autoriks on Matthias Mittermeier ning kasutatud on 100% Isomalt pulbrit, mis on sukroosi derivaat, aga sisaldab võrreldes sukroosiga poole vähem kaloreid. Isomalt on ilma pruunistumata stabiilne kuni 150°C temperatuuril ning seega täiuslik valik karamelli ja kondiitrikaunistuste valmistamiseks.
Isomalt dekoratsioon
KOOSTISOSAD
600 g Isomalt
250 g Glükoos
250 g vesi
Soovi korral pisut pulbervärvi (siin kasutatud Sosa naturaalne lilla)
Soovi korral mõni tilk maitsestajat (siin kasutatud Sosa kannikese aroom)
40 g võid
VARUSTUS
Pott
Aku/elektritrell
Mittenakkuv toru, mille saad puuri külge kinnitada (vaata videost)
Vispel
VALMISTAMINE
- Sega Isomalt, Glükoos ja vesi. Kuumuta kuni 170ºC.
- Tõsta tulelt. Kui kasutad värvi ja maitseaineid, siis lisa need nüüd.
- Lisa või ning sega kõik ühtlaseks.
- Valmista ette mittenakkuva toruga trell.
- Kasta vispel karamelli sisse ning lase sel keerleva toru kohal maha tilkuda nii, et moodustuvad peened niidid.
- Lase jahtuda ning eemalda toru küljest.
Vaata videost, kuidas täpsemalt niidi ümarasse vormi keerutamiseks loomingulised lahendused leitud on.