KÕIK UUDISED

Kolm parfüümimaailmast inspireeritud kokteili Paragoniga

2023. gada 3. Märtsis #kokteilid #inspiratsioon #MONIN #retsept 

Paragon toob otse loodusest meieni üsna ootamatud maitsed, luues täiuslikult tasakaalus magushapu baasi. MONIN maitsekütid uurisid nende maitsete loomiseks põhjalikult maailma erinevaid pipraid ning valisid lõpuks välja kolm – Rue berry Etioopiast, Timur berry Nepaalist ja valge Penja pipar Kamerunist.

Kui sina veel ei ole Paragoni oma jookides kasutanud, siis tea, et võimalusi selleks on palju alustades kõige lihtsamast (lihtsalt lisa Paragoni soodaveele) kuni väga peente kokteilideni. Täna inspireerime sind kolme retseptiga, mille autor on imeline RAPHAËL DURON.

ROOSA PENJA

20 ml Paragon White Penja Pepper
45 ml jõhvikamahla
100 ml toonikut

Sega komponendid jääga kõrges klaasis. Kaunista värskete marjadega.

TIM’TZIKI

22.5 ml Paragon Timur Berry
15 ml MONIN kurgisiirupit
50 ml Gini (või Lyre’s Dry London alkoholivabaks asenduseks)
30 ml riisijooki
3 vart koriandrit
2 tl kreeka jogurtit

Sheigi koostisosad ning serveeri purustatud jääl. Kaunista kurgiviilu ning koriandrilehtedega.

RUE N°15

15 ml Paragon Rue Berry
45 ml Gini (või Lyre’s Dry London alkoholivabaks asenduseks)
7.5 ml heledat vermutit
2 tilka bitterit

Sega koostisosad segamisklaasis jääga. Kurna jahutatud coupe klaasi ning kaunista sidrunikoorega.

Paragon cordialide valmistamisel on kasutatud parfüümimaailmast tuntud meetodeid nagu infusioon, destilleerimine ja CO2 ekstraheerimine. Pikemalt oleme neid tutvustanud siin.


Līdzīgas receptes

 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldenās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.
 

Sezonas recepte: mandeļu miltu cepumi