Uudised ja sündmused
Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.
#meistriklass #maiustused #inspiratsioon #tähistamine #pähklid #retsept
DESSERT LAB: makroonide valmistamine
2023. aasta 17. Juuli
Kaunilt elegantsed makroonid on võitnud paljude südamed, kuid samas kogunud kuulsust ka väga keerulise küpsetisena, mille õnnestumises kunagi kindel olla ei saa. Makroonimeister Arina Bojetskaja õpetab praktilises meistriklassis, kuidas neid hõrke küpsiseid valmistada.


Gluteenivaba toitumine – miks ja kellele?
2023. aasta 13. Juuli
Gluteenivaba dieet on viimasel ajal muutunud üha populaarsemaks ning paljud inimesed otsivad gluteenivabasid alternatiive.

Kolm suvist jäätiseretsepti professionaalidele
2023. aasta 7. Juuni
Suvesoojus lausa kutsub jäätist nautima ning Silikomart vormide abil saad oma kliente üllatada tõeliste kunstiteostega. Siit leiad kolm suviselt särtsakaretsepti.

Värskendavad kokteilid MONIN uuenenud rabarberipüreega
2023. aasta 4. Juuli
MONIN tootearendusmeeskond teeb oma tööd alati südamega ning äsja läbis uuenduskuuri rabarberi püree, mis on nüüdsest veelgi autentsema rabarberimaitsega – särtsakas, värske ja hapu.

Imeliselt suvine moussaka
2023. aasta 6. Juuli
Igaüks, kes on Kreekas käinud mäletab tõenäoliselt suussulavat, kreemist ja maitsvat vormirooga nimega moussaka. Lisaks põhikoostisainetele - baklažaan, kartul ja maitsestatud hakkliha - on roa juures oluline kasutada ka väga head oliiviõli.

5 põhjust pähklite lisamiseks oma toidulauale
2023. aasta 30. Juuni
Neil tillukestel looduslikel suupistetel on meile palju pakkuda. Olles ise pähklite suures koguses maaletoojaks saame alati pakkuda väga häid hindasid. Kuid miks üldse pähkleid süüa? Loe blogist.

CAKE LAB: tervislikud ja täistaimsed koogid
2023. aasta 21. Juuni
Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi vegan- ja tervislikest küpsetistest.

GASTRONOMY LAB: kuidas oma toidud ja joogid iSi abil uuele tasemele viia
2023. aasta 14. Juuni
4. juulil toimub Gemossi stuudios taas molekulaargastronoomia ühe tugisamba – iSi sifoonide meistriklass, mille viib läbi kaasaegse gastronoomia tippekspert Stefan Holzschuh.

HENDI kaunid ja funktsionaalsed tooted kiire tarnega otse sinu ukseni
2023. aasta 7. Juuni
HENDI on alati pühendunud innovaatiliste toodete ja lahenduste loomisele. Nende tähtsaimateks märksõnadeks võiks välja tuua „efektiivsus“, „hügieenilisus“ ja „taskukohane kvaliteet“. Vaata selle aasta kataloogi.
Retsept: Uskumatu mandlikook
2022. aasta 10. November

7 tegurit, mida endale ideaalse panni valimisel silmas pidada
2023. aasta 29. Mai
Hea pann aitab saavutada täiuslikke küpsetustulemusi ning valmistada maitsvaid ja krõbedaid roogasid. Kuid kuidas valida just endale sobivaim praepann?

Churchill uudised – 2023. aasta suvekataloogid ning 20% soodustust Stonecast ja Studio Prints tehasetellimustele
2023. aasta 25. Mai
Erakordse kvaliteedi, ainulaadse välimuse ja ajatu elegantsi poolest tuntud Churchilli tehasetellimused on juuli lõpuni kahele populaarsele sarjale 20% soodsamad.

SILIKOMART suvetoodete kataloog
2023. aasta 20. Mai
Silikomart on Itaalia ettevõte, mis lummab küpsetusmaailma alati uute ideede ja toodetega. Igal aastal lisavad nad oma valikusse vorme ja tarvikuid, mis võimaldavad HoReCa professionaalidel oma ideed teostuseni viia. Selle aasta suvekollektsioonis on palju erinevaid jäätisevorme, mis võimaldavad iga roa unikaalseks muuta.

Kuidas maitsestatud kohviga uue generatsiooni tarbijaid püüda
2023. aasta 2. Juuni
Ennustatakse, et maitsestatud kohvijookide turg kasvab aastaks 2028. 8,6 miljardi dollarini. Kuidas sellest osa saada ning miks üldse maitsestaud kohvijooke pakkuda? Loe blogist!

Uus tarnija Gemossi klaastoodete valikus – ArdaCam
2023. aasta 22. Mai
ArdaCam on oma ala ekspert, kes valmistab keeruka spinnimistehnika abil käsitsi klaasist esemeid, millel saab serveerida nii külmi kui ka kuumasid roogasid.

Pildid: Gemossi stuudios toimus iSi meistriklass
2023. aasta 22. Mai
Molekulaargastronoomia meistriklassis kasutusel olnud tooted on nüüd Gemossis taas saadaval!

Dudsoni kollektsioonid 20% soodsamalt! Tutvu 2023. aasta suvekataloogiga
2023. aasta 22. Mai
Dudsoni nõud on tuntud oma tööstusliku vastupidavuse ja autentse disaini poolest. Kuni 31. juulini on Dudsoni Harvest ja Maker’s kollektsioonid Gemossi klientidele 20% soodsamad.

CAKE LAB: Naked cake pulmatordina
2023. aasta 17. Mai
„Naked cake“ ehk alasti kook on viimasel ajal väga populaarne valik eriti just pulmatordina. Seda torti ei kata glasuur, võikreem, martsipan ega ka suhkrumassist kate, vaid kogu koogi sisu on selgelt näha. Tule õpi Läti tippkikk Ina Polišchenko käe all selle valmistamist.
#meistriklass #maiustused #inspiratsioon #tähistamine #pähklid #retsept
DESSERT LAB: makroonide valmistamine
2023. aasta 17. Juuli
Kaunilt elegantsed makroonid on võitnud paljude südamed, kuid samas kogunud kuulsust ka väga keerulise küpsetisena, mille õnnestumises kunagi kindel olla ei saa. Makroonimeister Arina Bojetskaja õpetab praktilises meistriklassis, kuidas neid hõrke küpsiseid valmistada.


Kevad-suvised inspiratsiooni loovad joogiretseptid
2018. aasta 18. Oktoober
Kui otsid inspiratsiooni oma kokteilikaardi uuenduseks, siis oled jõudnud õigesse kohta. Siit leiad 52 suvist jooki.

ONIS klaaside kevadkataloog
2023. aasta 4. Mai
ONIS on ühe meie kõige populaarsema klaaside tarnija, Libbey, uus nimi Euroopa turul, mille all toodetakse kvaliteetseid ja väljapaistvaid klaase eelkõige baaridele, hotellidele ja restoranidele.

BARTENDING LAB: “Tähelepanekud joogimaailmas”
2023. aasta 27. Aprill
Ootame kõiki kokteilimeistreid, baarmene, baaridaame, baristasid ja joogimaailma entusiaste osalema meistriklassis, mille viib läbi väga suure kogemusega Haim-Vital Grinfeld.

GASTRONOMY LAB: kuidas oma toidud ja joogid iSi abil uuele tasemele viia
2023. aasta 14. Aprill
11. mail toimuvas meistriklassis annab Stefan Holzschuh praktilise ülevaate iSi toodetest koos retseptidega. Suurepärane võimalus tutvuda tipptasemel köögitarvikute kasutusvõimalustega siinsamas Eestis.

Võrgutavad mahlamullid jäätees ja mujalgi
2018. aasta 22. November
Trendika bubble tea valmistamine kodus ei ole midagi ülemäära keerulist. Jagame retsepte, millega sõpru üllatada!

MONIN esitleb Anastasiia Sudak meistriklass "Summer Drinks Lab" - KOHAD ON TÄIS
2023. aasta 7. Aprill
25. aprillil annab Gemossi stuudios meisriklassi MONIN brändisaadik, väga suure kogemusega Anastasiia Sudak. Kohtade arv on piiratud.

NATA tooted on täistaimsed, aga mõeldud absoluutselt kõigile
2023. aasta 6. Aprill
NATA valikus on täistaimsed tooted, mis on mõeldud kõigile gurmaanidele. Nüüdsest leiab Gemossist nii täistaimset kaaviari kui ka sojast valmistatud šašlõkki.

Jätkusuutlikud söögiriistad Solaswissilt
2023. aasta 13. Märts
Solaswiss väga ilusate söögiriistade juures väärib märkimist fakt, et tootmishoonetes kasutatakse võimalusel alati taastuvenergiat, mis pärineb päikesepaneelidelt, lisaks kasutatakse palju taastöötlemist võimaldavaid materjale ning alati garanteeritakse töötajatele head ja ausad töötingimused.