Uudised ja sündmused


Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.

#inspiratsioon #retsept #toode #toitumine 

Maitsvad ja tervislikud vürtsid soojendavad sügisõhtuid

2023. aasta 10. Oktoober

Sügisel ei ole tilkuv nina ja kähe kurk kellelegi võõrad. Hea uudis on see, et oma tervist saab maitsva toiduga turgutada! Loe edasi ja saa teada, kuidas erinevad vürtsid tervist toetavad!

#MONIN #toode #uudis #kokteilid #kohv 

MONIN esitleb – kaneelirulli siirup

2024. aasta 1. Märts

Kaneel ja kaneelirullid on talvise maitse sünonüümiks üle maailma. Selle meeliköitva maitsega kohvi- ja kakaojoogid on tõeliseks trendimaitseks vallutades kohvikukette ja lüües laineid sotsiaalmeedias. Nüüd saad kaneelisaia hõngu lisada lihtsamini, kui kunagi varem!

VAATA LISA
#nõud #uudis #toode 

Pasabahce klaasid on tagasi Gemossi riiulitel

2024. aasta 25. Jaanuar

On suur rõõm teatada, et legendaarsed Paşabahçe klaasid on nüüd tagasi Gemossi riiulitel.

VAATA LISA
#MONIN #HORECA #kokteilid #uudis 

PURE by MONIN - maksimaalne maitse ilma lisatud suhkruta

2024. aasta 3. Jaanuar

Täiesti uus ja unikaalne PURE sari MONINilt aitab käia kaasas tarbijatega sooviga suhkru tarbimist vähendada ilma maitses järeleandmisi tegemata. 

VAATA LISA
#MONIN #toode 

MONIN – naturaalse tippkvaliteedi eestvedaja

2024. aasta 2. Jaanuar

MONIN on nii maailma, kui ka Eesti turul teada-tuntud bränd oma sadade maitsetega – siirupid, püreed, kontsentraadid ja dessertkastmed – iga barista, baarmen ja magusasõber on nende toodetega tuttav. Kuid lisaks heale maitsele on brändi südameasjadeks ka jätkusuutlikkus ja looduslähedus. Ettevõtte missiooniks on „Garanteerida ainult looduslikud koostisosad koos vastutustundliku hanke ja tootmisega.“

VAATA LISA
#uudis 

Gemoss kannab uhkusega AA Edukas Eesti Ettevõte krediidireitingut

2023. aasta 9. November

Creditinfo Reiting on välja töötatud rahvusvaheliste standardite põhjal ning on töökindlust tõestanud juba üle 20 aasta. Gemoss omab Edukas Eesti Ettevõte AA krediidireitingut, millega on 2023. aastal tunnustatud vaid 7.3% Eesti ettevõtetest. 

VAATA LISA
#kataloog #toode #köök 

iSi - lõputu hulk kasutusvõimalusi

2023. aasta 2. November

iSi süsteem on täpne ja nutikas lahendus kuumade või külmade toitude ja jookide valmistamiseks – alates koore vahustamisest kuni
lisandite, suppide, kastmete, suupistete, käsitööjookide ja kohvi valmistamiseni. Siit postitusest näed, kuidas see enda kasuks tööle panna. 

VAATA LISA
#kataloog #toode #kuivatatud puuviljad #toitumine #pähklid #vegan 

Daily Dose - tervislikud vahepad kiire rütmiga päevadeks!

2023. aasta 27. Oktoober

Daily Dose sarja kuulub viis erinevat pähklite ja kuivatatud puuviljade segu. Segud on töötatud välja toetudes toitumisteadusele ja, nagu nimigi ütleb, üks pakk ongi täpselt üheks päevaks sobiv kogus.

VAATA LISA
#kataloog #tähistamine #inspiratsioon #toode #kampaania 

Kingikataloog 2023

2023. aasta 27. September

Kingituste kataloog koondab endas ärikingituseks sobilikke valmis kingipakke. Samuti saab meie käest tellida täpselt oma maitse järgi kokku pandud kingitusi. Ka kujunduse saame ettevõtte identiteedile vastavalt kohandada. 

VAATA LISA

#retsept #jahu #inspiratsioon #MeieInimesed 

Retsept: Uskumatu mandlikook

2022. aasta 10. November

Tõesti pisut uskumatu, aga kook on gluteenivaba ning kooki katvast kreemist loobudes lisaks ka laktoosivaba.

#kampaania 

Gemoss Tartu avamishinnad hullutavad oktoobri lõpuni

2023. aasta 6. Oktoober

4. oktoobril avasime Gemoss kaupluse Tartus, Narva mnt 3. Avamiskuu puhul on iga päev kaupluses mõnusad eripakkumised. 

VAATA LISA
#kokteilid #inspiratsioon #MONIN #retsept 

MONIN CUP ESTONIA võitjaks krooniti Vladislav Maksimenko

2023. aasta 28. September

26. septembril toimunud MONIN CUP ESTONIA esimesed kaks kohta panid kinni Sigmund Freud Bari baarmenid ning kolmanda koha napsas 180 Degrees Restaurant. Vaata võitjate retsepte postitusest. 

VAATA LISA
#tähistamine #uudis #HORECA 

Gemoss laieneb - avame uue kaupluse Tartus

2023. aasta 19. September

Gemoss kauplus Tallinnas on avatud juba pea 10 aastat, leides tee toiduarmastajate südamesse hea tootevaliku ning kiire teenindusega. 4. oktoobril avame oma kaupluse ka Tartus. 

VAATA LISA
#kataloog #JustNature #uudis #kampaania 

Just Nature pühadetooted

2023. aasta 17. September

Just Nature on välja töötanud kolm just pühadehooajaks imeliselt sobivat toodet, mis täiendavad igat kingikotti ning sobivad hästi ka ärikingitusteks. 

VAATA LISA
#MONIN #kokteilid #koostöö #uudis 

Erik Tammeleht esindab Eestit baarmenide olümpial kasutades MONIN Jabuticaba püreed

2023. aasta 13. September

Baarmenide olümpiaks peetud World Class võistlus toimub sel aastal Brasiilias. Baltikumi esindab meie Erik Tammeleht, kes kasutab oma võistluskokteilis ka just Brasiiliast pärit MONIN Jabuticaba püreed. 

VAATA LISA
#kataloog #JustNature #kaunviljad #kuivatatud puuviljad #jahu #teraviljad #pähklid #seemned #toitumine #vegan 

Just Nature - "linnutoit inimestele" on nüüd saadaval hästivarustatud kauplustes üle Eesti

2023. aasta 4. September

Just Nature uuenenud tootesari teeb tervisliku toitumise lihtsaks. Valikust leiab pähklid, seemned, kuivatatud puuviljad, teraviljad, kaunviljad ja jahud. 

VAATA LISA
#inspiratsioon #toode #retsept 

Fossil River - sool, aga mitte tavaline!

2023. aasta 21. August

Meie valikusse lisandus erinevate maitsetega vedel sool Hispaaniast. Imeline võimalus lisada maitset ja värskust salatitele, carpacciole, köögiviljadele ning paljule muule. 

VAATA LISA
#meistriklass #maiustused #inspiratsioon #tähistamine #pähklid #retsept 

DESSERT LAB: makroonide valmistamine

2023. aasta 17. Juuli

Kaunilt elegantsed makroonid on võitnud paljude südamed, kuid samas kogunud kuulsust ka väga keerulise küpsetisena, mille õnnestumises kunagi kindel olla ei saa. Makroonimeister Arina Bojetskaja õpetab praktilises meistriklassis, kuidas neid hõrke küpsiseid valmistada.

VAATA LISA

#inspiratsioon #retsept #toode #toitumine 

Maitsvad ja tervislikud vürtsid soojendavad sügisõhtuid

2023. aasta 10. Oktoober

Sügisel ei ole tilkuv nina ja kähe kurk kellelegi võõrad. Hea uudis on see, et oma tervist saab maitsva toiduga turgutada! Loe edasi ja saa teada, kuidas erinevad vürtsid tervist toetavad!

#teraviljad #inspiratsioon #jahu #toode 

Gluteenivaba toitumine – miks ja kellele?

2023. aasta 13. Juuli

Gluteenivaba dieet on viimasel ajal muutunud üha populaarsemaks ning paljud inimesed otsivad gluteenivabasid alternatiive. 

VAATA LISA
#maiustused #inspiratsioon #retsept #toode #HORECA #kataloog 

Kolm suvist jäätiseretsepti professionaalidele

2023. aasta 7. Juuni

Suvesoojus lausa kutsub jäätist nautima ning Silikomart vormide abil saad oma kliente üllatada tõeliste kunstiteostega. Siit leiad kolm suviselt särtsakaretsepti.

VAATA LISA
#kokteilid #HORECA #inspiratsioon #MONIN #retsept #toode 

Värskendavad kokteilid MONIN uuenenud rabarberipüreega

2023. aasta 4. Juuli

MONIN tootearendusmeeskond teeb oma tööd alati südamega ning äsja läbis uuenduskuuri rabarberi püree, mis on nüüdsest veelgi autentsema rabarberimaitsega – särtsakas, värske ja hapu.

VAATA LISA
#kulinaaria #retsept #inspiratsioon #toode 

Imeliselt suvine moussaka

2023. aasta 6. Juuli

Igaüks, kes on Kreekas käinud mäletab tõenäoliselt suussulavat, kreemist ja maitsvat vormirooga nimega moussaka. Lisaks põhikoostisainetele - baklažaan, kartul ja maitsestatud hakkliha - on roa juures oluline kasutada ka väga head oliiviõli.

VAATA LISA
#pähklid #inspiratsioon #vegan #toitumine #toode 

5 põhjust pähklite lisamiseks oma toidulauale

2023. aasta 30. Juuni

Neil tillukestel looduslikel suupistetel on meile palju pakkuda. Olles ise pähklite suures koguses maaletoojaks saame alati pakkuda väga häid hindasid. Kuid miks üldse pähkleid süüa? Loe blogist.

VAATA LISA
#maiustused #kulinaaria #HORECA #inspiratsioon #meistriklass 

CAKE LAB: tervislikud ja täistaimsed koogid

2023. aasta 21. Juuni

Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi vegan- ja tervislikest küpsetistest. 

VAATA LISA
 

GASTRONOMY LAB: kuidas oma toidud ja joogid iSi abil uuele tasemele viia

2023. aasta 14. Juuni

4. juulil toimub Gemossi stuudios taas molekulaargastronoomia ühe tugisamba – iSi sifoonide meistriklass, mille viib läbi kaasaegse gastronoomia tippekspert Stefan Holzschuh

VAATA LISA
#kataloog #HORECA #toode 

HENDI kaunid ja funktsionaalsed tooted kiire tarnega otse sinu ukseni

2023. aasta 7. Juuni

HENDI on alati pühendunud innovaatiliste toodete ja lahenduste loomisele. Nende tähtsaimateks märksõnadeks võiks välja tuua „efektiivsus“, „hügieenilisus“ ja „taskukohane kvaliteet“. Vaata selle aasta kataloogi.

VAATA LISA