Uudised ja sündmused


Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.

#meistriklass #maiustused #inspiratsioon #tähistamine #pähklid #retsept 

DESSERT LAB: makroonide valmistamine

2023. aasta 17. Juuli

Kaunilt elegantsed makroonid on võitnud paljude südamed, kuid samas kogunud kuulsust ka väga keerulise küpsetisena, mille õnnestumises kunagi kindel olla ei saa. Makroonimeister Arina Bojetskaja õpetab praktilises meistriklassis, kuidas neid hõrke küpsiseid valmistada.

#teraviljad #inspiratsioon #jahu #toode 

Gluteenivaba toitumine – miks ja kellele?

2023. aasta 13. Juuli

Gluteenivaba dieet on viimasel ajal muutunud üha populaarsemaks ning paljud inimesed otsivad gluteenivabasid alternatiive. 

VAATA LISA
#maiustused #inspiratsioon #retsept #toode #HORECA #kataloog 

Kolm suvist jäätiseretsepti professionaalidele

2023. aasta 7. Juuni

Suvesoojus lausa kutsub jäätist nautima ning Silikomart vormide abil saad oma kliente üllatada tõeliste kunstiteostega. Siit leiad kolm suviselt särtsakaretsepti.

VAATA LISA
#kokteilid #HORECA #inspiratsioon #MONIN #retsept #toode 

Värskendavad kokteilid MONIN uuenenud rabarberipüreega

2023. aasta 4. Juuli

MONIN tootearendusmeeskond teeb oma tööd alati südamega ning äsja läbis uuenduskuuri rabarberi püree, mis on nüüdsest veelgi autentsema rabarberimaitsega – särtsakas, värske ja hapu.

VAATA LISA
#kulinaaria #retsept #inspiratsioon #toode 

Imeliselt suvine moussaka

2023. aasta 6. Juuli

Igaüks, kes on Kreekas käinud mäletab tõenäoliselt suussulavat, kreemist ja maitsvat vormirooga nimega moussaka. Lisaks põhikoostisainetele - baklažaan, kartul ja maitsestatud hakkliha - on roa juures oluline kasutada ka väga head oliiviõli.

VAATA LISA
#pähklid #inspiratsioon #vegan #toitumine #toode 

5 põhjust pähklite lisamiseks oma toidulauale

2023. aasta 30. Juuni

Neil tillukestel looduslikel suupistetel on meile palju pakkuda. Olles ise pähklite suures koguses maaletoojaks saame alati pakkuda väga häid hindasid. Kuid miks üldse pähkleid süüa? Loe blogist.

VAATA LISA
#maiustused #kulinaaria #HORECA #inspiratsioon #meistriklass 

CAKE LAB: tervislikud ja täistaimsed koogid

2023. aasta 21. Juuni

Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi vegan- ja tervislikest küpsetistest. 

VAATA LISA
 

GASTRONOMY LAB: kuidas oma toidud ja joogid iSi abil uuele tasemele viia

2023. aasta 14. Juuni

4. juulil toimub Gemossi stuudios taas molekulaargastronoomia ühe tugisamba – iSi sifoonide meistriklass, mille viib läbi kaasaegse gastronoomia tippekspert Stefan Holzschuh

VAATA LISA
#kataloog #HORECA #toode 

HENDI kaunid ja funktsionaalsed tooted kiire tarnega otse sinu ukseni

2023. aasta 7. Juuni

HENDI on alati pühendunud innovaatiliste toodete ja lahenduste loomisele. Nende tähtsaimateks märksõnadeks võiks välja tuua „efektiivsus“, „hügieenilisus“ ja „taskukohane kvaliteet“. Vaata selle aasta kataloogi.

VAATA LISA

#retsept #jahu #inspiratsioon 

Retsept: Uskumatu mandlikook

2022. aasta 10. November

Tõesti pisut uskumatu, aga kook on gluteenivaba ning kooki katvast kreemist loobudes lisaks ka laktoosivaba.

#inspiratsioon #toode #restoran 

7 tegurit, mida endale ideaalse panni valimisel silmas pidada

2023. aasta 29. Mai

Hea pann aitab saavutada täiuslikke küpsetustulemusi ning valmistada maitsvaid ja krõbedaid roogasid. Kuid kuidas valida just endale sobivaim praepann?

VAATA LISA
#kampaania #kataloog #nõud #HORECA 

Churchill uudised – 2023. aasta suvekataloogid ning 20% soodustust Stonecast ja Studio Prints tehasetellimustele

2023. aasta 25. Mai

Erakordse kvaliteedi, ainulaadse välimuse ja ajatu elegantsi poolest tuntud Churchilli tehasetellimused on juuli lõpuni kahele populaarsele sarjale 20% soodsamad.  

VAATA LISA
#kataloog #maiustused #inspiratsioon #HORECA 

SILIKOMART suvetoodete kataloog

2023. aasta 20. Mai

Silikomart on Itaalia ettevõte, mis lummab küpsetusmaailma alati uute ideede ja toodetega. Igal aastal lisavad nad oma valikusse vorme ja tarvikuid, mis võimaldavad HoReCa professionaalidel oma ideed teostuseni viia. Selle aasta suvekollektsioonis on palju erinevaid jäätisevorme, mis võimaldavad iga roa unikaalseks muuta. 

VAATA LISA
#alkoholivaba #kohv #HORECA #inspiratsioon #uudis 

Kuidas maitsestatud kohviga uue generatsiooni tarbijaid püüda

2023. aasta 2. Juuni

Ennustatakse, et maitsestatud kohvijookide turg kasvab aastaks 2028. 8,6 miljardi dollarini. Kuidas sellest osa saada ning miks üldse maitsestaud kohvijooke pakkuda? Loe blogist!

VAATA LISA
#nõud #HORECA #toode 

Uus tarnija Gemossi klaastoodete valikus – ArdaCam

2023. aasta 22. Mai

ArdaCam on oma ala ekspert, kes valmistab keeruka spinnimistehnika abil käsitsi klaasist esemeid, millel saab serveerida nii külmi kui ka kuumasid roogasid.

VAATA LISA
#kokteilid #maiustused #kulinaaria #HORECA #meistriklass #retsept 

Pildid: Gemossi stuudios toimus iSi meistriklass

2023. aasta 22. Mai

Molekulaargastronoomia meistriklassis kasutusel olnud tooted on nüüd Gemossis taas saadaval!

VAATA LISA
#HORECA #kampaania #kataloog #nõud 

Dudsoni kollektsioonid 20% soodsamalt! Tutvu 2023. aasta suvekataloogiga

2023. aasta 22. Mai

Dudsoni nõud on tuntud oma tööstusliku vastupidavuse ja autentse disaini poolest. Kuni 31. juulini on Dudsoni Harvest ja Maker’s kollektsioonid Gemossi klientidele 20% soodsamad.

VAATA LISA
#maiustused #kulinaaria #jahu #meistriklass #inspiratsioon 

CAKE LAB: Naked cake pulmatordina

2023. aasta 17. Mai

„Naked cake“ ehk alasti kook on viimasel ajal väga populaarne valik eriti just pulmatordina. Seda torti ei kata glasuur, võikreem, martsipan ega ka suhkrumassist kate, vaid kogu koogi sisu on selgelt näha. Tule õpi Läti tippkikk Ina Polišchenko käe all selle valmistamist.

VAATA LISA

#meistriklass #maiustused #inspiratsioon #tähistamine #pähklid #retsept 

DESSERT LAB: makroonide valmistamine

2023. aasta 17. Juuli

Kaunilt elegantsed makroonid on võitnud paljude südamed, kuid samas kogunud kuulsust ka väga keerulise küpsetisena, mille õnnestumises kunagi kindel olla ei saa. Makroonimeister Arina Bojetskaja õpetab praktilises meistriklassis, kuidas neid hõrke küpsiseid valmistada.

#kokteilid #kohv #inspiratsioon #MONIN #LYRE'S #retsept 

Kevad-suvised inspiratsiooni loovad joogiretseptid

2018. aasta 18. Oktoober

Kui otsid inspiratsiooni oma kokteilikaardi uuenduseks, siis oled jõudnud õigesse kohta. Siit leiad 52 suvist jooki.

VAATA LISA
#kataloog #nõud #HORECA #toode 

ONIS klaaside kevadkataloog

2023. aasta 4. Mai

ONIS on ühe meie kõige populaarsema klaaside tarnija, Libbey, uus nimi Euroopa turul, mille all toodetakse kvaliteetseid ja väljapaistvaid klaase eelkõige baaridele, hotellidele ja restoranidele. 

VAATA LISA
#kokteilid #kohv #sündmused #HORECA #meistriklass #LYRE'S #MONIN 

BARTENDING LAB: “Tähelepanekud joogimaailmas”

2023. aasta 27. Aprill

Ootame kõiki kokteilimeistreid, baarmene, baaridaame, baristasid ja joogimaailma entusiaste osalema meistriklassis, mille viib läbi väga suure kogemusega Haim-Vital Grinfeld.🍸

VAATA LISA
#sündmused #meistriklass #kulinaaria #kokteilid #inspiratsioon #toode 

GASTRONOMY LAB: kuidas oma toidud ja joogid iSi abil uuele tasemele viia

2023. aasta 14. Aprill

11. mail toimuvas meistriklassis annab Stefan Holzschuh praktilise ülevaate iSi toodetest koos retseptidega. Suurepärane võimalus tutvuda tipptasemel köögitarvikute kasutusvõimalustega siinsamas Eestis.

VAATA LISA
#alkoholivaba #kokteilid #kohv #inspiratsioon #MONIN 

Võrgutavad mahlamullid jäätees ja mujalgi

2018. aasta 22. November

Trendika bubble tea valmistamine kodus ei ole midagi ülemäära keerulist. Jagame retsepte, millega sõpru üllatada!

VAATA LISA
#sündmused #kokteilid #kohv #meistriklass #HORECA #inspiratsioon #MONIN 

MONIN esitleb Anastasiia Sudak meistriklass "Summer Drinks Lab" - KOHAD ON TÄIS

2023. aasta 7. Aprill

25. aprillil annab Gemossi stuudios meisriklassi MONIN brändisaadik, väga suure kogemusega Anastasiia Sudak. Kohtade arv on piiratud.

VAATA LISA
#HORECA #vegan #restoran #toitumine 

NATA tooted on täistaimsed, aga mõeldud absoluutselt kõigile

2023. aasta 6. Aprill

NATA valikus on täistaimsed tooted, mis on mõeldud kõigile gurmaanidele. Nüüdsest leiab Gemossist nii täistaimset kaaviari kui ka sojast valmistatud šašlõkki.

VAATA LISA
#kataloog #nõud #HORECA 

Jätkusuutlikud söögiriistad Solaswissilt

2023. aasta 13. Märts

Solaswiss väga ilusate söögiriistade juures väärib märkimist fakt, et tootmishoonetes kasutatakse võimalusel alati taastuvenergiat, mis pärineb päikesepaneelidelt, lisaks kasutatakse palju taastöötlemist võimaldavaid materjale ning alati garanteeritakse töötajatele head ja ausad töötingimused.

VAATA LISA