Uudised ja sündmused
Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.
GASTRONOMY LAB: toidukunst SOSA abil
2024. aasta 21. Veebruar
Kondiiter Albert Jofre annab Gemossi stuudios põneva meistriklassi tutvustades professionaalse toidumaailma põnevat kunsti SOSA toodete abil.
DRINKS LAB: 2024. aasta suvised joogikontseptsioonid
2024. aasta 22. Veebruar
Meie traditsiooniks saanud meistriklassid toimuvad igas Eestimaa nurgas ka sel kevadel - senisest veel põnevamas ja sisukamas formaadis!
FOOD LAB: Autentse pitsa saladused
2024. aasta 12. Veebruar
Pitsat võib valmistada sadadel erinevatel viisidel. Selles meistriklassis õpetab paljude rahvusvaheliste auhindadega pärjatud pitsameister Jose Francisco Ojeda Ramos, kuidas valmistada ehtsat Napoli stiilis pitsat.
GASTRONOMY LAB: Vormid ja tekstuurid toidumaailmas
2024. aasta 5. Veebruar
Põhjalikus meistriklassis valmistatakse kuus rooga kasutades Silikomart erinevaid vorme – kaks eeltoitu, kaks pearooga ning kaks magustoitu.
NB! Meistriklass on edasi lükatud ja toimub 2025. aasta alguses.
FOOD LAB: Põnevad teraviljad kruubist kooreni Tartus
2023. aasta 27. November
Läti tippkokk Ina Polišcenko räägib sel korral Tartus toimuvas meistriklassis täpselt lahti erinevad tera- ja kaunviljad ning nende kasutusvõimalused. Praktilises osas valmistatakse nii soolaseid kui ka magusaid roogasid.
FOOD LAB: Põnevad teraviljad kruubist kooreni
2023. aasta 11. Oktoober
Läti tippkokk Ina Polišcenko räägib meistriklassis täpselt lahti erinevad tera- ja kaunviljad ning nende kasutusvõimalused. Praktilises osas valmistatakse nii soolaseid kui ka magusaid roogasid, mis sobivad imeliselt ka saabuval pidude hooajal sõpru üllatama.
Tasuta meistriklassid üle Eesti – "DRINKS LAB: värviline tulevik"
2023. aasta 30. August
Sel sügisel toimuvad üle Eesti meistriklassd, mis toovad baarmenide ja baaridaamideni joogimaailma trendid. Koolitused on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine.
Retsept: Tervislikud musta oa brownied
2022. aasta 10. November