Uudised ja sündmused
Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.
#inspiratsioon #retsept #toode #toitumine
Maitsvad ja tervislikud vürtsid soojendavad sügisõhtuid
2023. aasta 10. Oktoober
Sügisel ei ole tilkuv nina ja kähe kurk kellelegi võõrad. Hea uudis on see, et oma tervist saab maitsva toiduga turgutada! Loe edasi ja saa teada, kuidas erinevad vürtsid tervist toetavad!
MONIN esitleb – kaneelirulli siirup
2024. aasta 1. Märts
Kaneel ja kaneelirullid on talvise maitse sünonüümiks üle maailma. Selle meeliköitva maitsega kohvi- ja kakaojoogid on tõeliseks trendimaitseks vallutades kohvikukette ja lüües laineid sotsiaalmeedias. Nüüd saad kaneelisaia hõngu lisada lihtsamini, kui kunagi varem!
Pasabahce klaasid on tagasi Gemossi riiulitel
2024. aasta 25. Jaanuar
On suur rõõm teatada, et legendaarsed Paşabahçe klaasid on nüüd tagasi Gemossi riiulitel.
PURE by MONIN - maksimaalne maitse ilma lisatud suhkruta
2024. aasta 3. Jaanuar
Täiesti uus ja unikaalne PURE sari MONINilt aitab käia kaasas tarbijatega sooviga suhkru tarbimist vähendada ilma maitses järeleandmisi tegemata.
MONIN – naturaalse tippkvaliteedi eestvedaja
2024. aasta 2. Jaanuar
MONIN on nii maailma, kui ka Eesti turul teada-tuntud bränd oma sadade maitsetega – siirupid, püreed, kontsentraadid ja dessertkastmed – iga barista, baarmen ja magusasõber on nende toodetega tuttav. Kuid lisaks heale maitsele on brändi südameasjadeks ka jätkusuutlikkus ja looduslähedus. Ettevõtte missiooniks on „Garanteerida ainult looduslikud koostisosad koos vastutustundliku hanke ja tootmisega.“
Gemoss kannab uhkusega AA Edukas Eesti Ettevõte krediidireitingut
2023. aasta 9. November
Creditinfo Reiting on välja töötatud rahvusvaheliste standardite põhjal ning on töökindlust tõestanud juba üle 20 aasta. Gemoss omab Edukas Eesti Ettevõte AA krediidireitingut, millega on 2023. aastal tunnustatud vaid 7.3% Eesti ettevõtetest.
iSi - lõputu hulk kasutusvõimalusi
2023. aasta 2. November
iSi süsteem on täpne ja nutikas lahendus kuumade või külmade toitude ja jookide valmistamiseks – alates koore vahustamisest kuni
lisandite, suppide, kastmete, suupistete, käsitööjookide ja kohvi valmistamiseni. Siit postitusest näed, kuidas see enda kasuks tööle panna.
Daily Dose - tervislikud vahepad kiire rütmiga päevadeks!
2023. aasta 27. Oktoober
Daily Dose sarja kuulub viis erinevat pähklite ja kuivatatud puuviljade segu. Segud on töötatud välja toetudes toitumisteadusele ja, nagu nimigi ütleb, üks pakk ongi täpselt üheks päevaks sobiv kogus.
Kingikataloog 2023
2023. aasta 27. September
Kingituste kataloog koondab endas ärikingituseks sobilikke valmis kingipakke. Samuti saab meie käest tellida täpselt oma maitse järgi kokku pandud kingitusi. Ka kujunduse saame ettevõtte identiteedile vastavalt kohandada.
#retsept #jahu #inspiratsioon #MeieInimesed
Retsept: Uskumatu mandlikook
2022. aasta 10. November
Gemoss Tartu avamishinnad hullutavad oktoobri lõpuni
2023. aasta 6. Oktoober
4. oktoobril avasime Gemoss kaupluse Tartus, Narva mnt 3. Avamiskuu puhul on iga päev kaupluses mõnusad eripakkumised.
MONIN CUP ESTONIA võitjaks krooniti Vladislav Maksimenko
2023. aasta 28. September
26. septembril toimunud MONIN CUP ESTONIA esimesed kaks kohta panid kinni Sigmund Freud Bari baarmenid ning kolmanda koha napsas 180 Degrees Restaurant. Vaata võitjate retsepte postitusest.
Gemoss laieneb - avame uue kaupluse Tartus
2023. aasta 19. September
Gemoss kauplus Tallinnas on avatud juba pea 10 aastat, leides tee toiduarmastajate südamesse hea tootevaliku ning kiire teenindusega. 4. oktoobril avame oma kaupluse ka Tartus.
Just Nature pühadetooted
2023. aasta 17. September
Just Nature on välja töötanud kolm just pühadehooajaks imeliselt sobivat toodet, mis täiendavad igat kingikotti ning sobivad hästi ka ärikingitusteks.
Erik Tammeleht esindab Eestit baarmenide olümpial kasutades MONIN Jabuticaba püreed
2023. aasta 13. September
Baarmenide olümpiaks peetud World Class võistlus toimub sel aastal Brasiilias. Baltikumi esindab meie Erik Tammeleht, kes kasutab oma võistluskokteilis ka just Brasiiliast pärit MONIN Jabuticaba püreed.
Just Nature - "linnutoit inimestele" on nüüd saadaval hästivarustatud kauplustes üle Eesti
2023. aasta 4. September
Just Nature uuenenud tootesari teeb tervisliku toitumise lihtsaks. Valikust leiab pähklid, seemned, kuivatatud puuviljad, teraviljad, kaunviljad ja jahud.
Fossil River - sool, aga mitte tavaline!
2023. aasta 21. August
Meie valikusse lisandus erinevate maitsetega vedel sool Hispaaniast. Imeline võimalus lisada maitset ja värskust salatitele, carpacciole, köögiviljadele ning paljule muule.
DESSERT LAB: makroonide valmistamine
2023. aasta 17. Juuli
Kaunilt elegantsed makroonid on võitnud paljude südamed, kuid samas kogunud kuulsust ka väga keerulise küpsetisena, mille õnnestumises kunagi kindel olla ei saa. Makroonimeister Arina Bojetskaja õpetab praktilises meistriklassis, kuidas neid hõrke küpsiseid valmistada.
#inspiratsioon #retsept #toode #toitumine
Maitsvad ja tervislikud vürtsid soojendavad sügisõhtuid
2023. aasta 10. Oktoober
Sügisel ei ole tilkuv nina ja kähe kurk kellelegi võõrad. Hea uudis on see, et oma tervist saab maitsva toiduga turgutada! Loe edasi ja saa teada, kuidas erinevad vürtsid tervist toetavad!
Gluteenivaba toitumine – miks ja kellele?
2023. aasta 13. Juuli
Gluteenivaba dieet on viimasel ajal muutunud üha populaarsemaks ning paljud inimesed otsivad gluteenivabasid alternatiive.
Kolm suvist jäätiseretsepti professionaalidele
2023. aasta 7. Juuni
Suvesoojus lausa kutsub jäätist nautima ning Silikomart vormide abil saad oma kliente üllatada tõeliste kunstiteostega. Siit leiad kolm suviselt särtsakaretsepti.
Värskendavad kokteilid MONIN uuenenud rabarberipüreega
2023. aasta 4. Juuli
MONIN tootearendusmeeskond teeb oma tööd alati südamega ning äsja läbis uuenduskuuri rabarberi püree, mis on nüüdsest veelgi autentsema rabarberimaitsega – särtsakas, värske ja hapu.
Imeliselt suvine moussaka
2023. aasta 6. Juuli
Igaüks, kes on Kreekas käinud mäletab tõenäoliselt suussulavat, kreemist ja maitsvat vormirooga nimega moussaka. Lisaks põhikoostisainetele - baklažaan, kartul ja maitsestatud hakkliha - on roa juures oluline kasutada ka väga head oliiviõli.
5 põhjust pähklite lisamiseks oma toidulauale
2023. aasta 30. Juuni
Neil tillukestel looduslikel suupistetel on meile palju pakkuda. Olles ise pähklite suures koguses maaletoojaks saame alati pakkuda väga häid hindasid. Kuid miks üldse pähkleid süüa? Loe blogist.
CAKE LAB: tervislikud ja täistaimsed koogid
2023. aasta 21. Juuni
Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi vegan- ja tervislikest küpsetistest.
GASTRONOMY LAB: kuidas oma toidud ja joogid iSi abil uuele tasemele viia
2023. aasta 14. Juuni
4. juulil toimub Gemossi stuudios taas molekulaargastronoomia ühe tugisamba – iSi sifoonide meistriklass, mille viib läbi kaasaegse gastronoomia tippekspert Stefan Holzschuh.
HENDI kaunid ja funktsionaalsed tooted kiire tarnega otse sinu ukseni
2023. aasta 7. Juuni
HENDI on alati pühendunud innovaatiliste toodete ja lahenduste loomisele. Nende tähtsaimateks märksõnadeks võiks välja tuua „efektiivsus“, „hügieenilisus“ ja „taskukohane kvaliteet“. Vaata selle aasta kataloogi.